Тісто з цвітної капусти: харчовий гігант запускає новий бренд їжі для схуднення

Nestlé вперше за останні три десятиріччя запускає у США новий великий продуктовий бренд – Vital Pursuit. Заморожені продукти нової лінійки з’являться у магазинах в жовтні.

Vital Pursuit – їжа для тих, хто активно зосереджений на контролі ваги.

Першими продуктами бренду будуть боули з цілозерновий та протеїновими макаронами, піца на дієтичному хрусткому тісті з цвітної капусти та порційні бутерброди.

Запуск нового бренду Nestlé пояснює потужними запитом на схуднення. Шукаючи нові й нові шляхи нормалізації ваги, споживачі отримують залежність від ліків, що придушують апетит та дають відчуття ситості. 

Одним з таких, наприклад, виявився препарат для діабетиків GLP-1, який неконтрольовано приймають ті, хто шукає легших способів знизити вагу. Попит на GLP-1 настільки шалений, що зробив його малодоступним для самих діабетиків. Фактично йдеться про $100 млрд та 9 млн американців – так оцінюють ринок тих, хто приймає й прийматиме ліки GLP-1 для схуднення. Не зважаючи на негативні побічні ефекти.

Завдяки новій лінійці продуктів Nestlé пропонує зробити процес схуднення більш “здоровим”

Vital Pursuit буде зручною, смачною їжею з правильним розміром порції та максимально насиченою вкрай необхідними поживними речовинами. 

Поки що Nestlé не розголошує прогнози доходів нового бренду, але має на нього чималі плани. Дженніфер Барнс, віце-президентка з маркетингу компанії, говорить, що це буде стійка пропозиція, яка залишатиметься «актуальною протягом десятиліть».

Нагадаємо, раніше інший бренд Nestlé створив пиво зі смаком легендарної піци.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мед без бджіл, баранина із пробірки та сухі коктейлі — кращі стартапи, що розробляють нову їжу

Крім них у рейтингу – інноватори у сфері сільського господарства, вирощування комах, постачання ресурсів, доставки їжі, взаємодії з покупцями...

Стартап змусив картоплю виробляти яйця. Підійдуть для випічки та морозива

PoLoPo прагне отримати регуляторне схвалення для технології, яка перетворює картоплю на “фабрики” з виробництва яєчних білків Очікується, що процес схвалення...

Новий бренд виготовляє косметику із українського меду. Інвестори — теж українці

Інгредієнтом для нового бренду став мед виробництва компанії Beehive, яку створив засновник інвестиційного холдингу EFI Group Ігор Ліскі.“Ми раді...

$80 млрд до 2030 року: веганська їжа стає рутинним перекусом, ринок подвоюється

Зараз ця категорія оцінюється в $44,02 млрд.   З 2022 р. до 2030 р. сегмент веганських закусок зростатиме на 6,9% щороку Основними...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Є щось? На Сумщині із конопель варять сир та виготовляють ікру

Фермерське господарство було засноване київським менеджером Юрієм Колесником у...

Британський сімейний стартап створив снодійне молоко. Пріоритетний ринок — Азія.

Функціональне молоко містить водний екстракт валеріани, який допомагає розслабитися...

Українці почали пити в 14 разів більше рослинного молока: домінує вівсяне й соєве

Ринок рослинного молока в Україні сформувався відповідно до світових...

Стартап створив каву із жита, кореня кульбаби та чорної смородини

Northern Wonder, заснована в 2021 р., використовує комбінацію нетропічних...

Вибір редактора
В продовження теми