Розробник м’яса із глив збільшив виробництво на 600% через неймовірний попит

Myco, британська компанія, яка виробляє бургери та ковбаси з білка глив, оголосила про розширення свого виробничого об'єкту лише через кілька місяців після відкриття через "сенсаційний" попит з боку споживачів.

Виробничий майданчик у Північному Йоркширі уже розширили на 3000 квадратних футів, що дозволить Myco значно збільшити вертикальне вирощування глив. Гриби переробляються у м’ясні альтернативи безпосередньо на цьому ж майданчику.

 збільшення виробничих потужностей дозволить підняти виробництво на 600%

Унікальний метод виробництва, що здійснюється під одним дахом, дозволив Myco позиціювати продукти як “найекологічніші бургери Великобританії”.

“Продажі перевершили всі наші найвищі очікування, – сказав генеральний директор Myco Девід Вуд. – Ми завжди планували збільшити виробництво протягом наступних кількох років, але можливість розширитися так швидко неймовірно захоплює”.

Успіх також дозволив Myco розширити свою команду, залучивши до неї досвідчених та потужних гравців.

До слова, Myco запустила повноцінне виробництво лише у травні цього року. Її м’ясні альтернативи у смакових тестах відразу обійшли найбільших конкурентів, таких як Linda McCartney та Beyond Burger. 

Нагадаємо, раніше британська компанія з мільйонними продажами створила цільну баранину з королівської гливи, а новозеландський стартап перетворює гриби на веганське в’ялене м’ясо.

Джерело: Myco, Vegconomist

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Шведи створили перше у світі молоко з картоплі для ідеального латте

Для розробки нової лінійки веганського молока Dug, стартап відмовився від традиційних рослинних “молочних” інгредієнтів та використав картоплю.Рецептура також включає...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

80% жителів мегаполісів замовляють їжу через доставку. В лідерах — Glovo

Як свідчать дані свіжого дослідження «Делойт», у трійці лідерів — Glovo (18%), власні служби доставки ресторанів (12%) та Raketa...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Стартап зібрав $10 млн на оцифровку смакових рецепторів людини

Стартап зібрав $10 млн інвестицій під керівництвом Rabo Food...

Британський стартап створив заміну соєвим соусам з морських водоростей

Sozyë запустила три рослинні альтернативи рибному, соєвому та устричному...

Перша країна у світі дозволила стейки, вирощенні з клітин корови

Це робить Ізраїль, який все ще перебуває в центрі...

Жуй кунжут. Штучний інтелект вирощує «смарт-кунжут» з підвищеним вмістом білку

«Ми розпочали селекцію «смарт-кунжуту» в 2014 році, а вже...

Вибір редактора
В продовження теми