Стартап створив «безвідходні» рослинні реберця з їстівними кістками

Компанія Juicy Marbles, яка є новатором у галузі виробництва рослинного м’яса, запропонувала споживачам унікальну новинку – рослинні реберця з кісткою.

Раніше Juicy Marbles уже спробувала продавати обмежені партії реберець онлайн. 

Новий продукт має удосконалену рецептуру, яка змінена відповідно до відгуків споживачів, та випускається під назвою Marble 3.0.

До складу реберець входять всі необхідні амінокислоти, які є у м’ясі

Реберця містять 32 грами білка на порцію, важливі мікроелементи (залізо, цинк, селен та вітамін B12), та не містить добавок чи консервантів. 

“Багато людей додають рослинне м’ясо до свого ‘білкового портфоліо’, і ми хочемо, щоб вони були впевнені, що споживають не просто імітацію м’яса, але й продукт, який забезпечує необхідні мікроелементи для функціонування нашого організму”, – прокоментував Володимир Мічкович, співзасновник та головний бренд-офіцер Juicy Marbles. 

Рослинні реберця готуються за 15-20 хвилин

“Кістки” у нетваринному м’ясі виготовлені з чистого рослинного білка. Вони є компостованими та навіть їстівними. Їх можна запікати, смажити або готувати у фритюрі для отримання снеків з такою ж кількістю білка, як яловичі джерки, або для приготування бульйону. Заодно це допомагає запобігти відходам.

Juicy Marbles вперше представила рослинні ребра з кістками у серпні 2023 року, а минулого місяця оголосила про укладення великого гуртового договору для продажу оновленої версії продукту в Німеччині. 

Нагадаємо, бренд Juicy Marbles також відомий розробкою першого у світі мармурового рослинного стейка, який продають у великих європейських супермаркетах, таких як BILLA, Tesco та Waitrose. 

Джерела: Juicy Marbles, Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Штучний інтелект винайшов харчову добавку, яка діє як грудне молоко

Інгредієнти будуть продаватися під торговою маркою Maolactin. Вони є біофункціональними білковими сумішами, подібними до грудного молока.«В обох продуктах поєднання...

Найбільший у світі переробник м’яса вирощуватиме лабораторну свинину в Іспанії

Компанія оголосила про плани щодо придбання BioTech Foods, іспанського стартапу, що займається вирощуванням м'яса у біореакторах, а також створення...

New Food Summit 2025: де майбутня маржа фуд-бізнесу?

22–23 жовтня у Києві відбудеться головна подія для лідерів українського агріфуд-бізнесу — New Food Summit 2025 (https://www.newfoodsummit.com.ua/). Тема цього...

Екстрачорний шоколад АВК першим в Україні отримав міжнародну веганську ліцензію V-Label

Екстрачорний шоколад АВК тепер офіційно рекомендовано для людей, які дотримуються рослинної дієти. Варто зазначити, що відповідний сертифікат отримує лише...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та...

Львівська майстерня створює морозиво із борщу. Весь прибуток іде на дрони

“Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк,...

Теплиця з нутом — ізраїльтяни відправлять у космос спеціальну ферму

Ситуацію планує змінити NASA. Американське управління з дослідження космічного...

Zero waste lifestyle: що таке “нуль відходів”? Філософія безвідходного тренду

Останнім часом все частіше можна почути такий вираз, як...

Жуй кунжут. Штучний інтелект вирощує «смарт-кунжут» з підвищеним вмістом білку

«Ми розпочали селекцію «смарт-кунжуту» в 2014 році, а вже...

Вибір редактора
В продовження теми