На Львівщині роблять печиво, що покращує настрій, знімає стрес та підтримує мозок

Сімейна компанія «Будьмо здорові» випікає на Львівщині печиво «Смакулі» – безглютенове, безлактозне та з пробіотиками.

Засновником і натхненником створення здорового печива є Руслана Римарська. Ідея виникла після того, як її сім’я потребувала безглютенової дієти, і вони вирішили пекти смачне та поживне печиво спочатку для власних дітей, а згодом і для всіх, хто потребує продуктів без глютену та лактози.

Руслана пекла солодощі за рецептурою зі сімейної книги, що дісталася їй від бабусі. До традиційних рецептів вона додала знання сучасних технології та дієтології. 

Печиво з пребіотиками виготовляється з автентичних українських інгредієнтів і містить інулін цикорію для допомоги травленню, підвищення енергії та зміцнення імунітету. 

Пребіотики в печиві живлять корисні бактерії в кишківнику, допомагаючи травленню і покращуючи засвоєння поживних речовин, посянює засновниця

Компанія постійно працює над створенням нових продуктів, експериментує зі смаками та тестує рецепти, щоб забезпечити високу харчову цінність та функціональність для здоров’я. Так з’явилося гречане печиво з кмином і коріандром, печиво з сорго зі спеціями, кукурудзяно-рисове печиво з маком, та конопляне печиво з конопляними висівками та каррі.

Ці продукти створені як здорова альтернатива хлібу й ідеально підходять до салатів та супів. 

Снекове печиво несе особливу користь. З кмином та коріандром воно покращує травлення та імунітет, кукурудзяно-макове багате магнієм для зняття стресу, а конопляне насичує організм омега-3, підтримує роботу мозку та покращує настрій.

З 2022 року компанія має філію продажів у Польщі, розширюючи асортимент і доступність для споживачів у Європі.

Нагадаємо, українське печиво з рідкісними грибами активує мозок та полегшує депресію.

Джерела: UFMA, Smakuli 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього завдання зовсім не легковажно. Меблевий гігант уже лідирує в ініціативах...

Стартап, який залучив третину мільярда, запускає вже другий завод лабораторного м’яса

Після запуску на повну потужність підприємство вироблятиме щонайменше 10 тис. т м’яса, вирощеного на клітинних культурах, на рік. Площа нового...

Український виробник за допомогою бронзи створює макарони, які найкраще просочуються соусами

Це стало можливим завдяки впровадженню італійських технологій, які значно підвищують якість продукції, повідомляє виробник.Унікальність підходу "Терлич" полягає у використанні...

На енергомодернізацію підприємства можна отримати майже півмільйона гранту

Проєкт передбачає надання організаційної, технічної та фінансової підтримки 25 обраним підприємствам, які постраждали від військових дій.В рамках конкурсу фахівці...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

В Ізраїлі винайшли, як видаляти цукор у соках та пиві без втрати смаку

Їхня технологія заснована на ультрафільтрації та адсорбції, що дозволяє...

Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree...

Вчені знайшли рослинне джерело вітаміну В12: вміст як у яловичині

Спіруліна, яка здобула популярність як суперфуд, виявилася дійсно перспективним...

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного...

Чорнила каракатиці та закваска – українці печуть хліб, що ніколи не пліснявіє

Пекарня «Жицень» – це сімейна справа всього життя двох...

Вибір редактора
В продовження теми