У Південній Кореї варять за спеціальною технологією пармезан із вівса

Південнокорейський виробник альтернативних молочних продуктів Armored Fresh, відомий своїми веганськими сирами на основі мигдалю та вівса, анонсує випуск нового продукту: веганського тертого пармезану, виготовленого з вівсяного молока.

spot_img

Використовуючи власну запатентовану технологію, яка імітує традиційний спосіб старіння твердих сирів, компанія обіцяє забезпечити автентичний смак і текстуру, що наближаються до їх молочних аналогів. 

Продукт з’явиться на полицях супермаркетів уже цієї осені

Armored Fresh використовує унікальний метод виробництва, який відрізняється від звичайного процесу спрей-сушки, що зазвичай застосовується у виготовленні рослинного тертого сиру. Замість цього компанія створює сирні блоки, які фізично натираються на тертці. Це дозволяє досягти більш автентичного смаку й текстури, схожих на традиційні сири, що робить їх більш привабливими для споживачів.

Компанія також активно інвестує в науково-дослідні розробки, що дозволяють встановлювати нові стандарти веганських сирів. 

Крім технології натирання сиру, Armored Fresh використовує процес природної ферментації з використанням молочнокислих бактерій для покращення аромату та смакових властивостей своїх продуктів. 

Така увага до деталей у виробництві дозволяє компанії створювати рослинні сири, що можуть гідно конкурувати зі своїми молочними аналогами.

“Цей крок є важливим досягненням у нашому завданні створити смачні, стійкі та відповідні всім дієтичним вимогам альтернативи сирів. Ми прагнемо довести, що веганський сир може бути не лише заміною, але й справжньою насолодою для всіх”, – прокоментував Руді Ю, засновник і генеральний директор компанії.

Тертий веганський пармезан стане частиною вже широкого асортименту Armored Fresh, який включає кубики, слайси, терті сири та паштети, доступні в мережі магазинів по всій території США. 

Всі продукти Armored Fresh є 100% рослинними та не містять ГМО.

Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, що на органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів.

Джерела: Armored Fresh, Foodindustryexecutive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Корейці випустили тунця із зернових відходів, оцту та какао

Компанія виробляє альтернативне м’ясо, використовуючи перероблені інгредієнти (наприклад, зерно), які б інакше пішли у відходи. Інноваційний рослинний тунець містить DHA...

Качки на равликах та моллюски у вершковому паприкаші. Львівська ферма вирощує та готує унікальну їжу

«Західний равлик» - це родинна ферма Ірини та Івана Юськевичів, що з 2017 року активно займаються вирощуванням і розведенням...

Чіповані: 92% відвідувачів ресторанів після вакцинації продовжать замовляти їжу онлайн

Про це свідчать результати дослідження, опубліковані виданням Delivering On Restaurant Rewards у співпраці з компанією Paytronix.Для відстеження впливу віку...

Бостонський виробник закусок випустив «здорові» чіпси з протизапальними властивостями

Mark’s Mindful Munchies пропонують корисні закуски із цільного зерна з додаванням натуральних спецій.Цього місяця на полицях магазинів з’явилась нова...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

Китайці першими в світі налагодили вирощування в лабораторії пантів оленя

Це відбулося через кілька місяців після того, як Jimi...

Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці...

Вибір редактора
В продовження теми