Стартап, що вирощує свинину за 4 дні, набрав у команду ветеранів м’ясного ринку

Meatable, нідерландська технологічна компанія, яка прагне виробляти культивоване м’ясо у великих масштабах, набирає у команду управлінців досвідчених м’ясників.

У червні новим генеральним директором Meatable стане ветеран м’ясного ринку з 30-річним досвідом у цій галузі Джефф Тріпікіан.

Зараз Тріпікіан є генеральним директором американської Grass Fed Farms — платформи, яка надає клієнтам бакалійних магазинів і закладів громадського харчування зручні готові рішення для продажу продуктів з яловичини, вирощеної на випасі. 

Джефф Тріпікіан також має досвід в управлінні зростальними брендами, проте ніколи не працював у альтернативному білковому просторі.

Джефф Тріпіціан

Свого часу Тріпікіан провів Grass Fed Farms через процес злиття, а також очолював виробництво преміальних американських м’ясних брендів – Niman Ranch, Coleman Natural і SiouxPreme.

Також до ради директорів Meatable приєднається Дін Бенкс, колишній президент і генеральний директор справжнього гіганта м’ясного ринку Tyson Foods. 

Підтримкою двох потужних управлінців Meatable заручилася задля того, щоб прискорити вихід на ринок США.

Дін Бенкс

Meatable досить виділяється у сегменті клітинного м’яса. Завдяки унікальній технології компанії вдалося скоротити виробництво м’яса порівняно з традиційним тваринництвом у 60 разів. Зараз нідерландська компанія культивує свинячі ковбаски всього за 4 дні

Очікується, що її культивовані продукти у 2024 р. будуть продаватися у роздрібних магазинах та ресторанах Сінгапуру.

Нещодавно потужний стартап також провів першу в ЄС офіційну дегустацію лабораторно вирощеного м’яса. Говорять, що було неймовірно смачно.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Візажист створила цукерки з колагеном, які покращують волосся, шкіру та нігті. Вже на Amazon.

«Beauty Bites — це не просто корисні продукти, це шоколад виготовлений вручну з додаванням колагену, біотину та гіалуронової кислоти...

М’ясо в маси. Виробник першого у світі клітинного гамбургера зібрав інвестиції на промислове виробництво

Mosa Meat заявила про себе у 2013 році, запропонувавши альтернативу традиційному вирощуванню м’яса. Тоді собівартість виробництва гамбургера з м’ясом...

Готовність №1. ТОП-3 нових трендів на ринку їжі від Наталії Шмігельскої

Україна активно долучається до глобальних трендів, і вже зараз кілька компаній заявили про вихід на ринок з інноваційними замінниками...

Українська молочна компанія “Люстдорф” представила питну кашу

Як зазначають в компанії, аналогів новому продукту на ринку не існує. Він позиціонується як повноцінна їжа, яку не потрібно...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Сегмент рослинної риби схожий на дикий захід: на що стартапи отримують інвестиції у 2022 році

Ці цифри враховують усі інвестиції в компанії, що займаються...

Легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса

З новими котлетами Beyond Meat дебютує ексклюзивно в американській...

На честь винахідника штучного м’яса в США вперше приготували лабораторну курку

Історичний обід відбувся у ресторані China Chilcano на честь...

Інвестори вкладаються у ферментований білок. Кількість угод зросла на 40%

Водночас зниження середнього розміру угоди контрастує зі зростанням кількості...

Стейк замість герані. У 2050 році вирощування клітинного м’яса вдома стане нормою

Окремі компанії, як то Shojin DIY Meat Community, взагалі...

Вибір редактора
В продовження теми