У Південній Кореї варять за спеціальною технологією пармезан із вівса

Південнокорейський виробник альтернативних молочних продуктів Armored Fresh, відомий своїми веганськими сирами на основі мигдалю та вівса, анонсує випуск нового продукту: веганського тертого пармезану, виготовленого з вівсяного молока.

Використовуючи власну запатентовану технологію, яка імітує традиційний спосіб старіння твердих сирів, компанія обіцяє забезпечити автентичний смак і текстуру, що наближаються до їх молочних аналогів. 

Продукт з’явиться на полицях супермаркетів уже цієї осені

Armored Fresh використовує унікальний метод виробництва, який відрізняється від звичайного процесу спрей-сушки, що зазвичай застосовується у виготовленні рослинного тертого сиру. Замість цього компанія створює сирні блоки, які фізично натираються на тертці. Це дозволяє досягти більш автентичного смаку й текстури, схожих на традиційні сири, що робить їх більш привабливими для споживачів.

Компанія також активно інвестує в науково-дослідні розробки, що дозволяють встановлювати нові стандарти веганських сирів. 

Крім технології натирання сиру, Armored Fresh використовує процес природної ферментації з використанням молочнокислих бактерій для покращення аромату та смакових властивостей своїх продуктів. 

Така увага до деталей у виробництві дозволяє компанії створювати рослинні сири, що можуть гідно конкурувати зі своїми молочними аналогами.

“Цей крок є важливим досягненням у нашому завданні створити смачні, стійкі та відповідні всім дієтичним вимогам альтернативи сирів. Ми прагнемо довести, що веганський сир може бути не лише заміною, але й справжньою насолодою для всіх”, – прокоментував Руді Ю, засновник і генеральний директор компанії.

Тертий веганський пармезан стане частиною вже широкого асортименту Armored Fresh, який включає кубики, слайси, терті сири та паштети, доступні в мережі магазинів по всій території США. 

Всі продукти Armored Fresh є 100% рослинними та не містять ГМО.

Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, що на органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів.

Джерела: Armored Fresh, Foodindustryexecutive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Автономний робот розвозить суп рамен по дзвінку з мобільного

Робот Yatai дебютував у кампусі Microsoft у Редмонді, штат Вашингтон, в рамках інноваційної події, організованої програмним гігантом.Вперше про мобільний...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року австралійська компанія Vow Foods оголосила про отримання чергового траншу на...

Столітній молочний гігант створив напій для нарощування м’язів

Лінійка UP2U Recover, що включає протеїнові напої зі смаком персика з манго та червоного апельсина і безароматизованого білкового порошку,...

АВК створила безглютеновий десерт зі зниженою калорійністю

«Ніжний злаковий бісквіт з натуральною вишневою начинкою та делікатною ноткою високоякісного бренді в поєднанні з темною какао-глазуррю дарує виняткову...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Лише два виробники рослинних бургерів за рік врятували мільйон тварин

Некомерційна організація World Animal Protection (WAP) зібрала дані та...

Споживачі активно переходять на рослинні яйця: зростає ринок, з’являються нові продукти

Згідно з даними, зібраними некомерційною організацією Good Food Institute...

Івано-Франківська сироварня варить унікальні сири з чорнилами каракатиці

П’ять років тому нинішня власниця сироварні починала з моцарели....

Інноваційна упаковка сигналізує, чи є в їжі всередині інфекція

Нова технологія дозволить виробникам, роздрібним торговцям і споживачам у...

Сироварня на Львівщині варить індійський сир зі смаженою цибулею

Серед них – індійський сир з волоським горіхом та...

Вибір редактора
В продовження теми