У Південній Кореї варять за спеціальною технологією пармезан із вівса

Південнокорейський виробник альтернативних молочних продуктів Armored Fresh, відомий своїми веганськими сирами на основі мигдалю та вівса, анонсує випуск нового продукту: веганського тертого пармезану, виготовленого з вівсяного молока.

Використовуючи власну запатентовану технологію, яка імітує традиційний спосіб старіння твердих сирів, компанія обіцяє забезпечити автентичний смак і текстуру, що наближаються до їх молочних аналогів. 

Продукт з’явиться на полицях супермаркетів уже цієї осені

Armored Fresh використовує унікальний метод виробництва, який відрізняється від звичайного процесу спрей-сушки, що зазвичай застосовується у виготовленні рослинного тертого сиру. Замість цього компанія створює сирні блоки, які фізично натираються на тертці. Це дозволяє досягти більш автентичного смаку й текстури, схожих на традиційні сири, що робить їх більш привабливими для споживачів.

Компанія також активно інвестує в науково-дослідні розробки, що дозволяють встановлювати нові стандарти веганських сирів. 

Крім технології натирання сиру, Armored Fresh використовує процес природної ферментації з використанням молочнокислих бактерій для покращення аромату та смакових властивостей своїх продуктів. 

Така увага до деталей у виробництві дозволяє компанії створювати рослинні сири, що можуть гідно конкурувати зі своїми молочними аналогами.

“Цей крок є важливим досягненням у нашому завданні створити смачні, стійкі та відповідні всім дієтичним вимогам альтернативи сирів. Ми прагнемо довести, що веганський сир може бути не лише заміною, але й справжньою насолодою для всіх”, – прокоментував Руді Ю, засновник і генеральний директор компанії.

Тертий веганський пармезан стане частиною вже широкого асортименту Armored Fresh, який включає кубики, слайси, терті сири та паштети, доступні в мережі магазинів по всій території США. 

Всі продукти Armored Fresh є 100% рослинними та не містять ГМО.

Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, що на органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів.

Джерела: Armored Fresh, Foodindustryexecutive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробництво цього горіха росте в геометричній прогресії. Ринок чекають нові суперпродукти

Згідно галузевого прогнозу, попит на горіхи макадамії зросте з $1,45 млрд у 2023 році до $2,43 млрд у 2028...

Українська мануфактура створює унікальний сир з липою, трояндами та синім чаєм

Олексій Сінєльніков, засновник сироварні, говорить, що сир з липовим цвітом вони наважилися робити першими у світі. Він прагне, аби у...

На енергомодернізацію підприємства можна отримати майже півмільйона гранту

Проєкт передбачає надання організаційної, технічної та фінансової підтримки 25 обраним підприємствам, які постраждали від військових дій.В рамках конкурсу фахівці...

Без вінірів: Ocean Spray чавить сік, що сприяє здоров’ю зубів

Це підтвердили дослідження, проведене в Стоматологічному коледжі Університету Іллінойса, США. Вчені встановлювали вплив напоїв, що містять рослинні поліфеноли на бактерію...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Безос та Ді Капріо допомогли виробнику культивованого лосося зібрати рекордні інвестиції

Найбільший в історії раунд фінансування очолив Л. Каттерон. Серед...

Індонезійський стартап створив веганський чеддер — з картоплі та рису

Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою...

Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі

Новий заклад розташований у центрі Варшави на вулиці Маршалковській,...

В Україні створили круасан з начинкою зі списку спадщини ЮНЕСКО

Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню...

Вибір редактора
В продовження теми