Лід, полуниця та чилі: світова мережа кав’ярень презентувала незвичний лимонад

Мережа Starbucks випустила до нового сезону незвичні коктейлі для втамування спраги – освіжаючі та гострі.

Крім звичних інгредієнтів лимонад Starbucks містить добру порцію суміші гострого перцю чилі. 

У літньому меню – Пряний Драгонфрут, Пряний Ананас і Пряна Полуниця. 

Кожен напій має оригінальний гострий освіжаючий смак

Пряний Драгонфрут поєднує солодкі смаки манго та екзотичного драконового плоду, збовтані з льодом, пікантним лимонадом і перцем.

Пряний Ананас – це поєднання лимонаду, ананасу і маракуї з перцем. А Пряна Полуниця містить полуницю та асайю з лимонадом і перцем.

Напої рекомендують спробувати навіть тим, хто не любить гострої їжі, адже це – надзвичайний досвід.

Щоб зробити лимонад ще більш пікантним, до нього можна додати пінку Spicy Cream Cold Foam, яка теж містить гострий чилі. 

До речі, гостру пінку можна обрати до будь-якого напою Starbucks, вона пасуватиме навіть до кави.

Нагадаємо, раніше Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів. Молоко створюють особливі штами грибів, закодовані бичачою ДНК. 

А нещодавно до китайського Нового року Starbucks створив унікальну каву лате зі смаком свинини.

Джерело: Starbucks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Макуха, смородина та агрус — на Дніпропетровщині створюють екологічне вино

Засновник виноробня – Геннадій Кузьмін, який має фермерське господарство, де вирощує зернові, олійні, а також платнації сировини для виробництва...

Штучний інтелект розробив іноваційну газовану воду для ринку Швейцарії

Компанія Vivi Kola (створена у 1938 році) заявила, що завдяки інструментам штучного інтелекту, їй вдалося розробити рецепт нового веганського...

З рослини зі спаржевих виготовили лінійку слабоалкогольних столових вин

AgaVida — тонко-солодке, злегка шипуче вино, виготовлене з агави преміум-класу, доповнене натуральними фруктовими смаками.Напій роблять із 100% нектару блакитної...

Американський стартап створив м’ясо із м’якоті фруктів кеш’ю, що завжди йшла у відходи

Це перша компанія в США, яка перетворила волокна фрукта — саме ту частину, яка зазвичай викидається — у веганське,...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Стартап створив «пігулку» для імунітету із секретного інгредієнта королівського торта

Жувальні цукерки підтримують імунне здоров’я та містять утричі більше...

Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і...

І риба, і м’ясо: учені з Флориди «законсервували» лосось цибулинням

Група вчених на чолі з Сенемом Гюнером досліджували можливості...

Виробник пребіотиків із цикорію інвестує 30 млн євро в розширення, щоб наздогнати попит

BENEO оголосив про багатомільйонну інвестиційну програму для розширення заводів...

Вибір редактора
В продовження теми