Українці готують унікальні чіпси — з ананасів, ківі, буряку, апельсинів, полуниць, кокосів, груш та гарбузів

Український бренд hi Snack сушить здорові фруктові та овочеві чіпси, які майже не втрачають корисні елементи у процесі переробки.

Засновник бренду Олександр Янов говорить, що ідея створення hi Snack виникла завдяки його дітям, яким особливо подобалися висушені апельсинові дольки. Це надихнуло Олександра на відкриття власного виробництва смачних висушених фруктів.

“На початку, при виборі асортименту для hi Snack, ми поставили собі мету – зробити найсмачніше сушене яблуко у світі!”, – говорить Олександр 

Процес створення ідеального продукту включав численні експерименти, дегустації та пошук нових методів переробки. Нарізка різними ножами, випробування різних ширин та методів сушіння привели до того, що зараз команда повністю задоволена результатом, адже отримує ідеально тонкі, хрусткі та смачні чипси.

Особливістю сушених фруктів є те, що вони зберігають більшість корисних елементів, додає Олександр.

Сушені яблука містять вітаміни А, К, Н, РР, групи В, а також калій, мідь, залізо, магній, натрій, фосфор, марганець, йод, клітковину, антиоксиданти та природні цукри. Це робить чипси ідеальним перекусом для будь-якої нагоди – після тренування, у школі, в офісі чи в дорозі.

Зараз hi Snack виробляє чіпси не тільки з яблук, а і з інших фруктів та овочів – ананасів, ківі, буряку, апельсинів, полуниць, кокосів, груш та гарбузів. 

Всі вони виготовляються з добірних соковитих фруктів та овочів, без доданого цукру, барвників чи консервантів, що забезпечує натуральність та мінімум калорій.

“Це справа кохання до здорових солодощів і смаколиків. Ми створили hi Snack для тих, хто цінує натуральні та корисні продукти”, — каже Олександр.

До речі, hi Snack особливо свідомий щодо відходів та екологічності виробництва. Залишки сировини, які не відповідають нормам зовнішнього вигляду, передаються на потреби кондитерської галузі, для виготовлення йогуртів та косметики.

Нагадаємо, раніше Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап створив інноваційний майонез з цитрусовими

Стартап, заснований у 2012 році, починав з соусів, заправок та молочних консервів. А пізніше розширилась на інші категорії.Сіріл Каррат,...

Стартап створив технологію, яка передаватиме аромати страв для дегустацій на відстані

Процес починається з аналізу обраного аромату за допомогою приладу GCMS (газова хроматографія з мас-спектрометрією). Якщо це рідина, її вводять...

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман. Вони звернули увагу на сегмент веганського молока після того, як...

Захисники та захисниці можуть отримати 1 млн грн гранту на власний бізнес

Захисники і захисниці можуть отримати на ці цілі від 250 тис. грн до 1 млн грн. Їх партнер, з...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Перша в Україні високогірна сироварня виготовлятиме сир з «митою кіркою»

Технологія передбачає особливий догляд за сирами при дозріванні Він полягає...

Вода у кубі. Британці створили напої в мікрокубиках

Microdrink являють собою крихітні кубики без цукру на основі...

Штучний інтелект імітував смак справжньої курки з місива бамбуку, персиків та нуту

Нова розробка буде використана на створення нових продуктів і...

Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують...

Німці друкують молоко у вигляді аркушів А4. Щоб випити, треба додати води

Продукт має вигляд квадратних аркушів карамельного відтінку. Вони мають...

Вибір редактора
В продовження теми