З вітамінами, женьшенем та додатковим кофеїном: Nestlé активізувала інновації на ринку кави

Компанія Nestlé значно активізувалася у сегменті інновацій. За перше півріччя 2024 року вона випустила на 15% більше інноваційних та оновлених продуктів, ніж за аналогічний період минулого року. До кінця року ця цифра має зрости ще більше.

Серед найпомітніших новинок Nestlé – холодний концентрат кави Nescafé та система приготування кави Vertuo. 

Система Vertuo дозволяє споживачам готувати 35 різних видів кави, включаючи так звані короткі, довгі, холодні, гурманські варіанти та навіть каву з додаванням вітаміну B12, женьшеню чи додаткового кофеїну.

Згідно зі звітом за першу половину 2024 року, загальний обсяг продажів групи Nestlé зріс на 2,1%. Найбільший внесок у це зростання зробив сегмент кави. 

Один лише бренд Nespresso зріс на 1,8%, принісши компанії $3,5 млрд виручки

Nescafé також відзначився запуском концентрату еспресо, що дозволяє приготувати преміальну каву в домашніх умовах, додаючи концентрат до молока або води. 

Ще однією важливою інновацією став вихід на широкий європейський ринок компостованих капсул для кави, які вперше були запущені у Швейцарії.

Значний акцент Nestlé також робить на холодних напоях.

Наприклад, бренд запустив свій перший розчинний кавовий продукт, створений для приготування холодної кави.

Nescafé Ice Roast Coffee, який дебютував у 2023 році, орієнтований на молоде покоління Z, яке віддає перевагу холодним напоям.

Нагадаємо, раніше бренд компанії Nestlé створив пиво зі смаком легендарної піци.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найкращим джерелом рослинного білка виявився чайот, який культивували ще інки

На поживні властивості чайоту звернув свою увагу еквадорець, спортсмен світового класу Рікі Ечаніке (Ricky Echanique). Коли у нього розвинулись...

Молоко, м’ясо, яйця та морепродукти з пробірки: в США будують конвеєр для їжі майбутнього

Великий завод планується запустити у 2025 році. Він буде зосереджений на альтернативних білках – рослинній, мікробній та клітинній їжі.На...

Сімейна пекарня на Прикарпатті пече давній хліб — малай та струцлі

Пекарню родина заснувала 20 років тому. Поряд з давніми рецептами тут випікають смачний житній хліб, цільнозернові буханці, булочки та...

Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те, що ринок уже і без того переповнений подібними пропозиціями.Свій продукт...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Британці «смажать» пончики під пучком пари — без жиру та консервантів

Ентоні Флетчер, засновник стартапу, у співпраці з британськими вченими...

На Закарпатті крафтярі роблять сушлики із м’яса та гарбузів

Це — 100% м’ясо, усушене за допомогою дегідратора на...

Вчителька історії пече дизайнерський хліб з картинами на скоринці

Сам хліб майстриня не продає, але навчає пекарському мистецтву...

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

McDonald’s реконструював найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом.

Зазначається, що загальна площа оновленого ресторану сягає 944 кв...

Вибір редактора
В продовження теми