Стартап, що вирощує свинину за 4 дні, набрав у команду ветеранів м’ясного ринку

Meatable, нідерландська технологічна компанія, яка прагне виробляти культивоване м’ясо у великих масштабах, набирає у команду управлінців досвідчених м’ясників.

У червні новим генеральним директором Meatable стане ветеран м’ясного ринку з 30-річним досвідом у цій галузі Джефф Тріпікіан.

Зараз Тріпікіан є генеральним директором американської Grass Fed Farms — платформи, яка надає клієнтам бакалійних магазинів і закладів громадського харчування зручні готові рішення для продажу продуктів з яловичини, вирощеної на випасі. 

Джефф Тріпікіан також має досвід в управлінні зростальними брендами, проте ніколи не працював у альтернативному білковому просторі.

Джефф Тріпіціан

Свого часу Тріпікіан провів Grass Fed Farms через процес злиття, а також очолював виробництво преміальних американських м’ясних брендів – Niman Ranch, Coleman Natural і SiouxPreme.

Також до ради директорів Meatable приєднається Дін Бенкс, колишній президент і генеральний директор справжнього гіганта м’ясного ринку Tyson Foods. 

Підтримкою двох потужних управлінців Meatable заручилася задля того, щоб прискорити вихід на ринок США.

Дін Бенкс

Meatable досить виділяється у сегменті клітинного м’яса. Завдяки унікальній технології компанії вдалося скоротити виробництво м’яса порівняно з традиційним тваринництвом у 60 разів. Зараз нідерландська компанія культивує свинячі ковбаски всього за 4 дні

Очікується, що її культивовані продукти у 2024 р. будуть продаватися у роздрібних магазинах та ресторанах Сінгапуру.

Нещодавно потужний стартап також провів першу в ЄС офіційну дегустацію лабораторно вирощеного м’яса. Говорять, що було неймовірно смачно.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У 2000 разів солодший за цукор — американці виводять на ринок новий підсолоджувач

У природі він міститься в невеликих кількостях у плодах західноафриканської рослини oubli, тоді як в комерційних масштабах підсолоджувач можна...

Індонезійський стартап створив веганський чеддер — з картоплі та рису

Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою 165 грамів, які можна нарізати та терти.Він розроблений аналогічно традиційному...

Що таке індустріальний парк? Навіщо вони потрібні?

Індустріальний/промисловий парк – це територія для промислового розвитку в 15 га та більше, виділена при плануванні міста, яка надається...

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій і розвитку клітинного сільського господарства. Для участі у майже п’ятирічному проєкті...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Ізраїльська компанія розробила капсульну їжу із «потворних» овочів

Така їжа візуально вражає. Це зроблено для того, аби...

18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з...

Французи створили унікальну технологію перетворення гороху на м’ясні волокна

Для цього стартап винайшов інноваційну технологію текстуризації, яку називає...

Вода у кубі. Британці створили напої в мікрокубиках

Microdrink являють собою крихітні кубики без цукру на основі...

З “мікробного” молока печуть торти та брауні — після успіху з морозивом виробник створив готові суміші

Стійка до зберігання суміш виготовляється на основі молочного білка...

Вибір редактора
В продовження теми