В Україні навчилися варити кукурудзу інноваційним способом. Зберігається 2 роки

Український бренд «Брати кукурудзи» виготовляє солодку кукурудзу інноваційним способом. Качани варять прямо в упаковці, а споживачу достатньо розігріти вміст, щоб отримати готовий смачний перекус.

Варена солодка кукурудза — вакуумована та вже готова до вживання. Її достатньо лише підігріти протягом 5 хвилин у гарячій воді або 2 хвилини в мікрохвильовці.

Для виготовлення кукурудзи компанія використовує пакування під назвою «м’яка консерва». Для цього качани пакують у бар’єрну плівку, яка витримує стерилізацію при температурі 125°C протягом 35 хвилин, що забезпечує тривале зберігання продукту без втрати якості. 

 

Від збору кукурудзи до доставки на завод, миття, переробки та пакування проходить лише 6 годин

Це позитивно впливає на якість кінцевого продукту та зберігає його надзвичайну солодкість, говорять у компанії. 

 

Сировину для переробки вирощує ТОВ «Агросвіт» у Дунаївцях Хмельницької області на площі 40 гектарів. Там знаходиться і лінія переробки потужністю 40 тисяч упаковок на день.

Це дозволяє виробляти від 500 тисяч до 1 мільйона упаковок за сезон

Термін придатності інноваційного продукту становить 2 роки. Його можна зберігати як у холодильнику, так і при кімнатній температурі (+5…+20°C).

Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що вінницькі ресторатори готують делікатес з паразитів, що вражають кукурудзу. Страва має дещо димний аромат з легким ванільним присмаком. Єдина проблема виникає лише в наявності сировини та її стабільних поставках. 

Джерела: CORN Brothers, Instagram

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Каву в біореакторі можна виростити за місяць: смак та запах не відрізняється

Протягом серії досліджень вчені вивчали технологію створення кави без ґрунту та ключові тенденції, що стимулюють інновації у виробництві екологічно...

Вчені взялися надрукувати рибу без кісток — за допомогою водоростей, стовбурових клітин та струму

Команда вчених приступила до розробки інноваційної технології вирощування філе риби без кісток з використанням водоростей та клітин морського окуня.Проект...

Творець першої у світі лабораторної риби тепер друкує на 3D-принтері диких вугрів

Це сталося після того, як виробник дебютував з першим у світі культивованим окунем разом із сінгапурським виробником культивованого м’яса...

Солодощі з конфетті, конусна піца та гібридні круасани — в 2022 роцi настане нова ера випічки

Але це має бути щось особливе – споживачі шукають нових смаків, текстур, кольорів та нового досвіду, який би приніс...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує...

Сироварня на вогні Formaggio olive робить винний сулугуні та сирні кейк-попси

Так з’явились інновіційні винний сулугуні та сирні кейк-попси Винний сулугуні...

Українська Enzym Group запропонувала для тваринництва безпечну альтернативу антибіотикам

Про це розповів Юрій Кузьм’як, заступник генерального директора Enzym...

Вибір редактора
В продовження теми