Інноваційна кава з білком та грибами містить 9 незамінних амінокислот — як м’ясо

Канадська компанія Landish Foods у співпраці зі стартапом The Every Company, що спеціалізується на виробництві білка без використання тварин, анонсували запуск нової лінії розчинних напоїв – кави та чаю матча – з додаванням білка.

Нова продукція, яка вийшла під брендом Fermy, включає два продукти: Protein Coffee Enhancer та Protein Matcha Latte.

Особливість напоїв полягає в технології виробництва білка, який отримують методом точної ферментації з використанням генетично модифікованих штамів дріжджів Komagataella phaffii. Цей процес дозволяє створювати білок, ідентичний білкам курячих яєць, але без використання тваринних інгредієнтів.

Кожна порція нових напоїв містить 8 грамів білка, усі дев’ять незамінних амінокислот і не містить цукру 

Інноваційна кава та чай збагачені адаптогенами: порошок матчі містить гриби герициум, а кавовий варіант доповнено грибами та кокосовим порошком MCT.

“Наша співпраця з Landish є справжнім проривом для любителів протеїну. Завдяки Fermy вживання білка стає простішим, не вимагає великих зусиль та часу, особливо зранку”, – прокоментував Ленс Лайвлі, віцепрезидент з розвитку The Every Co.

До речі, згідно з останніми дослідженнями, сьогодні каву щодня п’ють на 37% більше людей, ніж 20 років тому. 

Кава має низку позитивних впливів на рівень енергії, когнітивні функції та певні ризики захворювань, тому часто споживачі бачать у підтримку для фізичного та розумового здоров’я.

Нагадаємо, раніше каліфорнійці створили каву з молекул.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

$200 млн в майбутнє. Microsoft вкладаєтьcя у виробництво штучних яєць та м’яса.

Інвестиції будуть спрямовані на збільшення виробничих потужностей, формування бренду та стимулювання досліджень і розробок.Новий раунд фінансування Eat Just очолило...

Швейцарці створили першу в світі кавомашину зі штучним інтелектом, яка заварює гарячу та холодну каву

Виробники кавомашин JURA запропонували інноваційне рішення, що подвоює асортимент фірмової кави, яку можна заварити вдома.Установка JURA Z10 готує не...

Німці створили із квасолі замінник яєць за допомогою лазерних технологій. Зараз він зібрав $3 млн інвестицій

Веганські яйця Perfeggt — складний продукт на основі рослин, серед основних інгредієнтів якого — квасоля фава. Готуються у вигляді...

Зірка популярного серіалу з Netflix створив веганську заміну не менш популярній Nutella

Новий бренд, що отримав назву TBH, утворився після двох років співпраці між Шнаппом і венчурною студією Umana.Веганська горіхова паста...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Може вас зацікавити

Найвідоміший виробник вівсяного молока відкриває власні магазини морозива

Рослинні молочні ласощі продають у екологічних стаканах із картону...

МХП запускає проєкт з організації харчування для інших компаній

Як компанія з потужним кулінарним виробництвом, багаторічною експертизою у...

Найбільші харчові компанії зі свіжого рейтингу Forbes Ukraine

Редакція Forbes зазначає, що поріг входження до рейтингу цьогоріч...

«Тарілка» на всіх. В Україні запрацював перший банк їжі

Організацію у 2019 році створив у Львові українець Ростислав...

Споживачі переходять з кофеїну на гриби-адаптогени. Краще концентрація

Також сприятимуть покращенню когнітивного здоров’я адаптогени, вітаміни групи В...

Вибір редактора
В продовження теми