Ice Cream Shop – молодий бренд із сімейною історією, якому понад 30 років: батько засновника отримав ґрунтовні знання про виробництво морозива в Угорщині, які передавав із покоління в покоління.
В Ice Cream Shop можна спробувати дійсно унікальні смаки морозива, серед яких – карамелізована слива та морозиво з беконом, яке подається як сніданок.
Ще одним нововведенням стало вершкове морозиво з житнім солодом та сухариками з бородинського хліба, створене минулого року джелатер’є Захарієм Назаром разом з його командою.
Разом з хіміком-блогером Глібом Репічем Назар також створив унікальний сорбет “Маракуя Манго Спорт”, використовуючи рідкісний підсолоджувач аллюлозу замість звичайного цукру.
Аллюлоза, яка є природним цукром, добувається з пшениці, родзинок та джекфрута
Особливість аллюлози полягає у тому, що вона не засвоюється людським організмом. Це робить її ідеальним компонентом для дієтичного харчування.
“Спортивний” сорбет має чудову текстуру та освіжаючий смак, всього 67 Ккал та 14 г вуглеводів на 100 грамів продукту. Це – вдвічі менше за звичайні сорбети та втричі менше за морозива фабричного виробництва, говорить виробник.
Усе морозиво Ice Cream Shop виготовляється з натуральних інгредієнтів, без будь-яких стабілізаторів, ароматизаторів чи напівфабрикатів. У рецептурі – лише свіже молоко, вершки та фрукти.
Ice Cream Shop також застосовує спеціальний процес фрізерування, дозволяють максимально зберегти вітаміни та корисні мікроелементи.
Нагадаємо, інша львівська майстерня створює також морозиво із борщу.