Злиття виробників пива та канабісу: гіганти готують випуск унікальних напоїв

Пивний гігант Sam Adams Boston Beer та виробник канабісу Green Thumb готуються до злиття з метою створення нових напоїв на основі канабісу.

Запропоноване злиття між двома компаніями має на меті створити платформу для виробництва майбутніх напоїв на основі канабісу. 

Це стає особливо актуальним для обох гравців в умовах зниження споживання алкоголю

Бен Ковлер, генеральний директор Green Thumb звертає увагу, що молодь п’є все менше алкоголю. При цьому індустрія канабісу стрімко зростає, й інвестиції в канабіс були б вигідним кроком для пивного гіганта в майбутньому.

“Об’єднання капіталу створюють для нас обох перспективне майбутнє – і яскраве для Америки, ” – сказав він.

До слова, Boston Beer вже не новачок у сфері канабісу: у 2021 році компанія створила дочірнє підприємство для дослідження напоїв з ТГК. Рік потому пивовар представив бренд чаю з канабісом – TeaPot.

Наразі Green Thumb випускає продукцію з канабісу як для медичного, так і для рекреаційного використання там, де це дозволено законом. А бренд компанії Incredibles, що виробляє ласощі з ТГК, розширює свою географію на ринку. Минулого року його шоколадні батончики з’явилися у Нью-Йорку.

Нагадаємо, раніше алкогольна компанія Premium Blend анонсувала випуск безалкогольного ігристого вина, поєднаного з елементами канабісу, а бренд товарів для дому Houseplant у співпраці з Cometeer почав продажі інноваційної замороженої кави з канабісом.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Алкоголь, протеїн та гриби, які паралізують комах — на ринку з’явився еволюційний сік майбутнього

Еволюційний алкогольний сік Build містить біоідентичний яєчний білок The Every Company EVERY ProteinTM, виготовлений за допомогою технології точного бродіння. EVERY...

Замовлення в McDonald’s почав приймати штучний інтелект. Точність – 85%

Система базується на голосовій платформі, створеній Apprente, яку McDonald's придбала два роки тому.Поки що рівень точності автоматизованої системи складає...

Divo Maslo давить у Запоріжжі унікальну олію за старовинною технологією

Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси власноручно.  Говорять, що на це знадобилося чимало інвестицій та ще...

Моцарела з кокосу — британські розробники створили новий вид веганського сиру

Нова безмолочна пропозиція виготовлена ​​на основі кокосової олії. Альтернативний сир не містить консервантів і може зберігатися три місяці в...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Тонна щогодини. Німці створили промислове обладнання для рослинного м’яса

Обладнання позиціонується як промислове. Компанія розраховує, що воно стане...

Не підсковзнись. В Нідерландах вироблятимуть підсолоджувачі з бананової шкірки

Компаній Fooditive і Frutco спільно будують завод з виробництва...

Молоко пропонують замінити борошнистими черв’яками: це так же поживно

До такого висновку дійшли вчені Маастрихтського університету у Нідерландах.Для...

Протеїн із грибів допоможе Unilever збільшити продажі до 1 млрд євро

У Univever підрахували, що за минулий рік третину продовольчого...

Без звуків «Му». Продажі рослинного молока різко зросли під час пандемії

Згідно дослідження Асоціації рослинних харчових продуктів, у 2019 році...

Вибір редактора
В продовження теми