Морозиво з беконом та бородинським хлібом — львівський сімейний бренд створює нові смаки

Львівський бренд морозива Ice Cream Shop створює десерти з оригінальними смаками.

Ice Cream Shop – молодий бренд із сімейною історією, якому понад 30 років: батько засновника отримав ґрунтовні знання про виробництво морозива в Угорщині, які передавав із покоління в покоління.

В Ice Cream Shop можна спробувати дійсно унікальні смаки морозива, серед яких – карамелізована слива та морозиво з беконом, яке подається як сніданок. 

Ще одним нововведенням стало вершкове морозиво з житнім солодом та сухариками з бородинського хліба, створене минулого року джелатер’є Захарієм Назаром разом з його командою. 

Разом з хіміком-блогером Глібом Репічем Назар також створив унікальний сорбет “Маракуя Манго Спорт”, використовуючи рідкісний підсолоджувач аллюлозу замість звичайного цукру. 

Аллюлоза, яка є природним цукром, добувається з пшениці, родзинок та джекфрута

Особливість аллюлози полягає у тому, що вона не засвоюється людським організмом. Це робить її ідеальним компонентом для дієтичного харчування. 

“Спортивний” сорбет має чудову текстуру та освіжаючий смак, всього 67 Ккал та 14 г вуглеводів на 100 грамів продукту. Це – вдвічі менше за звичайні сорбети та втричі менше за морозива фабричного виробництва, говорить виробник.

Усе морозиво Ice Cream Shop виготовляється з натуральних інгредієнтів, без будь-яких стабілізаторів, ароматизаторів чи напівфабрикатів. У рецептурі – лише свіже молоко, вершки та фрукти.

Ice Cream Shop також застосовує спеціальний процес фрізерування, дозволяють максимально зберегти вітаміни та корисні мікроелементи. 

Нагадаємо, інша львівська майстерня створює також морозиво із борщу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

З “мікробного” молока печуть торти та брауні — після успіху з морозивом виробник створив готові суміші

Стійка до зберігання суміш виготовляється на основі молочного білка Perfect Day, створеного шляхом точного бродіння.  Протеїн являє собою коров’яче молоко,...

Вирощений у лабораторії блакитний тунець потрапить в тисячі ресторанів Японії, Кореї та Гонконгу

Стартап займається вирощуванням клітинних морепродуктів для суші – блакитного тунця та інших.Разом компанії співпрацюватимуть над розробкою та маркетингом продуктів,...

Domino’s приймає ставки на швидкість видачі піци. Призовий фонд — $200 тисяч

З 28 червня по 12 липня кожен американець, зареєстрований у додатку DraftKings матиме можливість зробити безкоштовну ставку на те,...

Український бренд створює шоколад із інгредієнту для бальзамування мумій

Керобові плитки – це здорова альтернатива традиційному шоколаду, говорять у компанії.Такий смаколик не містить кофеїну, глютену, має низький вміст...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Без вертольотів: Optimist створив безалкогольну горілку, джин та текілу

Одна з таких торгових марок, Optimist, розробила відразу три...

Півторастолітня компанія створила інноваційні снеки для тих, хто хоче схуднути

General Mills (створена у 1866 році) називає чотири тенденції сучасної...

Рослинне м’ясо більше не схоже на тофу. Китайці розробили курятину з арахісу

Принаймні, у цьому запевняє шанхайська Haofood, яка першою розробила...

Колишній топ-менеджер Kraft Heinz створив веганське вершкове морозиво із вівса

До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання...

Вибір редактора
В продовження теми