Варена солодка кукурудза — вакуумована та вже готова до вживання. Її достатньо лише підігріти протягом 5 хвилин у гарячій воді або 2 хвилини в мікрохвильовці.
Для виготовлення кукурудзи компанія використовує пакування під назвою «м’яка консерва». Для цього качани пакують у бар’єрну плівку, яка витримує стерилізацію при температурі 125°C протягом 35 хвилин, що забезпечує тривале зберігання продукту без втрати якості.
Від збору кукурудзи до доставки на завод, миття, переробки та пакування проходить лише 6 годин
Це позитивно впливає на якість кінцевого продукту та зберігає його надзвичайну солодкість, говорять у компанії.
Сировину для переробки вирощує ТОВ «Агросвіт» у Дунаївцях Хмельницької області на площі 40 гектарів. Там знаходиться і лінія переробки потужністю 40 тисяч упаковок на день.
Це дозволяє виробляти від 500 тисяч до 1 мільйона упаковок за сезон
Термін придатності інноваційного продукту становить 2 роки. Його можна зберігати як у холодильнику, так і при кімнатній температурі (+5…+20°C).
Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що вінницькі ресторатори готують делікатес з паразитів, що вражають кукурудзу. Страва має дещо димний аромат з легким ванільним присмаком. Єдина проблема виникає лише в наявності сировини та її стабільних поставках.
Джерела: CORN Brothers, Instagram