Канадці випустили дитячі коктейлі, які покращують здоров’я та надають енергію

Канадська компанія Else Nutrition Holdings Inc. оголосила про запуск нової лінії дитячих коктейлів на основі рослинних інгредієнтів, зокрема, гречаного борошна.

Нові Ready-to-Drink Kids Shakes доступні у двох популярних смаках — шоколад і ваніль. 

Коктейлі створені спеціально для дітей до 13 років

Вони не містять молочних продуктів, сої та доданого цукру.

Одним з ключових інгредієнтів коктейлів є гречане борошно, яке є джерелом багатьох корисних речовин, таких як білки, амінокислоти, вітаміни групи B та залізо. Гречка також має низький глікемічний індекс, що допомагає підтримувати рівень цукру в крові на стабільному рівні, що є важливим для розвитку дітей, говорять у компанії.

Завдяки своїм властивостям гречане борошно стає чудовою альтернативою традиційним зерновим продуктам і допомагає покращити загальне здоров’я та енергію дитини.

Else Nutrition Announces Launch of Plant-Powered, Ready-to-Drink Kids Shakes at a Southern California’s Premier Upscale Grocery Chain (CNW Group/Else Nutrition Holdings Inc.)

Else підкреслює інноваційність своїх коктейлів, адже вони розроблені з акцентом на використання чистих інгредієнтів з цільних продуктів, серед яких, крім гречки, також мигдаль і тапіока. Ці продукти мають збалансований харчовий профіль, вони багаті вітамінами й мінералами.

Коктейлі не містять штучних підсолоджувачів, консервантів та інших шкідливих речовин. Перші споживачі зможуть скуштувати інноваційні гречані напої уже цього місяця.

Нагадаємо, раніше стартап створив суміш для немовлят із гречки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Велика компанія створила найздоровіше м’ясо для веганів лише з одного компонента

Продукт під назвою Koji Chunks стане першою в світі м’ясною альтернативою, що складається лише з одного компонента.  За рахунок спецій...

Штучний інтелект відтворив справжній жир грудного молока

Live Green веде діяльність у США, Чилі (де її було засновано), Сінгапурі та Індії (де знаходяться її науково-дослідні об’єкти...

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму роді центром досліджень і розробок морепродуктів на основі клітин.Право офіційного...

На Івано-Франківщині варять сир, що врятував долину мамонтів

Брюност – це коричневий норвезький сир, який готується із сироватки та має цікаву історію.У різних скандинавських країнах такі сири...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Перше в світі лабораторне м’ясо краба потрапило в ресторани. Ціна — $3000 за кілограм

Її провів шеф-кухар Хосе Луїс Дель Амо з компанії...

ТОП-10 трендів у харчовій індустрії: що було у 2020 році та куди йдемо у 2021-му

Відмова від пластикової упаковкиПластик все ще знаходиться в стадії...

Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують...

Інноваційний сир із картоплі добре плавиться у піці і тягнеться, як справжній

«Ми були жителями Нью-Йорка довше, ніж веганами, – пояснює...

Мішленівський шеф-кухар готує еко-страви на двох лезах від старого млина

Обід у його ресторані Knystaforsen обійдеться у 2450 шведських...

Вибір редактора
В продовження теми