Стартап створив «безвідходні» рослинні реберця з їстівними кістками

Компанія Juicy Marbles, яка є новатором у галузі виробництва рослинного м’яса, запропонувала споживачам унікальну новинку – рослинні реберця з кісткою.

Раніше Juicy Marbles уже спробувала продавати обмежені партії реберець онлайн. 

Новий продукт має удосконалену рецептуру, яка змінена відповідно до відгуків споживачів, та випускається під назвою Marble 3.0.

До складу реберець входять всі необхідні амінокислоти, які є у м’ясі

Реберця містять 32 грами білка на порцію, важливі мікроелементи (залізо, цинк, селен та вітамін B12), та не містить добавок чи консервантів. 

“Багато людей додають рослинне м’ясо до свого ‘білкового портфоліо’, і ми хочемо, щоб вони були впевнені, що споживають не просто імітацію м’яса, але й продукт, який забезпечує необхідні мікроелементи для функціонування нашого організму”, – прокоментував Володимир Мічкович, співзасновник та головний бренд-офіцер Juicy Marbles. 

Рослинні реберця готуються за 15-20 хвилин

“Кістки” у нетваринному м’ясі виготовлені з чистого рослинного білка. Вони є компостованими та навіть їстівними. Їх можна запікати, смажити або готувати у фритюрі для отримання снеків з такою ж кількістю білка, як яловичі джерки, або для приготування бульйону. Заодно це допомагає запобігти відходам.

Juicy Marbles вперше представила рослинні ребра з кістками у серпні 2023 року, а минулого місяця оголосила про укладення великого гуртового договору для продажу оновленої версії продукту в Німеччині. 

Нагадаємо, бренд Juicy Marbles також відомий розробкою першого у світі мармурового рослинного стейка, який продають у великих європейських супермаркетах, таких як BILLA, Tesco та Waitrose. 

Джерела: Juicy Marbles, Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Планктон для офісів. Снеками майбутнього будуть низькокалорійні чіпси з медуз

Команда данських дослідників розробила метод перетворення медуз, які багаті на поживні речовини, включаючи вітамін В12, магній і залізо, на...

Ринковий гігант знайшов «проривний» спосіб скоротити вміст цукру у їжі на 30%

Інноваційна технологія базується на процесах ферментації. Компанія називає її справжнім “проривом”. Технологія дозволила скоротити вміст цукру у солоді, молоці та...

Світова компанія, яка має офіс в Україні, братиме участь у виробництві ароматизаторів для рослинного м’яса

У межах цієї співпраці Bunge буде постачати соєву, рапсову та соняшникову олію, а також шрот і макуху для створення...

Сегмент рослинної риби схожий на дикий захід: на що стартапи отримують інвестиції у 2022 році

Ці цифри враховують усі інвестиції в компанії, що займаються виробництвом рослинних, ферментованих і культивованих морепродуктів.Величезна частка зібраного фінансування пішла...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Українцям допоможуть перетворити ідеї інноваційної їжі на бізнес

Go To Business — програма, яка допоможе українцям розвивати...

Рослинну їжу перепаковують з пластику та маркують QR-кодами замість етикеток

Чому, пропонуючи більш екологічну альтернативу їжі, виробники настільки ж...

AgriFood Innovation Camp: стартував набір на навчально-менторську програму для агріфуд стартапів

Українські агропродовольчі компанії можуть взяти участь у тримісячному онлайн-буткемпі,...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та...

Інноваційний холодильник знищує бактерії, щоб подовжити термін зберігання їжі

Обладнання представлене на міжнародній виставці CES-2022 в США.Розумна система...

Вибір редактора
В продовження теми