Лід, полуниця та чилі: світова мережа кав’ярень презентувала незвичний лимонад

Мережа Starbucks випустила до нового сезону незвичні коктейлі для втамування спраги – освіжаючі та гострі.

Крім звичних інгредієнтів лимонад Starbucks містить добру порцію суміші гострого перцю чилі. 

У літньому меню – Пряний Драгонфрут, Пряний Ананас і Пряна Полуниця. 

Кожен напій має оригінальний гострий освіжаючий смак

Пряний Драгонфрут поєднує солодкі смаки манго та екзотичного драконового плоду, збовтані з льодом, пікантним лимонадом і перцем.

Пряний Ананас – це поєднання лимонаду, ананасу і маракуї з перцем. А Пряна Полуниця містить полуницю та асайю з лимонадом і перцем.

Напої рекомендують спробувати навіть тим, хто не любить гострої їжі, адже це – надзвичайний досвід.

Щоб зробити лимонад ще більш пікантним, до нього можна додати пінку Spicy Cream Cold Foam, яка теж містить гострий чилі. 

До речі, гостру пінку можна обрати до будь-якого напою Starbucks, вона пасуватиме навіть до кави.

Нагадаємо, раніше Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів. Молоко створюють особливі штами грибів, закодовані бичачою ДНК. 

А нещодавно до китайського Нового року Starbucks створив унікальну каву лате зі смаком свинини.

Джерело: Starbucks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Pepsi поєднала кетчуп з колою, щоб створити ідеальну приправу для хот-догів

Pepsi Colachup (колачуп, що є поєднанням слів кола і кетчуп) був розроблений спільно з відділом бізнес-консультацій Кулінарного інституту Америки.  Colachup...

Щоденне вживання квасолі знижує вагу та поліпшує імунітет: дослідження

Дорослі, що постійно споживають ці бобові, мають меншу необхідність у доданому цукрі, а також отримують більше дефіцитних поживних речовин...

Свинина майбутнього — компанія, в яку вклався Білл Гейтс, виводить на ринок свій новий бестселер.

Після дебюту минулого тижня у Нью-Йорку за участю відомого шеф-кухаря Девіда Чанга, Impossible Pork з’явиться після 4 жовтня в...

Хліб з морських водоростей протидіє гіпертонії та містить багато білку

Технологія біологічної випічки Sea & Flour розрахована на виготовлення хліба з високим вмістом білка та низьким вмістом натрію. Основним...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Найбільший німецький молочний кооператив переходить на веганську продукцію на основі вівса і рису

«Оскільки попит на альтернативний протеїн зростає у всьому світі,...

Найкращі джерела кальцію: ТОП-10 продуктів для підтримки кісткової системи

Здоров'я кісткової системи – ключовий аспект людського благополуччя. Існує...

Зефір з сидром та активованим вугіллям — на Kickstarter шукають інвесторів проєкту

Станом на 7 вересня проєкт зібрав понад $2 тис....

Лондонський стартап створив їстівну упаковку з матеріалу, який за добу виростає до метра

Стартап пропонує замінити пляшки, пластикові бокси та поліетиленові пакети...

Вибір редактора
В продовження теми