В Україні навчилися варити кукурудзу інноваційним способом. Зберігається 2 роки

Український бренд «Брати кукурудзи» виготовляє солодку кукурудзу інноваційним способом. Качани варять прямо в упаковці, а споживачу достатньо розігріти вміст, щоб отримати готовий смачний перекус.

Варена солодка кукурудза — вакуумована та вже готова до вживання. Її достатньо лише підігріти протягом 5 хвилин у гарячій воді або 2 хвилини в мікрохвильовці.

Для виготовлення кукурудзи компанія використовує пакування під назвою «м’яка консерва». Для цього качани пакують у бар’єрну плівку, яка витримує стерилізацію при температурі 125°C протягом 35 хвилин, що забезпечує тривале зберігання продукту без втрати якості. 

 

Від збору кукурудзи до доставки на завод, миття, переробки та пакування проходить лише 6 годин

Це позитивно впливає на якість кінцевого продукту та зберігає його надзвичайну солодкість, говорять у компанії. 

 

Сировину для переробки вирощує ТОВ «Агросвіт» у Дунаївцях Хмельницької області на площі 40 гектарів. Там знаходиться і лінія переробки потужністю 40 тисяч упаковок на день.

Це дозволяє виробляти від 500 тисяч до 1 мільйона упаковок за сезон

Термін придатності інноваційного продукту становить 2 роки. Його можна зберігати як у холодильнику, так і при кімнатній температурі (+5…+20°C).

Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що вінницькі ресторатори готують делікатес з паразитів, що вражають кукурудзу. Страва має дещо димний аромат з легким ванільним присмаком. Єдина проблема виникає лише в наявності сировини та її стабільних поставках. 

Джерела: CORN Brothers, Instagram

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Морозиво та маргарита одним натисканням кнопки – настільний гаджет отримав премію за інновації

CES 2021 – один з найбільш впливових технологічних заходів у світі. Саме CES є місцем дебюту новаторських технологій –...

Тренди ресторанного бізнесу: ТОП трендів 2022 року

Незважаючи на те, яким важким минулий рік став для ресторанної галузі, у 2021 році відкрилося безліч нових закладів; а...

Лабораторне м’ясо із Південної Кореї можна буде вирощувати без тваринної сироватки та втричі швидше

Компанія CellMEAT створила середовище для культивування клітин без застосування фетальної бичачої сироватки (FBS).Нова культура, ймовірно, є результатом досліджень і...

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній рік, — медова диня в мармеладі, йдеться в повідомленні «Небесного...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців...

Nestlé готує новий веганський бургер з коноплі та фави

Sweet Earth Foods належить Nestlé, яка на тлі зростаючого...

Компанія МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

Мʼясні сомельє відрізняють ритейл МХП від інших мереж і...

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман....

Голландський стартап отримав $35 млн на пельмені з лабораторної свинини

Загальна сума фінансування компанії сягнула $95 млн Оголошення з’явилося через...

Вибір редактора
В продовження теми