Стартап створив «безвідходні» рослинні реберця з їстівними кістками

Компанія Juicy Marbles, яка є новатором у галузі виробництва рослинного м’яса, запропонувала споживачам унікальну новинку – рослинні реберця з кісткою.

Раніше Juicy Marbles уже спробувала продавати обмежені партії реберець онлайн. 

Новий продукт має удосконалену рецептуру, яка змінена відповідно до відгуків споживачів, та випускається під назвою Marble 3.0.

До складу реберець входять всі необхідні амінокислоти, які є у м’ясі

Реберця містять 32 грами білка на порцію, важливі мікроелементи (залізо, цинк, селен та вітамін B12), та не містить добавок чи консервантів. 

“Багато людей додають рослинне м’ясо до свого ‘білкового портфоліо’, і ми хочемо, щоб вони були впевнені, що споживають не просто імітацію м’яса, але й продукт, який забезпечує необхідні мікроелементи для функціонування нашого організму”, – прокоментував Володимир Мічкович, співзасновник та головний бренд-офіцер Juicy Marbles. 

Рослинні реберця готуються за 15-20 хвилин

“Кістки” у нетваринному м’ясі виготовлені з чистого рослинного білка. Вони є компостованими та навіть їстівними. Їх можна запікати, смажити або готувати у фритюрі для отримання снеків з такою ж кількістю білка, як яловичі джерки, або для приготування бульйону. Заодно це допомагає запобігти відходам.

Juicy Marbles вперше представила рослинні ребра з кістками у серпні 2023 року, а минулого місяця оголосила про укладення великого гуртового договору для продажу оновленої версії продукту в Німеччині. 

Нагадаємо, бренд Juicy Marbles також відомий розробкою першого у світі мармурового рослинного стейка, який продають у великих європейських супермаркетах, таких як BILLA, Tesco та Waitrose. 

Джерела: Juicy Marbles, Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рожевий сир на Поліссі варять із молока нубійських кіз, англійських корів та приправляють місцевими міфами

У асортименті ферми — півтора десятка позицій. Час дозрівання сирів залежить від виду: якщо сирам з білою пліснявою знадобиться...

Покоління Pepsi. Легендарний бренд перейшов на «функціональні» напої для підлітків

Напої Frutly випускаються у трьох смаках: полуниця з ківі, фруктовий пунш і яблучно-виноградний та наразі доступні в продуктових магазинах...

У лабораторії виростили найрідкіснішу ікру по $1000 за кг

Ікра — це «одинарні клітини», тому нема потреби «упаковувати» їх разом у кінцевий продукт, як, наприклад, рибу чи м’ясо....

Брокомоле та їжа лівійських євреїв. Українська «Стодола» виготовила унікальні соуси

У лютому компанія випустила на ринок цілу лінійку незвичайної органічної їжі. Це – соус брокомоле, що являє собою суміш...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Американці створили «домашнього бармена», що готує 40 коктейлів одним натисканням кнопки

Представлений у двох варіантах Drinkworks Home Bar, забезпечує якість...

Курячі нагетси обсмажують на повітрі, щоб знизити вміст жиру на 75%

Сьогодні споживачі шукають кращі варіанти комфортної їжі. Зважаючи на...

У Львові варять борщ з вином, сливовим лекваром та лимонами

У новому меню – п'ять унікальних смаків борщу, кожен...

Тайська компанія створила вишукану шинку із кореня лотоса

Шинку під брендом готової їжі Sun N Moon нещодавно...

Американці створили перше в світі справжнє молоко без цукру та вуглеводів

Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко...

Вибір редактора
В продовження теми