Львівська майстерня створює морозиво із борщу. Весь прибуток іде на дрони

Майстерня натурального джелато «Файні льоди» у співпраці з українським ресторатором та шеф-кухарем Євгеном Клопотенком створила морозиво зі смаком борщу.

“Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все – у морозиві!”, – йдеться в повідомленні виробника морозива на сторінці в Instagram.

Морозиво з борщу можна скуштувати у всіх містах, де є точки продажу «Файні льоди». Зокрема, у Києві, Львові, Хмельницькому, Рівному, Житомирі та Івано-Франківському.

Смак морозива – благодійний. 100% з прибутку від його продажу піде на fpv-дрони батальйону ударних БпАК 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка “Ахіллес”, які зараз воюють на Харківському напрямку.

Унікальне морозиво дійсно створюють зі звареного борщу. Для цього страву блендерують та заливають у фризер для отримання ідеальної консистенції. 

Відгуки тих, хто спробував унікальне морозиво, різняться. Дехто знайшов це ідеальним поєднанням, інші вважають морозиво із борщу щонайменше дивним. 

Окрім морозива із борщу «Файні льоди» виготовляють італійський десерт з іншими незвичайними смаками. У меню – морозиво зі смаком копченого лосося та кунжутом, з помідором та базиліком, з тунцем, а також з віскі, карамеллю та шоколадом.

Загалом у «Файних Льодах» є понад сто смаків морозива. Усе виготовлене з натуральних інгредієнтів.

До речі, початково майстерня натурального джелато зародилася у Львові. Зараз морозиво долає відстань у понад 500 км, щоб дістатися до Києва та інших міст України.

Нагадаємо, раніше ірландці створили морозиво із легендарного пива Guinness.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Гейтс та Безос запускають йогурти із вулканічних грибків

Це третя лінійка продуктів компанії, яка ввійшла у список найкращих у бізнесі за версією журналу Inc. у 2023 році....

Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на виробництві здорових солодощів та десертів на основі рослинних інгредієнтів. Своєю аудиторією...

Китайський уряд інвестує у розробку альтернативного м’яса на фоні чуми свиней

Попередні одержувачі подібних фінансових асигнувань у Китаї включали розробників сонячних панелей та виробників електромобілів, і згодом стали світовими лідерами...

Український бренд створив джин, від якого немає похмілля

Spicer – один із перших українських брендів, що створює алкогольні напої на власному спирті, і єдиний, що використовує для...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Новозелендці створили таблетку для схуднення із хмелю — на це пішли мільйони

Інноваційний продукт Amarasate у партнерстві з дослідницьким центром харчових...

Болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю

«Першою ідеєю було створити більш здорову альтернативу спортивному харчуванню...

Не в сміття, а в хлам! У Швеції випустили горілку з харчових відходів

Компанія співпрацює з Coop — одним з найбільших шведських...

В очікуванні п’ятикратного росту: Beyond Meat та Nestle штурмують ринок замінників м’яса

У серпневому звіті агентства Bloomberg Intelligence перераховуються різні причини...

Штучний інтелект допоможе відновити рецепт з минулого століття

Коли досвідченому підприємцю та засновнику стартапу Ювалю Кляйну було...

Вибір редактора
В продовження теми