Новий бренд виготовляє косметику із українського меду. Інвестори — теж українці

На ринку з’явився новий бренд преміальної натуральної косметики з українського меду – Beehive Cosmetics.

Інгредієнтом для нового бренду став мед виробництва компанії Beehive, яку створив засновник інвестиційного холдингу EFI Group Ігор Ліскі.

“Ми раді поділитися чудовою новиною: мед BEEHIVE не лише робить ваше життя солодшим, а й став ключовим інгредієнтом у створенні натуральної косметики”, – повідомила компанія на своїй сторінці в Facebook.

У асортименті Beehive Cosmetics – шампуні, крем-маски, спрей-ботокс, сироватка та інша косметика на основі меду. Презентували нові медові продукти на 17 Ukrainian Marketing Forum.

Beehive Cosmetics – спільний проєкт Ігора Ліскі та співвласниці бренду Ніни Домбровської. Робота над запуском бренду у них зайняла три роки. За цей час технологам вдалося створити унікальну формулу, де кожен складник відіграє важливу роль.

Засновники говорять, що їх засоби унікальні, адже на ринку немає виробників, які дійсно виготовляють косметику на основі меду, а не просто використовують мед для маркетингу, адже це – технологічно складно.

“Ми дуже горді унікальним натуральним складом”, – говорить Ігор Ліскі

Співвласниця Beehive Cosmetics Ніна Домбровська – колишня керівниця Henkel в Україні. Вона принесла у проєкт свої компетенції та досвід у маркетингу в б’юті-сфері, тоді як Ігор Ліскі – виробничий та інвестиційний досвід.

«Наша лінійка поєднує в собі найкращі природні інгредієнти з надсучасними активними компонентами та високими технологіями виробництва», – додала Домбровська 

Разом співвласники планують вибудувати сильний бренд, спроможний у майбутньому бути конкурентним не тільки всередині України.

Нагадаємо, раніше мед компанії Beehive вперше потрапив на ринок Великої Британії. Також чотири роки тому український продукт почали поставляти в США. 

Також у світі набирає популярності мед без бджіл.

Джерела: Beehive, Beehive Cosmetics, Igor Liski, LB.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70% менше цукру, ніж у звичайних напоях, а також клітковину, калій...

З апельсином, вершками та коноплею — нові напої захоплюють ринок США

На відміну від конкурентів, Jones Soda використовує у виробництві не марихуану, а саме коноплі. Різниця полягає у вмісті психоактивних...

Веганський стартап легендарного рок-музиканта купує ринковий гігант

Бренд займається виробництвом замінника молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування кави тощо.  Безмолочну лінію...

Заморіть черв’ячка. Попит на їжу з комах драйвитимуть пенсіонери та вегани

Такими очікуваннями поділився Седрік Ауріол, співзасновник французької біотехнологічної компанії Agronutris.Нещодавно Agronutris отримала дозвіл на продаж комах та продукції з...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Продовольчий гігант з офісом в Україні переробляє яблучні вичавки на інгредієнт для сметани

Замість того, щоб викидати ці побічні продукти, компанія переробляє...

Сінгапурська компанія розробила автоматизовані біореактори для вирощування лабораторного м’яса

Сінгапурська SingCell, заснована у 2020 році, розробила повністю автоматизовані...

Філейні котлети з грибного міцелію розкупили менш ніж на добу

Міцелій, коренева структура грибів, ідеально підходить для приготування альтернативного...

Burger King вперше відмовився від м’яса та відкрив заклад з рослинним меню

Створити концепцію безм’ясного ресторану в Німеччині спонукав великий попит...

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження,...

Вибір редактора
В продовження теми