Всесвітньо відомий виробник алкоголю продаватиме ром у форматі морозива

Всесвітньо відомий виробник рому Bacardi оголосив про колаборацію з Tipsy Scoop – брендом морозива з додаванням алкоголю.

spot_img

У результаті співпраці створено новий унікальний смак морозива — BACARDÍ Ocho Guava Daiquiri. 

Незвичайне морозиво можна скуштувати протягом всього серпня, який вважається Місяцем рому.

Сорбет, натхненний класичним коктейлем дайкірі, об’єднує витриманий ром BACARDÍ Reserva Ocho з тропічною солодкістю гуави, створюючи ідеальний літній десерт для справжніх гурманів. 

На сьогодні морозиво з додаванням алкоголю стає популярним способом розширити категорію алкогольних напоїв, надаючи споживачам можливість насолоджуватися традиційними смаками у новому форматі, який зберігає бажаний “алкогольний ефект”.

Bacardi є не першим великим алкогольним брендом, що вирішив представити свій продукт у форматі морозива. Раніше цього року ірландська компанія Guinness також доєдналася до нового тренду. Тоді у співпраці з тією ж Tipsy Scoop вони випустили морозиво зі смаком легендарного пива

Нагадаємо, львівський сімейний бренд створює морозиво з беконом та бородинським хлібом.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Як ракета над Парижем: Український сервіс доставки їжі розпочав роботу у Греції та Франції

У Греції Rocket запустив доставку в Афінах. На сьогодні там підключені до сервісу десятки ресторанів в різних районах міста.У...

Французький стартап створив надпоживне веганське молоко з водоростей

Очолюваний жінками стартап мав на меті запропонувати споживачам альтернативний молочний продукт, відійшовши від традиційних рослинних інгредієнтів, який би спростив...

Стартап створив білок з пива та картоплі. Технологія може стати промисловою

Аналітики підрахували, що до 2050 року завдяки світовому приросту населення, виробництво продовольства має зрости орієнтовно на 60%, а це...

Переселенці відкрили у Хмельницькому пекарню, де печуть «маріупольські слойки» з в’яленими томатами

Пекарню відкрили влітку 2023-го. До цього, розповідає Олексій Сапаров, півтора року вони займалися волонтерством. Родина облаштувала хостел для переселенців, забезпечуючи...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в...

Одна з найбільших молочних компаній створила йогурти з «карпатською фішкою»

Лінійка включає йогурти зі смаками: «малиннич (малина)-гранат», «афини (чорниця)-чорна...

Вибір редактора
В продовження теми