Морозиво з беконом та бородинським хлібом — львівський сімейний бренд створює нові смаки

Львівський бренд морозива Ice Cream Shop створює десерти з оригінальними смаками.

Ice Cream Shop – молодий бренд із сімейною історією, якому понад 30 років: батько засновника отримав ґрунтовні знання про виробництво морозива в Угорщині, які передавав із покоління в покоління.

В Ice Cream Shop можна спробувати дійсно унікальні смаки морозива, серед яких – карамелізована слива та морозиво з беконом, яке подається як сніданок. 

Ще одним нововведенням стало вершкове морозиво з житнім солодом та сухариками з бородинського хліба, створене минулого року джелатер’є Захарієм Назаром разом з його командою. 

Разом з хіміком-блогером Глібом Репічем Назар також створив унікальний сорбет “Маракуя Манго Спорт”, використовуючи рідкісний підсолоджувач аллюлозу замість звичайного цукру. 

Аллюлоза, яка є природним цукром, добувається з пшениці, родзинок та джекфрута

Особливість аллюлози полягає у тому, що вона не засвоюється людським організмом. Це робить її ідеальним компонентом для дієтичного харчування. 

“Спортивний” сорбет має чудову текстуру та освіжаючий смак, всього 67 Ккал та 14 г вуглеводів на 100 грамів продукту. Це – вдвічі менше за звичайні сорбети та втричі менше за морозива фабричного виробництва, говорить виробник.

Усе морозиво Ice Cream Shop виготовляється з натуральних інгредієнтів, без будь-яких стабілізаторів, ароматизаторів чи напівфабрикатів. У рецептурі – лише свіже молоко, вершки та фрукти.

Ice Cream Shop також застосовує спеціальний процес фрізерування, дозволяють максимально зберегти вітаміни та корисні мікроелементи. 

Нагадаємо, інша львівська майстерня створює також морозиво із борщу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Волонтерка з Рахова створює преміальний шоколад з українською бринзою

Згідно з повідомленням міської ради Рахова на сторінці у Facebook, шоколадні вироби волонтерка виготовляє з високоякісного бельгійського шоколаду, поєднаного...

Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують продати до 1,9 млн акцій за стартовою ціною 15,10 долара...

Грандіозний рік для рослинної риби та стейків: що інноваційного їстимуть споживачі у 2022 році

набагато більше аналогів цільно нарізаного м’яса вийде на ринок уже в 2022 році Натяк на це з’явився ще на галузевій...

Вчені створили упаковку, яка змінює колір, коли псуються продукти

Упаковка виготовлена з перероблених відходів фруктів, таких як насіння авокадо, дуріана та джекфрута, що робить її екологічно безпечною та...

У Києві відкрився перший в Україні KFC із вегетаріанським меню

Новий заклад розташований у ТРЦ Blockbuster Mall. Його меню повністю побудоване на рослинних альтернативах до м’яса. Основою страв є мікопротеїн...

«Яготинське» вивело на ринок безлактозні новинки

Уся безлактозна продукція ТМ «Яготинське» виготовляється на сучасному обладнанні з дотриманням найвищих стандартів якості та безпеки. Використання натуральної сировини від...

Молокія випустила йогурти зі смаком квітів та фруктів

Нові смаки: троянда з суницею, мальва з грушею, та жасмин з персиком. Таке поєднання створює новий смаковий досвід для...

Українське пиво MOVA отримало три нагороди на одному із найвідоміших пивних конкурсів у світі

Світле пиво Pilsner отримало золоту медаль у категорії Bohemian-Style Pale Lager. Перемога у цій категорії особливо цінна для української...

Може вас зацікавити

Тофу тобі в бургер: Перша веганська мережа почала торгуватися на біржі

Компанія відкрила свій перший ресторан у 2016 р., а...

Проба із пробірки. Вперше у світі культивоване м’ясо почали доставляти додому

Для реалізації цього проєкту Eat Just започаткувала партнерство зі...

Битва титанів: Nestlé запускає рослинне молоко та готується до протистояння з головним конкурентом

Замінник рослинного молока під брендом Wunda для початку з’явиться...

Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру...

Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі...

Вибір редактора
В продовження теми