Український бренд чавить яблучні соки з канабісом та спіруліною

Фермерське господарство «Коник», розташоване на Закарпатті, виготовляє унікальний продукт — яблучний сік із додаванням екстрактів канабісу та блакитної спіруліни.

Сік можна, зокрема, знайти на полицях супермаркетів «Сільпо», де 195-грамова банка напою продається за 57 грн.

сік з канабісом та спіруліною – це поєднання двох потужних суперфудів, які стають дедалі популярнішими

«Канабіс та блакитна спіруліна — абсолютні лідери серед суперфудів» — зазначають представники бренду.

За словами виробника, цей сік дуже відрізняється від інших продуктів асортименту. 

«Екстракти канабісу та блакитної спіруліни — ті інновації, які зараз з’являються у світі. Ми презентували смак, що не має аналогів в Україні», — коментують у «Конику».

Фермерське господарство «Коник» спеціалізується на виробництві соків прямого віджиму без додавання води чи цукру. Вони вирощують фрукти на 120 гектарах землі у селі Сторожниця, а соки виготовляють із фруктів, зібраних на цих плантаціях. 

Унікальність соків бренду полягає у поєднанні різних сортів яблук для досягнення ідеального балансу смаку

«Є більш солодкі та кисліші сорти яблук, але, як показує практика, люди сприймають їх з однаковим задоволенням. Ми міксуємо різні сорти яблук між собою, щоб усе було збалансовано, наприклад, солодкий «Голден» із кислим «Гренні Сміт» та «Фуджі» з «Симиренком», – пояснили у компанії.

Нагадаємо, раніше в Ізраїлі створили курячий шніцель зі спіруліни, а барселонський стартап «надрукував» із неї перший у світі блакитний стейк.

Джерела: ТМ Коник, Сільпо, SEEDS

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Закарпатські ресторатори варять вареники з чорнилами каракатиці та маринують у меді сир

Таким чином вони прагнуть, щоб відвідувачі поверталися знову і знову, і замовляти саме унікальні страви з місцевим продуктом.«Овеча бриндзя...

Безос і Гейтс інвестували мільйони в стартап, який за допомогою вулканічного мікроба виробляє м`ясо

Альтернативні молочні та м’ясні продукти з’являться на полицях уже в цьому році.Поки що Nature's Fynd будує фабрику площею 35...

Air Co. Екологічна горілка з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води

За словами одного із засновників стартапа Грегорі Костянтина, при виробництві кожної пляшки горілки Air Co., з атмосфери поглинається стільки...

Університет штату Вашингтон вперше в історії отримав схвалення FDA на виробництво генномодифікованої свинини

Вчені Університету штату Вашингтон використовували передові методи генного редагування, щоб створити свинину з покращеними характеристиками. Ця нова технологія дозволяє...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Виробник крекерів із цвіркунів запускає франчайзинг. Вхід у бізнес – 300 тис. євро

Вхід у новий бізнес коштуватиме 300 тис. євро За ці...

Їжа майбутнього: які тренди впливають на те, як ми будемо харчуватися?

Коли ми говоримо про їжу майбутнього, то маємо на...

Штучний інтелект створює унікальні рецепти для підписників ChatGPT Plus

Першими, хто зможе протестувати віртуального шеф-кухара, стали підписники платної...

Штучне морозиво опиниться поза законом: за порушення штрафуватимуть на 10000 євро

Морозиво, або як його там називають джелато, стало одним...

Вибір редактора
В продовження теми