Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Інноваційна кава з білком та грибами містить 9 незамінних амінокислот — як м’ясо

    Канадська компанія Landish Foods у співпраці зі стартапом The Every Company, що спеціалізується на виробництві білка без використання тварин, анонсували запуск нової лінії розчинних напоїв – кави та чаю матча – з додаванням білка.

    Нова продукція, яка вийшла під брендом Fermy, включає два продукти: Protein Coffee Enhancer та Protein Matcha Latte.

    Особливість напоїв полягає в технології виробництва білка, який отримують методом точної ферментації з використанням генетично модифікованих штамів дріжджів Komagataella phaffii. Цей процес дозволяє створювати білок, ідентичний білкам курячих яєць, але без використання тваринних інгредієнтів.

    Кожна порція нових напоїв містить 8 грамів білка, усі дев’ять незамінних амінокислот і не містить цукру 

    Інноваційна кава та чай збагачені адаптогенами: порошок матчі містить гриби герициум, а кавовий варіант доповнено грибами та кокосовим порошком MCT.

    “Наша співпраця з Landish є справжнім проривом для любителів протеїну. Завдяки Fermy вживання білка стає простішим, не вимагає великих зусиль та часу, особливо зранку”, – прокоментував Ленс Лайвлі, віцепрезидент з розвитку The Every Co.

    До речі, згідно з останніми дослідженнями, сьогодні каву щодня п’ють на 37% більше людей, ніж 20 років тому. 

    Кава має низку позитивних впливів на рівень енергії, когнітивні функції та певні ризики захворювань, тому часто споживачі бачать у підтримку для фізичного та розумового здоров’я.

    Нагадаємо, раніше каліфорнійці створили каву з молекул.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Ізраїльський виробник інвестував мільйони у виробництво жуйок з пребіотиками із фруктів та овочів

    Будівництво об’єкта площею 11 тис. квадратних метрів вже розпочато. Очікується, що новий завод, котрий повністю запрацює до середини 2023...

    Молока та яйця з власних відходів — найбільша у світі пивоварна компанія інвестує в інновації

    Найбільша у світі пивоварна компанія Anheuser-Busch InBev, відома своєю торговою маркою Budweiser, інвестує у виробництво протеїну з зернових відходів,...

    Бекон із яблук, картоплі та кленового сиропу переміг натуральне м’ясо у всесвітньому конкурсі

    М’ясо рослинного походження було визнано кращим порівняно з тваринним м’ясом Переможцем у категорії найкращого мяса для сніданку став веганський бекон...

    Із чайного гриба створили нановолокно, яке замінить шкіру та пластик

    Bucha Bio працює над двома матеріалами – Shorai та Hikari Першим (уже цього року) світ побачить Hikari. Він має напівпрозорий...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    В Україні мелють конопляне та макове борошно, яке знижує ризик серцевих захворювань

    Макове борошно виготовляють з очищеного і знежиреного маку. Так...

    Морський біолог виростить у лабораторії першу у світі устрицю та поєднає її з грибами

    Стартап є одержувачем фінансування крупних профільних інвесторів Sustainable Food...

    Вибір редактора
    В продовження теми