Гіперреалістичні рослинні стегенця поєднують три запатентовані технології, які дозволяють відтворити складну тривимірну структуру м’яса.
У їх складі – соєвий протеїн та боби фави, перетворені на м’ясні та жирові волокна за допомогою технології екструзії.
Жир на основі оливкової олії забезпечує соковитість м’яса. А шар морських водоростей повторює структуру та текстуру курячої шкіри
Рослинні курячі стегенця продаються в упаковках по чотири штуки, вони з’являться на полицях супермаркетів уже 13 травня.
М’ясо можна смажити на сковороді або запікати у духовці. Рецептом приготування THIS ділиться на своєму вебсайті.
У стегенцях багато білка та клітковини, і їх можна смажити окремо, або використовувати для бургерів чи каррі
Цього року THIS уже встиг випустити три інші курячі продукти рослинного походження — шаурму, крильця та грудку. У 2023 році компанія представила рослинну смажену курку з начинкою, яка стала найкращою лінією у своїй категорії того року.
Останніми тижнями THIS також оголосив про співпрацю з виробником пирогів Pieminister, щоб випустити пиріг із ковбасками “THIS Isn’t Pork”.
«Ми заново винаходимо спосіб, у який люди відчувають рослинну їжу, і ми неймовірно раді ділитися цим», — сказав нещодавно призначений новий генеральний директор компанії Марк Каддіган.
Нагадаємо, раніше у ресторанах з’явилася перша рослинна ягнятина, яка смачніша за справжнє м’ясо.
Джерела: THIS, Vegconomist