Злиття виробників пива та канабісу: гіганти готують випуск унікальних напоїв

Пивний гігант Sam Adams Boston Beer та виробник канабісу Green Thumb готуються до злиття з метою створення нових напоїв на основі канабісу.

Запропоноване злиття між двома компаніями має на меті створити платформу для виробництва майбутніх напоїв на основі канабісу. 

Це стає особливо актуальним для обох гравців в умовах зниження споживання алкоголю

Бен Ковлер, генеральний директор Green Thumb звертає увагу, що молодь п’є все менше алкоголю. При цьому індустрія канабісу стрімко зростає, й інвестиції в канабіс були б вигідним кроком для пивного гіганта в майбутньому.

“Об’єднання капіталу створюють для нас обох перспективне майбутнє – і яскраве для Америки, ” – сказав він.

До слова, Boston Beer вже не новачок у сфері канабісу: у 2021 році компанія створила дочірнє підприємство для дослідження напоїв з ТГК. Рік потому пивовар представив бренд чаю з канабісом – TeaPot.

Наразі Green Thumb випускає продукцію з канабісу як для медичного, так і для рекреаційного використання там, де це дозволено законом. А бренд компанії Incredibles, що виробляє ласощі з ТГК, розширює свою географію на ринку. Минулого року його шоколадні батончики з’явилися у Нью-Йорку.

Нагадаємо, раніше алкогольна компанія Premium Blend анонсувала випуск безалкогольного ігристого вина, поєднаного з елементами канабісу, а бренд товарів для дому Houseplant у співпраці з Cometeer почав продажі інноваційної замороженої кави з канабісом.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап змінив гени бактерій, щоб отримати казеїн без тварин

Інноваційний продукт виготовлений із запатентованого бактеріального штаму шляхом точної ферментації. Він є генетично ідентичним молочному казеїну, але виготовляється без...

Український бренд РябChick (Chick&Go) став переможцем престижної премії World Food Innovation Awards у Лондоні

25 березня у Лондоні на виставці The International Food & Drink Event (IFE) відбулось оголошення переможців однієї з найпрестижніших...

Nirvana першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів

Джерельна вода Nirvana HMB містить у своєму складі запатентовану водорозчинну форму β-гідрокси β-метилбутирату (HMB) — myHMB Clear, котра має...

Американці створили ячмінну воду для оздоровлення організму та зміцнення імунітету

«Це один з оригінальних функціональних напоїв, який протягом століть споживається культурами всього світу завдяки своїм оздоровчим перевагам», — кажуть...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Усьому Glovo. Інвестор у всесвітньовідомий стартап розповів про принципи інвестування у «єдинорогів»

Максим Філіппов, виконавчий директор венчурного фонду GR Capital, —...

Французи виготовили харчову добавку для оздоровлення шкіри з дикої чорниці

Сепітон — це природний інгредієнт, отриманий з ферментованого екстракту...

Їстівні ложки зі смаком ванілі на півмільйона доларів — стартап шокував ринок

Засновник компанії Дінеш Тадепаллі придумав їстівні столові прибори, коли...

Американський рітейлер тестує «розумні» візки, за допомогою яких можна оплачувати товари

Американська продуктова мережа Kroger випробовує смарт-візки KroGo за технологію...

Вибір редактора
В продовження теми