Найпопулярніший напій у світі змішають з алкоголем, винайденим 150 років тому

Coca-Cola та Bacardi Limited оголосили про співпрацю для випуску нового готового до вживання алкогольного коктейлю, який поєднає два відомі бренди — BACARDÍ rum та Coca-Cola.

Новий продукт буде доступний по всьому світу, а перший запуск відбудеться на ринках Європи та Мексики в 2025 році.

“Ми продовжуємо розвивати наше портфоліо як компанія, яка пропонує повний спектр напоїв, включно з швидкозростаючим ринком алкогольних коктейлів”, — зазначив Джеймс Квінсі, голова та генеральний директор The Coca-Cola Company. 

За його словами, співпраця з Bacardi підтримує стратегію розширення глобального виробника напоїв.

Коктейль BACARDÍ Mixed with Coca-Cola буде продаватися у банках, що підкреслюватимуть всесвітньо відомі торгові марки двох брендів. 

Варто зазначити, що відомий своїм ромом з 1862 року, Bacardi був заснований на Кубі, а Coca-Cola, що вперше з’явилася в 1886 році в Атланті, та досі залишається найпопулярнішим безалкогольним напоєм у світі.

Цікаво, що це не перша співпраця між брендами. У 1900 році в барі Гавани був винайдений коктейль Cuba Libre, який поєднував BACARDÍ rum, Coca-Cola та лайм, і він досі залишається одним із найпопулярніших напоїв у барах по всьому світу.

На упаковці будуть нового напою будуть чіткі символи відповідальності, які зазначатимуть, що напій призначений лише для споживачів законного віку. Вміст алкоголю в коктейлі буде близько 5% ABV, проте залежно від ринку цей показник може відрізнятися.

Нагадаємо, раніше Coca-Cola запустила унікальний напій для 15-річних. 

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Японці розробили спосіб як адаптували гранолу до мікробіому споживача. Тест можна зробити вдома.

Рецептура проста — багаторазове запікання цілих злаків та їх подрібнення. Вже у наші часи — приблизно у 1960-ті роки...

Івано-Франківська сироварня варить унікальні сири з чорнилами каракатиці

П’ять років тому нинішня власниця сироварні починала з моцарели. Тоді вона варила сири за італійською технологією на власній кухні....

Німці створили із квасолі замінник яєць за допомогою лазерних технологій. Зараз він зібрав $3 млн інвестицій

Веганські яйця Perfeggt — складний продукт на основі рослин, серед основних інгредієнтів якого — квасоля фава. Готуються у вигляді...

У цьому році в магазинах Німеччини, Швейцарії та Австрії з’являться рослинні яйця із квасолі

Рослинний замінник яєць - це чудова альтернатива споживанню в їжу яєць тваринного походження, які містять холестерин та жир в...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках

Це – новий тип білка, який слугує альтернативою як...

З рослини зі спаржевих виготовили лінійку слабоалкогольних столових вин

AgaVida — тонко-солодке, злегка шипуче вино, виготовлене з агави...

Найкращі джерела кальцію: ТОП-10 продуктів для підтримки кісткової системи

Здоров'я кісткової системи – ключовий аспект людського благополуччя. Існує...

Український шеф-кухар створює унікальні спеції за давніми рецептами Півдня

Ікорна сіль – авторська розробка, що виготовляється з засоленої...

Вибір редактора
В продовження теми