На Львівщині роблять печиво, що покращує настрій, знімає стрес та підтримує мозок

Сімейна компанія «Будьмо здорові» випікає на Львівщині печиво «Смакулі» – безглютенове, безлактозне та з пробіотиками.

Засновником і натхненником створення здорового печива є Руслана Римарська. Ідея виникла після того, як її сім’я потребувала безглютенової дієти, і вони вирішили пекти смачне та поживне печиво спочатку для власних дітей, а згодом і для всіх, хто потребує продуктів без глютену та лактози.

Руслана пекла солодощі за рецептурою зі сімейної книги, що дісталася їй від бабусі. До традиційних рецептів вона додала знання сучасних технології та дієтології. 

Печиво з пребіотиками виготовляється з автентичних українських інгредієнтів і містить інулін цикорію для допомоги травленню, підвищення енергії та зміцнення імунітету. 

Пребіотики в печиві живлять корисні бактерії в кишківнику, допомагаючи травленню і покращуючи засвоєння поживних речовин, посянює засновниця

Компанія постійно працює над створенням нових продуктів, експериментує зі смаками та тестує рецепти, щоб забезпечити високу харчову цінність та функціональність для здоров’я. Так з’явилося гречане печиво з кмином і коріандром, печиво з сорго зі спеціями, кукурудзяно-рисове печиво з маком, та конопляне печиво з конопляними висівками та каррі.

Ці продукти створені як здорова альтернатива хлібу й ідеально підходять до салатів та супів. 

Снекове печиво несе особливу користь. З кмином та коріандром воно покращує травлення та імунітет, кукурудзяно-макове багате магнієм для зняття стресу, а конопляне насичує організм омега-3, підтримує роботу мозку та покращує настрій.

З 2022 року компанія має філію продажів у Польщі, розширюючи асортимент і доступність для споживачів у Європі.

Нагадаємо, українське печиво з рідкісними грибами активує мозок та полегшує депресію.

Джерела: UFMA, Smakuli 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці створили преміум-каву з конопель, що не втрачає канабідіол при заварюванні

КБР (канабідіол) — це натуральна неп’янка сполука, що міститься в коноплі та широко застосовується у медицині й функціональних продуктах...

Гастрономічні тренди 2025 року: які смаки та технології домінуватимуть?

Гастрономія завжди була ареною експериментів, де нові смаки, інгредієнти й технології змінюють наше сприйняття їжі. У 2025 році ця...

Напій для мислення — стартап збирає $1 млн на революційний продукт

Кампанія розміщена на платформі краудфандингу StartEngine.NERD Focus має дійсно унікальну продуктову пропозицію. Це – “напій для мислення”, який складається...

Фіни тестують пиво та горілку з вуглекислого газу. Виробництво — з наступного року

Зараз Aircohol разом із фінською алкогольною компанією Brukett розробляються плани промислового виробництва «найбільш екологічно чистого алкоголю у світі» у...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між...

Ловля на личинок. У Європі дозволили вживати в їжу жовтого мучнистого черв’яка

Рішення базувалось на заявці, поданій французьким виробником комах Agronutris,...

Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів

Молоко без корів Perfect Day виготовляється на основі тих...

На крафтове виробництво сиру та меду можна отримати 100 тис. грн

Заявку на грант можуть подати підприємці з-поміж ВПО, які...

Для любителів ресторанної їжі створили заморожені макарони швидкого приготування

Компанія Beroni запропонувала споживачам практично ресторанну їжу – заморожені...

Вибір редактора
В продовження теми