Завдяки підтримці інвесторів та урядових агенцій, компанія наразі займається облаштуванням виробничих потужностей.
За словами співзасновника Деріла Пека, Jiro-Meat має намір співпрацювати з партнерами у сфері обслуговування харчування, такими як кейтерингові компанії та ресторани, щоб включити рослинне м’ясо в їхній асортимент.
Компанія також прагне отримати халяльну сертифікацію для входження в халяльний ринок.
Продукти Jiro-Meat є унікальними тим, що виготовляються фактично із відходів.
При цьому застосуванням ферментаційних технологій дозволяє створити рослинну альтернативу м’ясу з природним смаком і текстурою справжнього м’яса.
В Сінгапурі щорічно виробляється близько 10,000 тонн окара
Майже все виробничим компаніям доводиться утилізовувати. Проте Jiro-Meat розв’яже проблему складної утилізації, перетворюючи окару на корисний продукт.
З допомогою зв’язків Пека у харчовій промисловості, зокрема з великими мережами супермаркетів, як DFI Retail Group, FairPrice і Sheng Siong, стартап має потенціал забезпечити широкий доступ до своїх продуктів.
Компанія вже співпрацює з кількома місцевими виробниками для розробки та тестування продуктів, а також веде переговори про довгострокові угоди щодо забезпечення окари.
Нагадаємо, раніше з мікроводоростей створили веганський чедер. Він тягнеться, як сир та містить багато В12.
Джерела: FoodNavigator-Asia, National University of Singapore, Faculty of Science, Jiro-Meat