На Львівщині роблять печиво, що покращує настрій, знімає стрес та підтримує мозок

Сімейна компанія «Будьмо здорові» випікає на Львівщині печиво «Смакулі» – безглютенове, безлактозне та з пробіотиками.

Засновником і натхненником створення здорового печива є Руслана Римарська. Ідея виникла після того, як її сім’я потребувала безглютенової дієти, і вони вирішили пекти смачне та поживне печиво спочатку для власних дітей, а згодом і для всіх, хто потребує продуктів без глютену та лактози.

Руслана пекла солодощі за рецептурою зі сімейної книги, що дісталася їй від бабусі. До традиційних рецептів вона додала знання сучасних технології та дієтології. 

Печиво з пребіотиками виготовляється з автентичних українських інгредієнтів і містить інулін цикорію для допомоги травленню, підвищення енергії та зміцнення імунітету. 

Пребіотики в печиві живлять корисні бактерії в кишківнику, допомагаючи травленню і покращуючи засвоєння поживних речовин, посянює засновниця

Компанія постійно працює над створенням нових продуктів, експериментує зі смаками та тестує рецепти, щоб забезпечити високу харчову цінність та функціональність для здоров’я. Так з’явилося гречане печиво з кмином і коріандром, печиво з сорго зі спеціями, кукурудзяно-рисове печиво з маком, та конопляне печиво з конопляними висівками та каррі.

Ці продукти створені як здорова альтернатива хлібу й ідеально підходять до салатів та супів. 

Снекове печиво несе особливу користь. З кмином та коріандром воно покращує травлення та імунітет, кукурудзяно-макове багате магнієм для зняття стресу, а конопляне насичує організм омега-3, підтримує роботу мозку та покращує настрій.

З 2022 року компанія має філію продажів у Польщі, розширюючи асортимент і доступність для споживачів у Європі.

Нагадаємо, українське печиво з рідкісними грибами активує мозок та полегшує депресію.

Джерела: UFMA, Smakuli 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

ТОП-12 овочів і фруктів із низьким рівнем цукру для діабетиків

Іноді буває, що обід або вечеря ще попереду, а організму вже потрібне енергетичне підживлення. Тому важливо перекушувати між прийманнями...

У Нідерландах за допомогою мікробів створили замінник риби та м’яса

Білковий продукт може бути отриманий з маніоки, кукурудзи, картоплі, цукрового очерету та навіть буряка.Багатий на протеїн Fermotein виготовляється методом...

Лабораторному м’ясу пророкують «золоту лихоманку», а в стартапи інвестують мільйони

Раунд проводили Change Ventures та Crosslight Partners. Крім того, стартап підтримав американський прискорювач Techstars.Платформа від Gelatex дозволяє створювати нановолокнисті...

New Food Summit 2023 — перша подія про їжу майбутнього

Як змінюється та куди рухається глобальний Food-ринок і яке місце на ньому має посісти український продукт? Як створювати...

Молокія випустила йогурти зі смаком квітів та фруктів

Нові смаки: троянда з суницею, мальва з грушею, та жасмин з персиком. Таке поєднання створює новий смаковий досвід для...

Українське пиво MOVA отримало три нагороди на одному із найвідоміших пивних конкурсів у світі

Світле пиво Pilsner отримало золоту медаль у категорії Bohemian-Style Pale Lager. Перемога у цій категорії особливо цінна для української...

New Food Summit 2025: де майбутня маржа фуд-бізнесу?

22–23 жовтня у Києві відбудеться головна подія для лідерів українського агріфуд-бізнесу — New Food Summit 2025 (https://www.newfoodsummit.com.ua/). Тема цього...

«Молокія» представила йогурт “Білий по-турецьки” з високим вмістом білка

«Молокія» цілеспрямовано розвиває власну категорію густих йогуртів Білих — простих, натуральних і водночас функціональних. У складі йогурту Білого по-турецьки лише...

Може вас зацікавити

Золото льону: як український виробник інноваційних снеків виріс попри карантин

Пандемія — не кращий час для експериментів? Ймовірно. Але...

Мікроводорості стануть їжею майбутнього — інвестори несуть гроші

Окрім цього нещодавно залученого капіталу, Quazy Foods офіційно співфінансується...

Мікрозелень популярного овоча сприяє зниженню ваги. Дослідження

Перед тим, як прийти до такого висновку, вчені проводили...

Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

Мета розробників – допомогти споживачам максимально використовувати придбані продукти...

Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»

Мікробний сир готові купувати 79% споживачів молочних продуктів. Очікується,...

Вибір редактора
В продовження теми