Нова продукція, яка вийшла під брендом Fermy, включає два продукти: Protein Coffee Enhancer та Protein Matcha Latte.
Особливість напоїв полягає в технології виробництва білка, який отримують методом точної ферментації з використанням генетично модифікованих штамів дріжджів Komagataella phaffii. Цей процес дозволяє створювати білок, ідентичний білкам курячих яєць, але без використання тваринних інгредієнтів.
Кожна порція нових напоїв містить 8 грамів білка, усі дев’ять незамінних амінокислот і не містить цукру
Інноваційна кава та чай збагачені адаптогенами: порошок матчі містить гриби герициум, а кавовий варіант доповнено грибами та кокосовим порошком MCT.
“Наша співпраця з Landish є справжнім проривом для любителів протеїну. Завдяки Fermy вживання білка стає простішим, не вимагає великих зусиль та часу, особливо зранку”, – прокоментував Ленс Лайвлі, віцепрезидент з розвитку The Every Co.
До речі, згідно з останніми дослідженнями, сьогодні каву щодня п’ють на 37% більше людей, ніж 20 років тому.
Кава має низку позитивних впливів на рівень енергії, когнітивні функції та певні ризики захворювань, тому часто споживачі бачать у підтримку для фізичного та розумового здоров’я.
Нагадаємо, раніше каліфорнійці створили каву з молекул.