Українці готують унікальні чіпси — з ананасів, ківі, буряку, апельсинів, полуниць, кокосів, груш та гарбузів

Український бренд hi Snack сушить здорові фруктові та овочеві чіпси, які майже не втрачають корисні елементи у процесі переробки.

Засновник бренду Олександр Янов говорить, що ідея створення hi Snack виникла завдяки його дітям, яким особливо подобалися висушені апельсинові дольки. Це надихнуло Олександра на відкриття власного виробництва смачних висушених фруктів.

“На початку, при виборі асортименту для hi Snack, ми поставили собі мету – зробити найсмачніше сушене яблуко у світі!”, – говорить Олександр 

Процес створення ідеального продукту включав численні експерименти, дегустації та пошук нових методів переробки. Нарізка різними ножами, випробування різних ширин та методів сушіння привели до того, що зараз команда повністю задоволена результатом, адже отримує ідеально тонкі, хрусткі та смачні чипси.

Особливістю сушених фруктів є те, що вони зберігають більшість корисних елементів, додає Олександр.

Сушені яблука містять вітаміни А, К, Н, РР, групи В, а також калій, мідь, залізо, магній, натрій, фосфор, марганець, йод, клітковину, антиоксиданти та природні цукри. Це робить чипси ідеальним перекусом для будь-якої нагоди – після тренування, у школі, в офісі чи в дорозі.

Зараз hi Snack виробляє чіпси не тільки з яблук, а і з інших фруктів та овочів – ананасів, ківі, буряку, апельсинів, полуниць, кокосів, груш та гарбузів. 

Всі вони виготовляються з добірних соковитих фруктів та овочів, без доданого цукру, барвників чи консервантів, що забезпечує натуральність та мінімум калорій.

“Це справа кохання до здорових солодощів і смаколиків. Ми створили hi Snack для тих, хто цінує натуральні та корисні продукти”, — каже Олександр.

До речі, hi Snack особливо свідомий щодо відходів та екологічності виробництва. Залишки сировини, які не відповідають нормам зовнішнього вигляду, передаються на потреби кондитерської галузі, для виготовлення йогуртів та косметики.

Нагадаємо, раніше Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Слава моху: у морозиво та цукерки почали додавати ірландський мох — сприяє зниженню ваги

Відомий також як ірландський мох, цей вид червоних водоростей (Chondrus crispus) росте на скелястих узбережжях Північної Атлантики.  Морський мох відзначається...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Рослинне морозиво б’є рекорди — пандемія та параноя підштовхують попит

Категорія морозива традиційно характеризується ​​поблажливістю з боку споживачів. Тим не менш, наразі вона є осередком сплеску досі небачених пропозицій,...

Як ракета над Парижем: Український сервіс доставки їжі розпочав роботу у Греції та Франції

У Греції Rocket запустив доставку в Афінах. На сьогодні там підключені до сервісу десятки ресторанів в різних районах міста.У...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Макаронні монстри: науковці розробили 3D-макарони, які набувають об’єму під час варіння

Технологія «канавок» або «механізм морфінгу» передбачає створення плоских макаронних...

Камон, хамон. Індичий мініхамон приваблює «зелених» туристів в українські села

Крафтовий продукт має унікальну рецептуру. Зокрема, його обвалюють у...

Швейцарці створили із рідкісних яблук добавку проти старіння

«Для харчових продуктів це досить нова технологія. Захоплююче бачити,...

Діабетик винайшов із плодів монаха замінник цукру без неприємного післясмаку

Американський стартап B.T. Sweets, заснований у 2019 році, представив...

Штучний інтелект зімітував нюх комах, щоб перевіряти безпечність їжі

Scentian Bio створила біосенсорну платформу, яка працює на штучному...

Вибір редактора
В продовження теми