Німці створили із картоплі низькокалорійний попкорн для собак

Компанія VEGDOG, яка намагається перевести собак на рослинне харчування, створила унікальний продукт — VEGDOG POPS, 1-калорійний попкорн, виготовлений із картоплі.

Цей снек вперше з’явився в адвент-календарі компанії у 2023 році, і після позитивних відгуків клієнтів VEGDOG вирішила зробити його постійною частиною свого асортименту. 

Веганський попкорн має низький вміст жиру, калорій та складається лише з трьох інгредієнтів

Загалом продуктова лінійка VEGDOG включає вологі й сухі корми, а також добавки та снеки, розроблені з урахуванням різних потреб і вікових груп собак. Усі продукти є безглютеновими та підходять для собак з алергією. 

У компанії говорять, що новий веганський попкорн має чимало переваг.

“Завдяки низькому вмісту жиру і менш ніж 1 калорії на штуку, цей снек є ідеальним для тренувань. Виготовлені зі смачної картоплі, наші POPS дуже добре засвоюються. Вони відмінно підходять для всіх собак, які тренуються, потребують низькокалорійних перекусів, мають проблеми з жуванням або чутливий шлунок. І, звичайно, для всіх, хто просто любить перекусити”, – коментує розробник.

Інші подібні снеки, що існують на ринку, виготовляються, наприклад, із рису. Також нагадаємо, що раніше канадська компанія створила веганський корм для котів, який запобігає раку, а інший виробник навіть анонсував корм, який робить домашніх тварин розумнішими.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Гонконзький стартап створив водорозчинні пакети, які замінять пластикові у супермаркетах

Компанія Invisible створила екологічно чисту альтернативу пластиковим пакетам «із плоским верхом», котрі все ще використовуються в супермаркетах для упаковки...

Фіни готові навчити півтори сотні компаній дешево вирощувати лабораторне м’ясо

Технологію розробили Пекка Катаяісто з Інституту наук про життя Гельсінського університету (HiLIFE) та його команда у проєкті “Myocopia”. дослідники пропонують...

Мережа київських ресторанів годує личинками, ферментованими бобами та палючим том-ямом

Так, у «В’єтнамському Привіті» можна спробувати ферментовані боби. У «Китайському» — личинок.Співвласник бренду Міша Кацурін розповідає, що вони намагаються...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

The Golden Flax Seeds. How innovative snack producer in Ukraine grew despite lockdowns

Is pandemic the best time for business experiments? Perhaps,...

Університет штату Вашингтон вперше в історії отримав схвалення FDA на виробництво генномодифікованої свинини

Вчені Університету штату Вашингтон використовували передові методи генного редагування,...

Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією,...

Британський стартап створив заміну соєвим соусам з морських водоростей

Sozyë запустила три рослинні альтернативи рибному, соєвому та устричному...

Вибір редактора
В продовження теми