Розробник м’яса із глив збільшив виробництво на 600% через неймовірний попит

Myco, британська компанія, яка виробляє бургери та ковбаси з білка глив, оголосила про розширення свого виробничого об'єкту лише через кілька місяців після відкриття через "сенсаційний" попит з боку споживачів.

Виробничий майданчик у Північному Йоркширі уже розширили на 3000 квадратних футів, що дозволить Myco значно збільшити вертикальне вирощування глив. Гриби переробляються у м’ясні альтернативи безпосередньо на цьому ж майданчику.

 збільшення виробничих потужностей дозволить підняти виробництво на 600%

Унікальний метод виробництва, що здійснюється під одним дахом, дозволив Myco позиціювати продукти як “найекологічніші бургери Великобританії”.

“Продажі перевершили всі наші найвищі очікування, – сказав генеральний директор Myco Девід Вуд. – Ми завжди планували збільшити виробництво протягом наступних кількох років, але можливість розширитися так швидко неймовірно захоплює”.

Успіх також дозволив Myco розширити свою команду, залучивши до неї досвідчених та потужних гравців.

До слова, Myco запустила повноцінне виробництво лише у травні цього року. Її м’ясні альтернативи у смакових тестах відразу обійшли найбільших конкурентів, таких як Linda McCartney та Beyond Burger. 

Нагадаємо, раніше британська компанія з мільйонними продажами створила цільну баранину з королівської гливи, а новозеландський стартап перетворює гриби на веганське в’ялене м’ясо.

Джерело: Myco, Vegconomist

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці винайшли фермент, що перетворює з’їдені солодощі на здорову їжу

Продукт розроблений для ринку США і очікувано з’явиться там у 2026 році. На свою розробку стартап зібрав понад $5 млн...

На створення переробного підприємства можна отримати від уряду 8 млн грн

Розмір гранту, який надається одному отримувачу, складе до 8 млн грн.Гранти надаються за умови обов'язкового співфінансування з отримувачем у...

Impossible Foods довів суму фінансування свого веганського м’ясного бренду до «неможливих» $2 млрд

Останнє вливання капіталу підняло загальний обсяг фінансування «неможливих» до майже $2 млрд з моменту заснування у 2011 році.Свіжі кошти...

Засновник ChatGPT інвестує у виробництво лабораторного бекону з молекули РНК

Серед інвесторів – представник четвірки найбільших венчурних компаній Великобританії Balderton Capital, яка фінансує технологічні стартапи, а також Сем Альтман,...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Гігант подвоїть інвестиції в стартапи — цукор вже замінили ультразвуком

Перш за все, гігант ринку перекусів шукає стартапи, які...

Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Наразі заявка очікує на розгляд.Сама ідея не є новою....

Рослинне м’ясо для собак — штучний інтелект створив принципово новий продукт

Компанія використає частину фінансування, щоб відкрити уже друге виробниче...

Піца із цвітної капусти та шоколад із вівса: оголошені переможці Vegan Food Awards 2024

Цьогоріч нагороди отримали як традиційні торгові марки, так і...

Вибір редактора
В продовження теми