Сімейна пивоварня з великою історією запустила пиво із макаронів

Beyond Belief Brewing Co, дочірня компанія постачальника макаронних виробів Ugo Foods, анонсувала випуск нової лінійки пива, виготовленого з використанням макаронних відходів.

spot_img

Цього місяця на полицях магазинів з’являться Pale Ale (4.7% abv), IPA (5.0% abv) та Vienna Lager (4.2% abv), які можна буде придбати через Ocado (рекомендована ціна: від 8.50 до 8.75 британських фунтів за 4 банки по 330 мл). Компанія планує оголосити про нові точки продажу в найближчі тижні.

Beyond Belief Brewing Co є відгалуженням сімейного бізнесу Ugo Foods, який спеціалізується на макаронах і працює вже в четвертому поколінні. 

Ідея створювати пиво з макаронних відходів народилася у команди під час карантину через Covid-19 у 2020 році, коли вони шукали спосіб використання неминучих відходів. 

За словами Фредді Уго, голови бренду та правнука засновника Ugo Foods, спершу ніхто не вірив, що це спрацює, тому вони почали з експериментів на кухні, буквально кип’ятячи макарони, щоб створити домашнє пиво на основі макаронів замість ячменю — і їм вдалося.

Згодом компанія інвестувала в невелике обладнання та провела масштабніші випробування, змішуючи макарони з ячменем у співвідношенні 50:50. Ця пропорція дозволила досягти оптимальної екстракції цукрів для виготовлення різних стилів пива. 

Хоча пиво можна варити повністю з макаронів, співвідношення 50:50 забезпечує найкращий баланс для широкого спектру стилів

Метод заміщення макаронних відходів як основної сировини був запатентований у Великій Британії, і Beyond Belief Brewing Co вже експериментує з іншими продуктами. 

Наприклад, нещодавно було випущено ірландський стаут (4.5% abv), виготовлений з відходів флапджеків (запечені батончики) від одного з найбільших виробників випічки у Великій Британії.

Нагадаємо, раніше відома пивоварня з офісом в Україні замінила ячмінь на африканське зерно.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Nestl’e запускає продуктову лінійку «Mivina» в преміум-сегменті

Як свідчать результати досліджень споживчих уподобань, тенденції та споживчі вимоги на ринку швидкого приготування вермішелі в Україні змінюються. Частка...

Ринковий гігант створив смачний грецький йогурт, який нарощує м’язи

Таким чином компанія кидає виклик гігантам у сегменті грецьких йогуртів, зокрема Chobani, з якою води давно конкурують за ринок.Нова...

Веганська Nutella стане доступною з нового року

З січня 2025 року новий продукт з'явиться на полицях супермаркетів Італії, Бельгії та Франції. Основна зміна у рецепті полягає в...

Лідер ринку спортивних напоїв створив вишневий сік, що відновлює м’язи

Продукт преміум-класу, концентрат Черибунді готується на основі терпкої вишні, найбільш багатої антиоксидантами суперягоди у світі. Компанія застосовує власний методом екстрагування...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

Молоко пропонують замінити борошнистими черв’яками: це так же поживно

До такого висновку дійшли вчені Маастрихтського університету у Нідерландах.Для...

Із відходів пивоваріння створили штучну шкіру для гаманців та сумок

Arda започаткувала випуск картхолдерів із відпрацьованих відходів пивоваріння як...

Вибір редактора
В продовження теми