Завдяки інвестиціям у $4 млн площа центру зросла вдвічі, до 3000 квадратних метрів
Новий центр оснащений передовими технологіями. Тут є аналізатори текстур, стерилізатори високих температур, 3D-принтери для створення інноваційної їжі, аналізатори Lumi та інші інструменти.
Центр зосереджений на створенні інновацій відразу у цілому переліку напрямів – виробництво ароматизованих сиропів, какао і шоколаду, хлібобулочних виробів, їстівних олій та продуктів для здорового харчування.
Інноваційний центр має відкриту кухню та бар, що імітує досвід взаємодії з клієнтами.
Тут можна залучати споживачів та спільно створювати нові продукти
Центр у Шанхаї стане важливим місцем для розвитку нових харчових продуктів, що відповідають вимогам ринку в Китаї та Азії.
До речі, Китай приділяє велику увагу інноваціям, вважаючи їх рушієм економічної трансформації та конкурентоспроможності. Це сприяє зростанню інвестицій Cargill у сучасні розробки на цьому ринку. Минулого року компанія запустила інноваційний простір громадського харчування в Пінху, провінція Чжецзян, який має на меті задовольнити швидко зростальний ринок кавових і чайних напоїв шляхом розробки інноваційних рішень. Також Cargill має інноваційний центр у Пекіні й прикладний центр у провінції Хебей.
Нагадаємо, Cargill активно впроваджує інновації й на інших ринках. Разом зі стартапом із Барселони компанія зараз працює над культивуванням жиру, у США харчовий гігант планує випустити шоколад із виноградних кісточок, а в Іспанії компанія інвестувала у 3D-друк бекону, тунця та креветок.
Джерела: Cargill, Asia Food Journal