Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Український виробник ТМ «Meetty» випускає преміальний шоколад bean-to-bar, що включає такі незвичайні варіанти, як шоколад з морською сіллю, сиром, вишнею та кеш'ю, а також вишнею та чебрецем.

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією, яка дозволяє зберегти унікальні смаки та аромати. Для цього виробництво шоколаду здійснюється виключно на мармурових плитах.

Окрім шоколаду з чебрецем, трояндами чи виноградом Meetty створює унікальний шоколад з м’ятою. 

М’ятний шоколад як поєднання смаків бере свій початок з XVI століття. Історики вважають, що європейці першими поєднали м’яту та шоколад після подорожі до Південної Америки. Тоді шоколад широко використовувався як частина гарячого напою. Напій часто містив такі інгредієнти, як кориця, м’ята та інші трави та спеції, щоб підсолодити гіркий смак, розповідають у компанії.

Сьогодні ж вважається, що комбінація м’яти та шоколаду має заспокійливий ефект. 

Шоколад з м’ятою підвищує рівень серотоніну в мозку, покращує настрій та стресостійкість

Meetty вирізняється тим, що є єдиним органічно сертифікованим виробником bean-to-bar шоколаду в Україні.

Засновник бренду Дмитро, якого з дитинства оточував шоколад, починав своє захоплення як хоббі. Бренд Meetty з’явився у 2015 році після численних спроб розробити унікальні рецепти.

Зараз у розвитку шоколадного виробництва активно допомагає сім’я Дмитра. Його дружина Юлія дегустує нові сорти шоколаду, а брат Олексій надихнув на назву компанії, яка символізує зустрічі за чашкою кави та шоколадом. 

Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що вболівальників чемпіонату УЄФА з футболу безплатно годуватимуть шоколадом із вівса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Не підсковзнись. В Нідерландах вироблятимуть підсолоджувачі з бананової шкірки

Компаній Fooditive і Frutco спільно будують завод з виробництва біодизельного палива на основі відходів та залишків харчової промисловості. Одним...

Джефф Безос протестував підземний гіперлуп для доставки їжі, який змінить ринок назавжди

Патент на створення мережі підземної доставки Amazon отримала ще в 2017 році. З того часу про це майже не...

Кава з лаймом. Концептуаліст Худо про нові ресторани, карантинну доставку та інстаграмну люстру

NEWFOOD поспілкувався зі співзасновником холдингу Андрієм Худо про нові заклади, концепти, страви та постпандемічний ресторанний світ.Нещодавно ви відкрили «‎П’яну...

Пластикову упаковку замінить папір, покритий білками та БАДами

Нова упаковка не містить жодного пластику. Більше того, вона подовжує термін зберігання продуктів.У рамках проекту «BioActiveMaterials» група дослідників вирішила...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для...

Голландський стартап отримав $35 млн на пельмені з лабораторної свинини

Загальна сума фінансування компанії сягнула $95 млн Оголошення з’явилося через...

З вітамінами, женьшенем та додатковим кофеїном: Nestlé активізувала інновації на ринку кави

Серед найпомітніших новинок Nestlé – холодний концентрат кави Nescafé...

Альтернативний протеїн стає мейнстрімом — над штучним м’ясом працює 300 проектів

У першому кварталі 2020 року стартапи, які спеціалізуються на...

Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні...

Вибір редактора
В продовження теми