В Україні навчилися варити кукурудзу інноваційним способом. Зберігається 2 роки

Український бренд «Брати кукурудзи» виготовляє солодку кукурудзу інноваційним способом. Качани варять прямо в упаковці, а споживачу достатньо розігріти вміст, щоб отримати готовий смачний перекус.

Варена солодка кукурудза — вакуумована та вже готова до вживання. Її достатньо лише підігріти протягом 5 хвилин у гарячій воді або 2 хвилини в мікрохвильовці.

Для виготовлення кукурудзи компанія використовує пакування під назвою «м’яка консерва». Для цього качани пакують у бар’єрну плівку, яка витримує стерилізацію при температурі 125°C протягом 35 хвилин, що забезпечує тривале зберігання продукту без втрати якості. 

 

Від збору кукурудзи до доставки на завод, миття, переробки та пакування проходить лише 6 годин

Це позитивно впливає на якість кінцевого продукту та зберігає його надзвичайну солодкість, говорять у компанії. 

 

Сировину для переробки вирощує ТОВ «Агросвіт» у Дунаївцях Хмельницької області на площі 40 гектарів. Там знаходиться і лінія переробки потужністю 40 тисяч упаковок на день.

Це дозволяє виробляти від 500 тисяч до 1 мільйона упаковок за сезон

Термін придатності інноваційного продукту становить 2 роки. Його можна зберігати як у холодильнику, так і при кімнатній температурі (+5…+20°C).

Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що вінницькі ресторатори готують делікатес з паразитів, що вражають кукурудзу. Страва має дещо димний аромат з легким ванільним присмаком. Єдина проблема виникає лише в наявності сировини та її стабільних поставках. 

Джерела: CORN Brothers, Instagram

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Glovo купує у Delivery Hero відразу три бренди в шести країнах

Вказані придбання обійдуться компанії в $208 млн. Угода є помітно симетричною торішній, коли Delivery Hero виклала $272 млн за...

Володарі премії Оскар дадуть мільйон євро амбасадору рослинного харчування

Премія Earthshot була заснована у 2020 році Королівським фондом принца Вільяма та Кейт Міддлтон.Вона присуджує по одному мільйону фунтів...

Гігант зернового ринку створив екстра-веганський шоколад, аналогів якого немає на ринку

Для створення нової лінійки, «інженери щоколаду» визначили основні «енергетичні» інгредієнти, які «забезпечать особливий смак і текстуру». Ними стали порошок...

В Ізраїлі створили секретний інгредієнт, який покращить веганське м’ясо та яйця

Для цього розташований у Тель-Авіві стартап використав ферментацію та штучний інтелект. Mush Foods обіцяє зробити веганську їжу смачнішою, здоровішою та...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Що таке індустріальний парк? Навіщо вони потрібні?

Індустріальний/промисловий парк – це територія для промислового розвитку в...

Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі...

Хрін, спіруліна, коноплі та гриби-адаптогени: як нас змушують їсти більше морозива

Зростання популярності веганського морозива пов’язане з інноваційними смаками та...

Гонконзький стартап створив водорозчинні пакети, які замінять пластикові у супермаркетах

Компанія Invisible створила екологічно чисту альтернативу пластиковим пакетам «із...

В Ізраїлі надрукували найбільший лабораторний стейк — зі справжнього м’яса та жиру

Ізраїльський виробник культивованого м’яса Mea Tech 3D надрукував стейк...

Вибір редактора
В продовження теми