Український бренд чавить яблучні соки з канабісом та спіруліною

Фермерське господарство «Коник», розташоване на Закарпатті, виготовляє унікальний продукт — яблучний сік із додаванням екстрактів канабісу та блакитної спіруліни.

Сік можна, зокрема, знайти на полицях супермаркетів «Сільпо», де 195-грамова банка напою продається за 57 грн.

сік з канабісом та спіруліною – це поєднання двох потужних суперфудів, які стають дедалі популярнішими

«Канабіс та блакитна спіруліна — абсолютні лідери серед суперфудів» — зазначають представники бренду.

За словами виробника, цей сік дуже відрізняється від інших продуктів асортименту. 

«Екстракти канабісу та блакитної спіруліни — ті інновації, які зараз з’являються у світі. Ми презентували смак, що не має аналогів в Україні», — коментують у «Конику».

Фермерське господарство «Коник» спеціалізується на виробництві соків прямого віджиму без додавання води чи цукру. Вони вирощують фрукти на 120 гектарах землі у селі Сторожниця, а соки виготовляють із фруктів, зібраних на цих плантаціях. 

Унікальність соків бренду полягає у поєднанні різних сортів яблук для досягнення ідеального балансу смаку

«Є більш солодкі та кисліші сорти яблук, але, як показує практика, люди сприймають їх з однаковим задоволенням. Ми міксуємо різні сорти яблук між собою, щоб усе було збалансовано, наприклад, солодкий «Голден» із кислим «Гренні Сміт» та «Фуджі» з «Симиренком», – пояснили у компанії.

Нагадаємо, раніше в Ізраїлі створили курячий шніцель зі спіруліни, а барселонський стартап «надрукував» із неї перший у світі блакитний стейк.

Джерела: ТМ Коник, Сільпо, SEEDS

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інвестори вклали $5 млн у виробництво котлет із плодів хлібного дерева

Компанія, яка спеціалізується на виробництві м'ясних альтернатив на основі джекфрута, продовжує розвивати свої продукти та посилювати свої позиції на...

Французи створили унікальну технологію перетворення гороху на м’ясні волокна

Для цього стартап винайшов інноваційну технологію текстуризації, яку називає умізацією.Щоб активізувати свої зусилля, Umiami залучила 2,3 млн євро посівного...

Клієнтам Uber Eats ланчі доставлятимуть роботи

Роботизована служба доставки на вимогу буде доступна клієнтам Uber Eats на початку наступного року в Лос-Анджелесі.Serve Robotics пропонує запатентовану...

Суперпродукт майбутнього: із ряски роблять зелену ікру та збираються вирощувати на Марсі

Ряска (лемна, водяна сочевиця, або інколи навіть “зелена ікра”) – це вільноплавні прісноводні рослини, які ростуть зеленим килимом на...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Виробник першої рослинної баранини отримав мільйонні інвестиції та взявся за розробку дичини

В інвестиційному раунді взяли участь AgFunder, Bessemer Venture Partners,...

Брокомоле та їжа лівійських євреїв. Українська «Стодола» виготовила унікальні соуси

У лютому компанія випустила на ринок цілу лінійку незвичайної...

Kraft Heinz створила морозиво зі смаком макаронів та сиру

Обмежений тираж десерту Kraft Macaroni & Cheese містить в...

Ще більш сучасний та стильний: бренд «Бащинський» уперше змінив логотип і дизайн продуктів

Бути ближчим і зрозумілішим для споживача, стирати бар’єри й...

Сімейна ферма на Житомирщині вимочує козиний сир у червоному вині — стає делікатесом

Червоний сир має назву Мурсія аль Віно. Щоб отримати...

Вибір редактора
В продовження теми