Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Український виробник ТМ «Meetty» випускає преміальний шоколад bean-to-bar, що включає такі незвичайні варіанти, як шоколад з морською сіллю, сиром, вишнею та кеш'ю, а також вишнею та чебрецем.

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією, яка дозволяє зберегти унікальні смаки та аромати. Для цього виробництво шоколаду здійснюється виключно на мармурових плитах.

Окрім шоколаду з чебрецем, трояндами чи виноградом Meetty створює унікальний шоколад з м’ятою. 

М’ятний шоколад як поєднання смаків бере свій початок з XVI століття. Історики вважають, що європейці першими поєднали м’яту та шоколад після подорожі до Південної Америки. Тоді шоколад широко використовувався як частина гарячого напою. Напій часто містив такі інгредієнти, як кориця, м’ята та інші трави та спеції, щоб підсолодити гіркий смак, розповідають у компанії.

Сьогодні ж вважається, що комбінація м’яти та шоколаду має заспокійливий ефект. 

Шоколад з м’ятою підвищує рівень серотоніну в мозку, покращує настрій та стресостійкість

Meetty вирізняється тим, що є єдиним органічно сертифікованим виробником bean-to-bar шоколаду в Україні.

Засновник бренду Дмитро, якого з дитинства оточував шоколад, починав своє захоплення як хоббі. Бренд Meetty з’явився у 2015 році після численних спроб розробити унікальні рецепти.

Зараз у розвитку шоколадного виробництва активно допомагає сім’я Дмитра. Його дружина Юлія дегустує нові сорти шоколаду, а брат Олексій надихнув на назву компанії, яка символізує зустрічі за чашкою кави та шоколадом. 

Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що вболівальників чемпіонату УЄФА з футболу безплатно годуватимуть шоколадом із вівса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пивоварня Carlsberg у Данії запустила технологію, що перероблятиме 90% води

Нова система переробки допоможе щороку економити під час виробництва пива 500 млн літрів води. Загалом її споживання зменшиться вдвічі...

FozzyGroup створює «магазин майбутнього»: продажами керуватиме штучний інтелект

Штучний інтелект розпізнає об’єкти, керує категоріями й товарними залишками, прогнозує та коригує цінники, забезпечує самообслуговування на касах.Для роботи FozzyGroup...

В Європі створять велику мережу комашиних ферм на штучному інтелекті

Завдяки фінансуванню компанія створить велику міжнародну мережу комахоферм.Заснована у 2017 році, Nasekomo є біотехнологічною компанією, яка займається розведенням комах....

Фудтех України 2022: тренди, інвестори, новинки, стартапи, компанії

За оцінкою Pitchbook, сервіси та технології «навколо їжі» залучають інвестиції понад 1 мільярду доларів щорічно. Фудтех України постійно зростає,...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

Бийте посуд, я плачу. Луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи

«Тана» уже розробила стратегію на найближчі 3 роки й...

Олексій Коваленко, засновник бренду «Епікур» про те, як заробити репутацію і гроші на філософії щастя

Навіть у повсякденному житті ця людина носить одяг корпоративного...

В Ізраїлі винайшли, як видаляти цукор у соках та пиві без втрати смаку

Їхня технологія заснована на ультрафільтрації та адсорбції, що дозволяє...

Діабетик винайшов із плодів монаха замінник цукру без неприємного післясмаку

Американський стартап B.T. Sweets, заснований у 2019 році, представив...

Вибір редактора
В продовження теми