Український бренд чавить яблучні соки з канабісом та спіруліною

Фермерське господарство «Коник», розташоване на Закарпатті, виготовляє унікальний продукт — яблучний сік із додаванням екстрактів канабісу та блакитної спіруліни.

Сік можна, зокрема, знайти на полицях супермаркетів «Сільпо», де 195-грамова банка напою продається за 57 грн.

сік з канабісом та спіруліною – це поєднання двох потужних суперфудів, які стають дедалі популярнішими

«Канабіс та блакитна спіруліна — абсолютні лідери серед суперфудів» — зазначають представники бренду.

За словами виробника, цей сік дуже відрізняється від інших продуктів асортименту. 

«Екстракти канабісу та блакитної спіруліни — ті інновації, які зараз з’являються у світі. Ми презентували смак, що не має аналогів в Україні», — коментують у «Конику».

Фермерське господарство «Коник» спеціалізується на виробництві соків прямого віджиму без додавання води чи цукру. Вони вирощують фрукти на 120 гектарах землі у селі Сторожниця, а соки виготовляють із фруктів, зібраних на цих плантаціях. 

Унікальність соків бренду полягає у поєднанні різних сортів яблук для досягнення ідеального балансу смаку

«Є більш солодкі та кисліші сорти яблук, але, як показує практика, люди сприймають їх з однаковим задоволенням. Ми міксуємо різні сорти яблук між собою, щоб усе було збалансовано, наприклад, солодкий «Голден» із кислим «Гренні Сміт» та «Фуджі» з «Симиренком», – пояснили у компанії.

Нагадаємо, раніше в Ізраїлі створили курячий шніцель зі спіруліни, а барселонський стартап «надрукував» із неї перший у світі блакитний стейк.

Джерела: ТМ Коник, Сільпо, SEEDS

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльська компанія створила веганський майонез на основі нуту

Нейтральний смак нуту дозволяє широко застосовувати його ізолят у харчовій промисловості. Створений ChickP, він містить 90% білка та не...

Французи створили порошковий йогурт та кефір. З них можна робити солодощі і пекти піцу

Компанія Epi Ingredients презентувала нову концепцію добавок для кондитерських виробів — So Candy.Виробник йогуртових порошків пропонує їх використовувати у...

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз установки біореакторів для вирощування клітинного м’яса є недостатньо продуктивними.Вони розроблені...

Поляки розробили наклейки, які подовжують термін зберігання грибів

Формат наклейки – простий у використанні, говорить Тім Малефіт, технічний директор Fresh Inset. Вона працює за рахунок поступового вивільнення...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

На честь винахідника штучного м’яса в США вперше приготували лабораторну курку

Історичний обід відбувся у ресторані China Chilcano на честь...

Моцарела з кокосу — британські розробники створили новий вид веганського сиру

Нова безмолочна пропозиція виготовлена ​​на основі кокосової олії. Альтернативний...

Стартап додав відходи цукрової тростини у хліб, щоб покращити тісто

Род Льюїс, генеральний директор компанії, говорить, що разом з...

Польська компанія створила м’ясо із конопель та просить не асоціювати його з каннабісом

Hempeat перетворила насіння на функціональні інгредієнти, з яких виготовила...

Вибір редактора
В продовження теми