Стартап, що вирощує свинину за 4 дні, набрав у команду ветеранів м’ясного ринку

Meatable, нідерландська технологічна компанія, яка прагне виробляти культивоване м’ясо у великих масштабах, набирає у команду управлінців досвідчених м’ясників.

У червні новим генеральним директором Meatable стане ветеран м’ясного ринку з 30-річним досвідом у цій галузі Джефф Тріпікіан.

Зараз Тріпікіан є генеральним директором американської Grass Fed Farms — платформи, яка надає клієнтам бакалійних магазинів і закладів громадського харчування зручні готові рішення для продажу продуктів з яловичини, вирощеної на випасі. 

Джефф Тріпікіан також має досвід в управлінні зростальними брендами, проте ніколи не працював у альтернативному білковому просторі.

Джефф Тріпіціан

Свого часу Тріпікіан провів Grass Fed Farms через процес злиття, а також очолював виробництво преміальних американських м’ясних брендів – Niman Ranch, Coleman Natural і SiouxPreme.

Також до ради директорів Meatable приєднається Дін Бенкс, колишній президент і генеральний директор справжнього гіганта м’ясного ринку Tyson Foods. 

Підтримкою двох потужних управлінців Meatable заручилася задля того, щоб прискорити вихід на ринок США.

Дін Бенкс

Meatable досить виділяється у сегменті клітинного м’яса. Завдяки унікальній технології компанії вдалося скоротити виробництво м’яса порівняно з традиційним тваринництвом у 60 разів. Зараз нідерландська компанія культивує свинячі ковбаски всього за 4 дні

Очікується, що її культивовані продукти у 2024 р. будуть продаватися у роздрібних магазинах та ресторанах Сінгапуру.

Нещодавно потужний стартап також провів першу в ЄС офіційну дегустацію лабораторно вирощеного м’яса. Говорять, що було неймовірно смачно.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Упаковка з олією тасманійського перцю значно подовжує зберігання продуктів

Упаковка створюється з використанням протимікробних препаратів рослинного походження, щоб допомогти знищити бактерії та грибки, які ростуть на харчових продуктах.  Харчові...

Переселенці відкрили у Хмельницькому пекарню, де печуть «маріупольські слойки» з в’яленими томатами

Пекарню відкрили влітку 2023-го. До цього, розповідає Олексій Сапаров, півтора року вони займалися волонтерством. Родина облаштувала хостел для переселенців, забезпечуючи...

Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні

Нещодавно в Україні оголосили про створення справжнього інкубатора для інноваційних проєктів у харчовій промисловості — foodtech-кластеру VOLIA, який включатиме...

Найбільший виробник канабісу в Ізраїлі розробив харчові добавки з коноплею та грибами. «Веселий перекус».

Спільне пілотне виробництво включатиме дослідницькі групи компаній, які разом працюватимуть над розробкою низки продуктів з використанням вітамінів, мінералів, амінокислот,...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Сектор інноваційної їжі переповнений поглинаннями: тільки за січень – чотири великі угоди

Зокрема, американський бренд безмолочних кавових вершків Nutpods був придбаний...

Шеф з трьома зірками Мішлен тестує універсальну олію із водоростей, яка майже не димить

Олія створена за тим же технологічним процесом, за яким...

Ядерна ікра. Британці першими виростили чорну ікру у лабораторії

Exmoor Caviar відома світу як ферма по вирощуванню ікри...

Євген Клопотенко: «Спогади дитинства — одна з найважливіших складових смачної їжі»

Євген Клопотенко — рок-стар української кулінарії. Саме він захистив...

Миколаївська компанія пече хліб із м’яса, а ковбасу варить із водоростей та грибів

Леберкезе походить із Баварії, де щороку проводиться знаменитий Октоберфест....

Вибір редактора
В продовження теми