Coca-Cola запустила унікальний напій для 15-річних. Серія обмежена

Компанія Coca-Cola оголосила про запуск нового унікального напою — коли зі смаком печива Oreo.

Напій, що отримав назву Coca-Cola OREO Zero Sugar, є обмеженою серією і буде доступний у США та ще 35 країнах світу, включаючи Канаду, Китай, Мексику, Бразилію та Європу.

Новинка поєднує в собі фірмові смаки двох культових брендів — Coca-Cola та Oreo 

Напій має освіжаючий смак Coca-Cola з нотками, натхненними печивом Oreo, і не містить цукру. 

Дизайн упаковки виконаний у чорно-білих тонах, що відображає впізнавані стилі обох брендів, і включає креативні елементи, такі як тиснення печива Oreo та зображення пляшок Coca-Cola.

Разом із напоєм Coca-Cola також випустила унікальне печиво — OREO Coca-Cola Sandwich Cookie. Печиво поєднує два шоколадні бісквіти з кремом білого кольору зі смаком Coca-Cola, прикрашене червоним їстівним блиском.

До слова, новий напій є частиною глобальної платформи Coca-Cola Creations, яка спрямована на залучення покоління Z через інноваційні продукти та цифровий досвід. Як і в попередніх випусках цієї серії, колаборація з Oreo супроводжується інтерактивними можливостями для споживачів. 

Наприклад, фанати можуть активувати режим “Bestie Mode”, скануючи QR-коди на упаковці, щоб об’єднати свої музичні смаки та створити персоналізовані плейлисти на Spotify.

Coca-Cola OREO Zero Sugar з’явиться на полицях магазинів уже у вересні 

До речі, це найбільша співпраця в рамках платформи Coca-Cola Creations. Вона обіцяє принести нові яскраві враження шанувальникам обох брендів.

Нагадаємо, раніше Coca-Cola випустила лімітовану версію напою, створеного штучним інтелектом.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап “вирощує” веганське карпаччо на відходах з кафетеріїв

Заснована у 2011 році Ян Віллемом Босманом Янсеном, компанія впровадила кругову систему, у якій кавова гуща, зібрана з кафетеріїв...

Слава моху: у морозиво та цукерки почали додавати ірландський мох — сприяє зниженню ваги

Відомий також як ірландський мох, цей вид червоних водоростей (Chondrus crispus) росте на скелястих узбережжях Північної Атлантики.  Морський мох відзначається...

Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса

У Сінгапурі, який першим у світі законодавчо затвердив культивовану курятину, навесні відкриється промисловий інноваційний центр по виробництву рослинного м’яса...

Компанія GFS отримала національну бізнес-премію Private Label 2021 в номінації «Інновація року».

GFS спеціалізується на виготовленні продукції у форматі «ready meal» — тобто, порційної їжі в упаковці, яка вже готова до...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Перше в світі лабораторне м’ясо краба потрапило в ресторани. Ціна — $3000 за кілограм

Її провів шеф-кухар Хосе Луїс Дель Амо з компанії...

В Азії – гострий дефіцит яєць. Їх замінять розробки з люпину, картоплі та квасолі мунг

Проблеми поставки курячих яєць вперше почали виникати на початку...

В Ізраїлі створили курячий шніцель із водоростей

Версія панірованої курки на рослинній основі не тільки набуває...

Голландці виростили золоті водорості на м’ясо. На 40% — це чистий білок

Водорость практично без зелених пігментів вдалося виростити у природних...

Кулебяка для Кулібіна. Uniliver навчає сім’ї винаходити їжу з відходів

«Харчові відходи — це зростаюча гуманітарна та екологічна криза»,...

Вибір редактора
В продовження теми