Розробник м’яса із глив збільшив виробництво на 600% через неймовірний попит

Myco, британська компанія, яка виробляє бургери та ковбаси з білка глив, оголосила про розширення свого виробничого об'єкту лише через кілька місяців після відкриття через "сенсаційний" попит з боку споживачів.

Виробничий майданчик у Північному Йоркширі уже розширили на 3000 квадратних футів, що дозволить Myco значно збільшити вертикальне вирощування глив. Гриби переробляються у м’ясні альтернативи безпосередньо на цьому ж майданчику.

 збільшення виробничих потужностей дозволить підняти виробництво на 600%

Унікальний метод виробництва, що здійснюється під одним дахом, дозволив Myco позиціювати продукти як “найекологічніші бургери Великобританії”.

“Продажі перевершили всі наші найвищі очікування, – сказав генеральний директор Myco Девід Вуд. – Ми завжди планували збільшити виробництво протягом наступних кількох років, але можливість розширитися так швидко неймовірно захоплює”.

Успіх також дозволив Myco розширити свою команду, залучивши до неї досвідчених та потужних гравців.

До слова, Myco запустила повноцінне виробництво лише у травні цього року. Її м’ясні альтернативи у смакових тестах відразу обійшли найбільших конкурентів, таких як Linda McCartney та Beyond Burger. 

Нагадаємо, раніше британська компанія з мільйонними продажами створила цільну баранину з королівської гливи, а новозеландський стартап перетворює гриби на веганське в’ялене м’ясо.

Джерело: Myco, Vegconomist

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Wine Wall — автономний кіоск для продажу вина з роботом-сомел’є

Ідея проекту в тому, щоб запропонувати магазинам та ресторанам автономне рішення для продажу алкоголю.Рішення пропонується в трьох різних розмірах...

«М’ясо» зі сейтану врятує від глобального потепління

Сейтан або «пшеничне м’ясо»  — це рослинний білок, який виготовляється з пшеничної клейковини Дані показують, що вуглецевий слід продукції LoveSeitan...

Сінгапур інвестує $15 млн у перетворення неїстівних відходів на сучасну їжу

Центр зосередиться на передових технологіях мікробного клітинного інжинірингу для створення "безпечної, поживної та апетитної" їжі.Проект фінансується NRF і буде...

Німці розробляють технології виробництва котлет, тофу та макаронів із коноплі

Коноплі мають не лише величезний лікувальний потенціал, але й усе більше приваблюють як основа для нових, екологічних та стійких...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

Може вас зацікавити

Ґречна гречка. Хрусткі закуски з пророщеної гречки привернули увагу покупців та інвесторів

Для виробництва компанія закупляє органічну гречку на фермах у...

Найбільший виробник канабісу в Ізраїлі розробив харчові добавки з коноплею та грибами. «Веселий перекус».

Спільне пілотне виробництво включатиме дослідницькі групи компаній, які разом...

«Міцний» сік з яєчним білком та грибами заспокоює нервову систему

BUILD – перший у світі “міцний” сік з підвищеним...

Сторічний бренд створив курятину в порошку, яка за хвилину перетворюється на м’ясо

Нова лінійка продуктів включає Plant-Based Chick’n, виготовлений лише з...

Не якась там торба. Німецькі студенти створили еко-сумки із фруктових шкірок

Sonnet155 являють собою невеликі пакети з ручками, позиціонуються більше...

Вибір редактора
В продовження теми