Китайці створили безкалорійний підсолоджувач, кращий за стевію

Howtian, китайський глобальний постачальник інгредієнтів, вивів новий продукт на ринок підсолоджувачів — SoPure Dorado, нерафінований золотий екстракт стевії.

spot_img

Підсолоджувач є мінімально обробленим, рослинним і не містить калорій

Ця інновація з’явилася на ринку у відповідь на зростаючий попит на зниження споживання цукру. 

Відповідно до звіту HealthFocus International, 55% споживачів (тобто більш ніж половина) стурбовані своїм споживанням солодкого, а зниження кількості цукру у прийомах їжі є дієтичною тенденцією номер один у всьому світі. 

Як результат, такі альтернативи цукру як стевія стають все більш популярними.

У Howtian розповідають, що попри те, що стевія вважається природним підсолоджувачем, деякі споживачі турбуються про її значну обробку.

Натомість SoPure Dorado відрізняється тим, що його створюють з мінімальним втручанням. 

Отриманий підсолоджувач зберігає свій природний золотистий колір, що робить продукт ще більш привабливим. Наприклад, у багатьох культурах золотий колір асоціюється з чистотою, якістю та природною користю.

SoPure Dorado також містить високу концентрацію глікозидів стевіолу в листі стевії, які є найбільш бажаними сполуками солодких молекул,  що дозволяє скоротити процес екстракції одним додаванням води.

Нову “золоту” стевію виробник радить використовувати у твердих або рідких підсолоджувачах, сиропах чи, наприклад, соусах.

Нагадаємо, раніше діабетик винайшов із плодів монаха замінник цукру без неприємного післясмаку.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Одна “безсмертна” лінія клітин корови дасть трильйони тонн м’яса

Розробка дозволить масово виробляти етичні м’ясні продукти та прокладе шлях до масової комерціалізації, допомагаючи інноваторам подолати проблеми масштабованості та...

Британський уряд та ресторатори шукають веганську заміну фуа-гра. Вона буде з грибів та горіхів

Це стає особливо актуальним напередодні майбутньої заборони на делікатес, виготовлений з жирної печінки качок і гусей, яких примусово догодовують.Урядові...

Андрій Черуха, власник компаній Etnodim та Eat me at: «Карантин зіграв для нашого продукту позитивну роль»

Звідки з’явилася ідея виготовляти рослинне м’ясо? Яка була еволюція його рецептури?Ідея з’явилася ще у 2014 чи 2015 році. Ми...

Відома броварня варить із африканського зерна пиво, що смакує як шампанське

Фоніо – це зерно, яке відоме завдяки своїм високим харчовим цінностям та відмінним адаптаційним здібностям до різних кліматичних умов,...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

Лабораторне м’ясо із Південної Кореї можна буде вирощувати без тваринної сироватки та втричі швидше

Компанія CellMEAT створила середовище для культивування клітин без застосування...

«П’яний кум» у вині та «лавандовий» — у квітах. Сироварня на Житомирщині створює унікальну рікоту

Сири створюються вручну з цільного коров’ячого молока, яке постачають...

Вибір редактора
В продовження теми