Сімейна пивоварня з великою історією запустила пиво із макаронів

Beyond Belief Brewing Co, дочірня компанія постачальника макаронних виробів Ugo Foods, анонсувала випуск нової лінійки пива, виготовленого з використанням макаронних відходів.

Цього місяця на полицях магазинів з’являться Pale Ale (4.7% abv), IPA (5.0% abv) та Vienna Lager (4.2% abv), які можна буде придбати через Ocado (рекомендована ціна: від 8.50 до 8.75 британських фунтів за 4 банки по 330 мл). Компанія планує оголосити про нові точки продажу в найближчі тижні.

Beyond Belief Brewing Co є відгалуженням сімейного бізнесу Ugo Foods, який спеціалізується на макаронах і працює вже в четвертому поколінні. 

Ідея створювати пиво з макаронних відходів народилася у команди під час карантину через Covid-19 у 2020 році, коли вони шукали спосіб використання неминучих відходів. 

За словами Фредді Уго, голови бренду та правнука засновника Ugo Foods, спершу ніхто не вірив, що це спрацює, тому вони почали з експериментів на кухні, буквально кип’ятячи макарони, щоб створити домашнє пиво на основі макаронів замість ячменю — і їм вдалося.

Згодом компанія інвестувала в невелике обладнання та провела масштабніші випробування, змішуючи макарони з ячменем у співвідношенні 50:50. Ця пропорція дозволила досягти оптимальної екстракції цукрів для виготовлення різних стилів пива. 

Хоча пиво можна варити повністю з макаронів, співвідношення 50:50 забезпечує найкращий баланс для широкого спектру стилів

Метод заміщення макаронних відходів як основної сировини був запатентований у Великій Британії, і Beyond Belief Brewing Co вже експериментує з іншими продуктами. 

Наприклад, нещодавно було випущено ірландський стаут (4.5% abv), виготовлений з відходів флапджеків (запечені батончики) від одного з найбільших виробників випічки у Великій Британії.

Нагадаємо, раніше відома пивоварня з офісом в Україні замінила ячмінь на африканське зерно.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Каліфорнійська паста з ізюму замінить яйця, масло та цукор у випічці майбутнього

Зі слів Тіма Кенні, віце-президента з маркетингу KRMB, ізюм має низький вміст жиру та натрію, містить нерафінований цукор та...

Потенціал ринку альтернативного м’яса — чому такі продукти не тільки для веганів?

Ми звикли до соєвого та кокосового молока у магазинах, але рослинне м'ясо — продукт відносно новий для нашої країни....

Кур’єр на батарейці. Доставка роботами та дронами зростатиме на 30% щороку

Обсяг глобального ринку роботів (включаючи дрони та автономні наземні засоби), які працюють на останній милі доставки, до 2027 року...

Швейцарський шоколадний гігант створить веганські плитки з вівсяного молока

Запуск планується одночасно з початком місячного заходу, який пропонує учасникам стати веганами на 31 день — Veganuary.Обидва варіанти нової...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

На українському ринку з’явилося рослинне м’ясо вітчизнянного виробництва

Продукт пропонується у вигляді фаршу, який за смаком майже...

Варять, як пиво – інноваційне молоко з’явиться на полицях супермаркетів

Сума залишається нерозкритою, але відомо, що минулого року стартап...

Це енергійний танець! Продажі PepsiCo «витягнули» енергетики та закуски

Компанія завдячує своїм результатам інноваціям у сфері закусок та...

Біотехнологи з Массачусетсу створили дешевий консервант із сполуки, яка є у помідорах, часнику та вині

Консервант не містить штучних інгредієнтів, має тривалий термін зберігання...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Вибір редактора
В продовження теми