Лід, полуниця та чилі: світова мережа кав’ярень презентувала незвичний лимонад

Мережа Starbucks випустила до нового сезону незвичні коктейлі для втамування спраги – освіжаючі та гострі.

Крім звичних інгредієнтів лимонад Starbucks містить добру порцію суміші гострого перцю чилі. 

У літньому меню – Пряний Драгонфрут, Пряний Ананас і Пряна Полуниця. 

Кожен напій має оригінальний гострий освіжаючий смак

Пряний Драгонфрут поєднує солодкі смаки манго та екзотичного драконового плоду, збовтані з льодом, пікантним лимонадом і перцем.

Пряний Ананас – це поєднання лимонаду, ананасу і маракуї з перцем. А Пряна Полуниця містить полуницю та асайю з лимонадом і перцем.

Напої рекомендують спробувати навіть тим, хто не любить гострої їжі, адже це – надзвичайний досвід.

Щоб зробити лимонад ще більш пікантним, до нього можна додати пінку Spicy Cream Cold Foam, яка теж містить гострий чилі. 

До речі, гостру пінку можна обрати до будь-якого напою Starbucks, вона пасуватиме навіть до кави.

Нагадаємо, раніше Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів. Молоко створюють особливі штами грибів, закодовані бичачою ДНК. 

А нещодавно до китайського Нового року Starbucks створив унікальну каву лате зі смаком свинини.

Джерело: Starbucks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз установки біореакторів для вирощування клітинного м’яса є недостатньо продуктивними.Вони розроблені...

Рослинне м’ясо більше не схоже на тофу. Китайці розробили курятину з арахісу

Принаймні, у цьому запевняє шанхайська Haofood, яка першою розробила замінник курячого м'яса на основі арахісового білка.«Досі альтернативне м'ясо у...

Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

Тепер від клітини до свинячої ковбаски проходить всього 4 дні, замість 8 днів раніше.Завдяки досягненню проривних можливостей у технології,...

Штучний інтелект створює унікальні рецепти для підписників ChatGPT Plus

Першими, хто зможе протестувати віртуального шеф-кухара, стали підписники платної версії чату — ChatGPT Plus. Але протягом наступних тижнів він...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Вчені отримали із коноплі їстівне нанопокриття для їжі

Технологія базується на наноемульсії «олія-у-воді». Наразі очікується публікація результатів...

Піонер рослинного м’яса вийшов у прибуток вперше за три роки

Чистий дохід Beyond Meat за третій квартал склав $81...

Штучний інтелект розробив формулу лабораторного какао. Ціни б’ють рекорди.

Ізраїльський стартап Celleste Bio працює над створенням клітинного какао,...

Український бренд створив джин, від якого немає похмілля

Spicer – один із перших українських брендів, що створює...

Ізраїльська компанія отримала патент на створення людського грудного молока в промислових лабораторіях

Wilk очолює революцію у сегменті молока, розробляючи промисловий процес...

Вибір редактора
В продовження теми