Світовий лідер з офісом в Україні запустив рослинне молоко з високим вмістом протеїну

Провідна світова молочна група Lactalis запустила у Канаді бренд рослинного походження під назвою Enjoy!

Бренд дебютував із лінійкою несолодких напоїв рослинного походження з високим вмістом білка, що включає шість артикулів: вівсяні, мигдальні напої та молоко із лісових горіхів – з ваніллю та без.

На новому вебсайті Enjoy! зазначено, що напої сертифіковані як продукти без ГМО та мають екологічну упаковку.

Всі продукти містять 8 грамів горохового протеїну в розрахунку на 250 мл 

Безмолочні напої Lactalis виготовляє на нещодавно переобладнаному підприємстві площею 33 150 кв. футів у районі Онтаріо, яке відтепер повністю функціонує як спеціалізований виробничий завод. 

«Enjoy! ще більше доповнює широке портфоліо Lactalis Canada із 20 знакових споживчих брендів і розширює нашу пропозицію рослинних продуктів», – говорить Марк Тейлор, президент і генеральний директор Lactalis в Канаді.

Наталі Куссон, генеральний директор Lactalis Canada Fluid Division, додає, що вони створили Enjoy! як поживні несолодкі напої з високим вмістом білка для щоденного вживання.

Веганське молоко відповідає зростаючому попиту на рослинні продукти, має чудовий смак і позитивно впливає на здоров’я

Також напої не містять глютену, штучних барвників, консервантів чи ароматизаторів.

Нагадаємо, раніше вчені запропонували замінити коров’яче молоко бамбуком, а світовий лідер ринку харчування навіть запропонував як альтернативу мікробну версію традиційного молока. 

Джерела: Enjoy!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На полицях супермаркетів з’являється чорна та червона ікра із водоростей

Голландський виробник Cavinoir створив два таких продукти на рослинній основі: блискучу ікру чорного кольору та ікру в стилі локса...

Автономні роботи з доставки їжі атакують «останню милю»

Останнім часом спостерігається стрімкий прогрес розвитку автономної доставки на останньому етапі, тобто безпосередньо до споживача.Так, у новому звіті Allied...

Ukrainian hot chili peppers. Українська компанія виготовляє найгостріші соуси за «живою» технологією

Соуси виготовляються за технологією холодної ферментації, що дозволяє зберегти смакоароматичні і корисні властивості свіжого перцю. Холодна ферментація – власна розробка...

Ринковий гігант розробив кавуновий порошок, що заряджає воду вітамінами

Новий продукт, розроблений брендом Gatorade, отримав назву Gatorade Hydration Booster і містить спеціальну суміш електролітів, включаючи кавуновий сік, морську...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Нідерландська селекційна компанія створила огірки, які можна смажити

Після приготування огірки лишаються твердим і хрустким Розробник стверджує, що...

Юкрейніан «Табаско». Гастрономічний стартапер з Закарпаття виготовляє чилі з чорнобривцями

Засновник гастрономічного стартапу Михайло Штефаньо розповідає, що ідея виникла...

Новинка для напоїв: підсолоджувач з африканських ягід готовий вийти на ринок

Компанія Roquette, яка виробляє рослинні інгредієнти, та її німецький...

На інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримати бізнес, який постраждав під...

Вибір редактора
В продовження теми