Український бренд консервує унікальні мініовочі та пече крекери з капустою

Українська екоферма STODOLA, розташована у Миколаївській області, створює унікальні органічні снеки та корисні консервовані овочі.

Засновник господарства Ян Островський почав цю діяльність у 2014 році з волонтерства, готуючи консервацію для бійців у сімейному ресторані. Його захоплення вирощуванням городини переросло у створення STODOLA — підприємства, де виготовляють закрутки та снеки з органічних овочів.

STODOLA має власний замкнутий цикл виробництва. Усі овочі вирощуються на сертифікованому органічному полі, розташованому в унікальному районі Миколаївської області під назвою “Богопіль”, що означає ”Боже поле”.

Асортимент продукції формують виходячи з двох принципів: продукти мають бути незвичайними, а їх вирощування має відбуватися без використання хімікатів. 

Серед унікальних овочів бренду можна знайти бамію, різноколірну моркву і помідори, спаржу, квасолю та трюфельну картоплю з фіолетовою м’якоттю.

STODOLA консервує унікальні овочі та виготовляє продукти, які не можна купити у звичайних магазинах: цукіні, італійську жардиньєрку, патисони, різноманітні соуси (брокомоле, чилі, гірчично-медовий) та корисні органічні снеки. 

Вирощені органічним способом овочі збирають вручну і маринують за унікальною рецептурою – без консервантів (приміром, таких як оцтова кислота), стабілізаторів чи підсилювачів смаку.

Серед готових овочевих снеків – мариновані міні-овочі (патисони, цукіні), чипси з листової капусти кале, крекери з цукіні, морквою та гарбузом, а також з червоним буряком та капустою.

Нагадаємо, раніше «Стодола» виготовила унікальні соуси брокомоле, що являють собою суміш найрізноманітнішої капусти – броколі, кольрабі, цвітної капусти й капусти кале.

Джерела: STODOLA 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

“Залізна людина” вкладається в ферму хробаків, з яких будуть виробляти корми для худоби та риби

Венчурні інвестори стоять у черзі, щоб вкластися у компанію Ynsect SAS, яка вирощуватиме хробаків для виробництва кормів для великої...

Прикарпатський фермер створив хамон із баранини. Рецепту — сотні років

Василь Стефурак очолює ГО «Асоціація вівчарів» та має великі успіхи в селекції овець.  Зокрема, він акліматизував європейських тварин та...

Проект веганського яйця, яке виготовляється за допомогою штучного інтелекту, зібрав мільйони інвестицій

Компанія орієнтована на створення екологічно чистих і здорових харчових продуктів рослинного походження, використовуючи власну платформу штучного інтелекту під назвою...

Найсолодші ягоди на полиці супермаркетів відбиратимуть портативні сканери

Як пояснила Брі Райтер Сміт, директор з дизайну систем якості компанії, для продажу в Driscoll постачають ягоди близько 1000...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Може вас зацікавити

Скандинави питимуть український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами

Цього року компанія прийняла участь у найбільшій скандинавській виставці...

Борис Шестопалов, співвласник компанії HD-group про майбутнє харчової галузі і foodtech

Борис Шестопалов — український підприємець у сфері агріфуд, віце-президент...

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили...

“Розумна кухня” рахує калорії, білки, жири та вуглеводи під час приготування їжі

Versaware прагне зробити цей процес у рази простішим і...

Для любителів ресторанної їжі створили заморожені макарони швидкого приготування

Компанія Beroni запропонувала споживачам практично ресторанну їжу – заморожені...

Вибір редактора
В продовження теми