Лід, полуниця та чилі: світова мережа кав’ярень презентувала незвичний лимонад

Мережа Starbucks випустила до нового сезону незвичні коктейлі для втамування спраги – освіжаючі та гострі.

Крім звичних інгредієнтів лимонад Starbucks містить добру порцію суміші гострого перцю чилі. 

У літньому меню – Пряний Драгонфрут, Пряний Ананас і Пряна Полуниця. 

Кожен напій має оригінальний гострий освіжаючий смак

Пряний Драгонфрут поєднує солодкі смаки манго та екзотичного драконового плоду, збовтані з льодом, пікантним лимонадом і перцем.

Пряний Ананас – це поєднання лимонаду, ананасу і маракуї з перцем. А Пряна Полуниця містить полуницю та асайю з лимонадом і перцем.

Напої рекомендують спробувати навіть тим, хто не любить гострої їжі, адже це – надзвичайний досвід.

Щоб зробити лимонад ще більш пікантним, до нього можна додати пінку Spicy Cream Cold Foam, яка теж містить гострий чилі. 

До речі, гостру пінку можна обрати до будь-якого напою Starbucks, вона пасуватиме навіть до кави.

Нагадаємо, раніше Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів. Молоко створюють особливі штами грибів, закодовані бичачою ДНК. 

А нещодавно до китайського Нового року Starbucks створив унікальну каву лате зі смаком свинини.

Джерело: Starbucks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Чому виробництво їжі — це єдиний шлях виживання агрохолдингів в сучасних умовах

У структурі українського виробництва та експорту сільськогосподарської продукції домінує сировина, виняток із правила становить хіба що соняшникова олія.Сировинний характер...

Автономні роботи з доставки їжі атакують «останню милю»

Останнім часом спостерігається стрімкий прогрес розвитку автономної доставки на останньому етапі, тобто безпосередньо до споживача.Так, у новому звіті Allied...

Солодощі з конфетті, конусна піца та гібридні круасани — в 2022 роцi настане нова ера випічки

Але це має бути щось особливе – споживачі шукають нових смаків, текстур, кольорів та нового досвіду, який би приніс...

На батьківщині лабораторного м’яса дозволили дегустувати їжу з пробірки

Уряд країни вчора оголосив, що довгоочікувані дегустації незабаром незабаром зможуть бути доступними всім бажаючим.Постанова стосується будь-яких споживчих дегустацій.Нідерланди є...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на...

Вибір редактора
В продовження теми