Ринковий гігант розробив кавуновий порошок, що заряджає воду вітамінами

Компанія PepsiCo анонсувала випуск нової лінійки напоїв для тривалої гідратації, які допоможуть підтримувати енергію протягом дня.

Новий продукт, розроблений брендом Gatorade, отримав назву Gatorade Hydration Booster і містить спеціальну суміш електролітів, включаючи кавуновий сік, морську сіль, цитрат натрію та калієву сіль. 

Gatorade Hydration Booster створений для людей, які прагнуть підтримувати оптимальний рівень гідратації протягом дня, незалежно від фізичної активності. 

Як уточнюють у компанії, формула порошку також збагачена 100% добової норми основних вітамінів, таких як вітамін A, B3, B5, B6 та C. 

Важливо, що нові суміші не містять штучних ароматизаторів, підсолоджувачів або доданих барвників, що робить їх привабливими для споживачів, які надають перевагу природним та корисним інгредієнтам у своєму раціоні.

Продукт доступний у форматі порошкових пакетиків, які розчиняються у воді. Споживачі можуть вибрати один із трьох смаків: полуниця-кавун, тропічний манго та цитрус-ягода. Продукт вже доступний у продажу на офіційному сайті Gatorade, на платформі Amazon, а також у роздрібних мережах США. Вартість упаковки з шести пакетиків складає $8,99.

PepsiCo акцентує, що новий продукт покликаний стати невіддільною частиною повсякденного життя не лише професійних спортсменів, а й усіх, хто прагне підтримувати свій організм у належному стані протягом дня. 

В рамках запуску продукту компанія також запустила рекламну кампанію “Put Your Water to Work” (“Зробіть свою воду корисною”), яка підкреслює важливість гідратації у щоденних моментах життя.

Нагадаємо, раніше PepsiCo запустила енергетики з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльський стартап отримав мільйонну угоду на 3D-друк риби

Steakholder Foods – член Глобального договору ООН. Її технологія передбачає створення гібридних рибних продуктів, які є здоровішими та кращими...

Штучний інтелект створив замінник м’яса морських черепах

Для цього NotCo заручилася технологіями штучного інтелекту та великим кулінарним досвідом перуанського шеф-кухаря Дієго Ока NotCo. Разом вони розробили NotTurtle...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Mitsubishi разом з ізраїльським стартапом годуватиме японців клітинними стейками

Mitsubishi доєдналася до просування футуристичної страви, адже її харчовий підрозділ здобув неабиякий досвід у біотехнологічних процесах, фірмовому виробництві продуктів...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Ветеранська сокарня чавить сік, який можна зберігати рік без консервантів

Це сучасне виробництво працює за простим ефективним алгоритмом: спочатку...

Нідерландська компанія вирощує свинину із стовбурових клітин за 8 днів

Meatable може виростити високоякісну свинину із клітин за вісім...

Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити...

Перший в Україні онлайн-супермаркет збільшив оборот в 15 разів і планує вихід за кордон

Foodex24 створив IT-бізнесмен із Запоріжжя Владислав Савченко — засновник...

Китайці навчилися друкувати фрикадельки з лабораторного м’яса у промислових масштабах

Вчені запевняють, що створили «клітинну фабрику», яка може виробляти...

Вибір редактора
В продовження теми