Український бренд консервує унікальні мініовочі та пече крекери з капустою

Українська екоферма STODOLA, розташована у Миколаївській області, створює унікальні органічні снеки та корисні консервовані овочі.

Засновник господарства Ян Островський почав цю діяльність у 2014 році з волонтерства, готуючи консервацію для бійців у сімейному ресторані. Його захоплення вирощуванням городини переросло у створення STODOLA — підприємства, де виготовляють закрутки та снеки з органічних овочів.

STODOLA має власний замкнутий цикл виробництва. Усі овочі вирощуються на сертифікованому органічному полі, розташованому в унікальному районі Миколаївської області під назвою “Богопіль”, що означає ”Боже поле”.

Асортимент продукції формують виходячи з двох принципів: продукти мають бути незвичайними, а їх вирощування має відбуватися без використання хімікатів. 

Серед унікальних овочів бренду можна знайти бамію, різноколірну моркву і помідори, спаржу, квасолю та трюфельну картоплю з фіолетовою м’якоттю.

STODOLA консервує унікальні овочі та виготовляє продукти, які не можна купити у звичайних магазинах: цукіні, італійську жардиньєрку, патисони, різноманітні соуси (брокомоле, чилі, гірчично-медовий) та корисні органічні снеки. 

Вирощені органічним способом овочі збирають вручну і маринують за унікальною рецептурою – без консервантів (приміром, таких як оцтова кислота), стабілізаторів чи підсилювачів смаку.

Серед готових овочевих снеків – мариновані міні-овочі (патисони, цукіні), чипси з листової капусти кале, крекери з цукіні, морквою та гарбузом, а також з червоним буряком та капустою.

Нагадаємо, раніше «Стодола» виготовила унікальні соуси брокомоле, що являють собою суміш найрізноманітнішої капусти – броколі, кольрабі, цвітної капусти й капусти кале.

Джерела: STODOLA 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французька роботизована їдальня створює кілька сотен страв на двох квадратних метрах

Заснований у 2020 році, стартап використовує залучений капітал для створення прототипів, які він уже почав розгортати в Парижі та...

Трохи технологій і багато творчості: якими будуть успішні ресторани майбутнього

Мінімізація точок дотику у приміщенні між людьми вимагатиме трохи технологій та багато творчості.У 2021 та наступних роках ресторани прагнутимуть...

“Розумна кухня” рахує калорії, білки, жири та вуглеводи під час приготування їжі

Versaware прагне зробити цей процес у рази простішим і точнішим за допомогою розумної кухонної системи, яка може оцінювати загальну...

Швейцарські вчені виростили лабораторний шоколад у біореакторі

Вчені Цюріхського університету прикладних наук (ZHAW) створили шоколад, вирощений у лабораторії. Це перший відомий випадок, коли шоколад отримали безпосередньо з...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Морепродукти із гороху та водоростей підкорюють найбільший ринок Європи

Hooked Foods виклала веганську рибу на полицях відразу 400...

Вторинна переробка відходів: вплив на економіку та екологію сьогодні та у майбутньому

Майже всі види господарської діяльності людини пов'язані з утворенням...

Роздери горлянку! Вінницька компанія робить надгострі соуси з провокативними назвами

В асортименті українського виробника — ферментовані соуси з провокаційними...

Травний тракт: як foodtech змінює гастрономічні звички і геополітику

Україна має маленький секрет. Звичним пафосним конструкцій типу «кращий...

Вибір редактора
В продовження теми