Ринковий гігант розробив кавуновий порошок, що заряджає воду вітамінами

Компанія PepsiCo анонсувала випуск нової лінійки напоїв для тривалої гідратації, які допоможуть підтримувати енергію протягом дня.

Новий продукт, розроблений брендом Gatorade, отримав назву Gatorade Hydration Booster і містить спеціальну суміш електролітів, включаючи кавуновий сік, морську сіль, цитрат натрію та калієву сіль. 

Gatorade Hydration Booster створений для людей, які прагнуть підтримувати оптимальний рівень гідратації протягом дня, незалежно від фізичної активності. 

Як уточнюють у компанії, формула порошку також збагачена 100% добової норми основних вітамінів, таких як вітамін A, B3, B5, B6 та C. 

Важливо, що нові суміші не містять штучних ароматизаторів, підсолоджувачів або доданих барвників, що робить їх привабливими для споживачів, які надають перевагу природним та корисним інгредієнтам у своєму раціоні.

Продукт доступний у форматі порошкових пакетиків, які розчиняються у воді. Споживачі можуть вибрати один із трьох смаків: полуниця-кавун, тропічний манго та цитрус-ягода. Продукт вже доступний у продажу на офіційному сайті Gatorade, на платформі Amazon, а також у роздрібних мережах США. Вартість упаковки з шести пакетиків складає $8,99.

PepsiCo акцентує, що новий продукт покликаний стати невіддільною частиною повсякденного життя не лише професійних спортсменів, а й усіх, хто прагне підтримувати свій організм у належному стані протягом дня. 

В рамках запуску продукту компанія також запустила рекламну кампанію “Put Your Water to Work” (“Зробіть свою воду корисною”), яка підкреслює важливість гідратації у щоденних моментах життя.

Нагадаємо, раніше PepsiCo запустила енергетики з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме різдвяними стравами ресторан White 5-зіркового готелю Jumeirah at Saadiyat Island...

В Амстердамі показали березовий сироп. На варку йдуть сотні літрів березового соку

Хоча березовий сироп містить багато природних цукрів (глюкози й фруктози), на смак він кисло-солонуватий і скоріше нагадує соєвий соус...

Американці виготовили альтернативне грудне молоко методом бродіння

Для створення альтернативного грудного молока стартап використовує не клітинне вирощування, як більшість його попередників, а власну мікробну платформу.«Наша мета...

Стартап з виробництва яєчних чіпсів знайшов інвестора-мільярдера

Інвестор уже розпочав співпрацю з засновниками стартапу Ніком Гамбургером та Заком Шрайєром, щоб випустити у широкий загал новий суперфуд...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Вчені розробили із кавової гущі на 30% міцніший бетон

Метод називається піроліз і спрямований на перенаправлення більшості відходів...

Стартап змусив картоплю виробляти яйця. Підійдуть для випічки та морозива

PoLoPo прагне отримати регуляторне схвалення для технології, яка перетворює...

23 млн грн на яблуках: український бренд переробляє фрукти на цукерки та чипси

Основний продукт компанії — фруктові цукерки, які приносять 80%...

Данський постачальник інгредієнтів створив «надбілок» — він формує м’язи та лікує

Новий Lacprodan BLG-100 — це чистий інгредієнт бета-лактоглобуліну (BLG),...

Вибір редактора
В продовження теми