Новий бренд виготовляє косметику із українського меду. Інвестори — теж українці

На ринку з’явився новий бренд преміальної натуральної косметики з українського меду – Beehive Cosmetics.

Інгредієнтом для нового бренду став мед виробництва компанії Beehive, яку створив засновник інвестиційного холдингу EFI Group Ігор Ліскі.

“Ми раді поділитися чудовою новиною: мед BEEHIVE не лише робить ваше життя солодшим, а й став ключовим інгредієнтом у створенні натуральної косметики”, – повідомила компанія на своїй сторінці в Facebook.

У асортименті Beehive Cosmetics – шампуні, крем-маски, спрей-ботокс, сироватка та інша косметика на основі меду. Презентували нові медові продукти на 17 Ukrainian Marketing Forum.

Beehive Cosmetics – спільний проєкт Ігора Ліскі та співвласниці бренду Ніни Домбровської. Робота над запуском бренду у них зайняла три роки. За цей час технологам вдалося створити унікальну формулу, де кожен складник відіграє важливу роль.

Засновники говорять, що їх засоби унікальні, адже на ринку немає виробників, які дійсно виготовляють косметику на основі меду, а не просто використовують мед для маркетингу, адже це – технологічно складно.

“Ми дуже горді унікальним натуральним складом”, – говорить Ігор Ліскі

Співвласниця Beehive Cosmetics Ніна Домбровська – колишня керівниця Henkel в Україні. Вона принесла у проєкт свої компетенції та досвід у маркетингу в б’юті-сфері, тоді як Ігор Ліскі – виробничий та інвестиційний досвід.

«Наша лінійка поєднує в собі найкращі природні інгредієнти з надсучасними активними компонентами та високими технологіями виробництва», – додала Домбровська 

Разом співвласники планують вибудувати сильний бренд, спроможний у майбутньому бути конкурентним не тільки всередині України.

Нагадаємо, раніше мед компанії Beehive вперше потрапив на ринок Великої Британії. Також чотири роки тому український продукт почали поставляти в США. 

Також у світі набирає популярності мед без бджіл.

Джерела: Beehive, Beehive Cosmetics, Igor Liski, LB.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Виробник культивованого краба виводить швейцарську лабораторну яловичину в Сінгапур

Сінгапур досі лишається першою і єдиною країною, яка схвалила продаж клітинного м’яса. Нову епоху в історії їжі відкрив каліфорнійський...

Посміхніться і скажіть «Cheese»: американці розробили сир з коноплею

Американський стартап Grounded Foods, заснований у 2019 р., створив веганський сир з насіння конопель та «потворної» цвітної капусти.На відміну...

Картина м’ясом: японський ресторан за $100 продає гравюри із яловичини

Hyotana та Kaya вирішили поєднати їжу та мистецтво, і через м’ясо передати багату історію Японії.Ресторан відібрав мармурову яловичину Wagyu...

Генетично змінена соя виробляє казеїн та стане основою для моцарели

Стартап використає залучені кошти для комерціалізації своїх перших сирних продуктів на рослинній основі, включаючи моцарелу, яку виготовляє із сої,...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Вкруту. Із мікропротеїну та водоростей створили перше у світі ціле рослинне яйце

Яйце виготовлене з ферментованого мікропротеїну та морських водоростей, має...

Одна з найбільших країн світу розгортає лабораторії для вирощування «королівської» риби

Зокрема, Центральний науково-дослідний інститут морського рибальства ICAR (CMFRI) підписав...

Вибір редактора
В продовження теми