Компанія МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

М’ясні сомельє – нове слово в клієнтському досвіді українців. 

Мʼясні сомельє відрізняють ритейл МХП від інших мереж і дають споживачеві більше, ніж гарне обслуговування. Це не просто продавці, а консультанти з приготування їжі.  

«Головна мета м’ясних сомельє – вирішити для покупця більшість питань стосовно страв на його столі й тим самим спростити та покращити йому життя. М’ясні сомельє в мережі «М’ясомаркет» – це фахівці з унікальними вміннями. В першу чергу, вони знають покупців, розуміють їхні потреби й щиро хочуть допомогти. Крім того, вони добре розуміються на асортименті в магазині, знають основні принципи приготування страв і комбінування продуктів, тому як ніхто вміють подбати про смачні сніданки, обіди й вечері», — зазначає Андрій Булах, заступник голови правління МХП.  

М’ясні сомельє в мережі «М’ясомаркет» – це фахівці з унікальними вміннями.
М’ясні сомельє в мережі «М’ясомаркет» – це фахівці з унікальними вміннями.

Що відрізняє м’ясного сомельє від продавців? М’ясні сомельє – неофіційні шеф-кухарі українських родин. Вони рекомендують покупцеві не просто продукт з полиці, а страву, яку можна приготувати з продуктів, наявних у магазині. М’ясний сомельє –  це хороший знайомий гостя, який знає його смаки, смаки його родини, сімейні кулінарні традиції, й може запропонувати саме те, що потрібно конкретно цій людині. В компанії планують, що покупці ходитимуть за мʼясним сомельє між «М’ясомаркетами» так, як вони ходять за своїм бʼюті-майстром чи лікарем. 

М’ясні сомельє – неофіційні шеф-кухарі українських родин.
М’ясні сомельє – неофіційні шеф-кухарі українських родин.

Мʼясні сомельє навчаються у Школі мʼясного сомельє МХП.  У 2023 році компанія відкрила спеціальний навчальний «М’ясомаркет», який є точною копією реального. Зараз мʼясні сомельє проходять повний цикл підготовки – від теорії до практики – в реальних умовах за спеціально розробленими програмами. Навчання відбувається за рахунок компанії МХП. 

М’ясний сомельє –  це хороший знайомий гостя, який знає його смаки, смаки його родини, сімейні кулінарні традиції, й може запропонувати саме те, що потрібно конкретно цій людині

Для мʼясних сомельє відкрита можливість карʼєрного зростання. Працівник, який починає зі стажиста, має всі шанси стати не тільки старшим мʼясним сомельє, а й керівником магазину. Або й узагалі обійняти посаду шефа-сомельє чи будь-яку іншу позицію в МХП. Такий приклад уже є — одна з мʼясних сомельє із «М’ясомаркета» в Києві нині працює директоркою одного з напрямів власного ритейлу МХП.  

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інноваційний стартап задля екології хоче замінити молоко від мільйонів корів на лабораторне

Молоко та його переробка — великий бізнес у Новій Зеландії. Країна є найбільшим у світі експортером молочної продукції та...

Британський уряд та ресторатори шукають веганську заміну фуа-гра. Вона буде з грибів та горіхів

Це стає особливо актуальним напередодні майбутньої заборони на делікатес, виготовлений з жирної печінки качок і гусей, яких примусово догодовують.Урядові...

Перша у світі кава з адаптогенними грибами підтримує здоров’я мозку

«Coffee With Benefits» – це лінійка адаптогенної кави преміум-класу, наповненої грибами.Преміум-кава запакована у банки, придатні для повторної переробки.За словами...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Ковбаса, що знімає стрес — британці розробили інноваційну їжу за стандартами Michelin

У асортименті Veganly Deli — делікатеси з високим вмістом...

Мусульмани готові визнати м’ясо, вирощене в лабораторії, халяльним

Халяльні вимоги, викладені MUIS, включають забезпечення того, щоб клітинні...

Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів

Молоко без корів Perfect Day виготовляється на основі тих...

Дніпровська броварня MOVA випустила пиво спільно з американською пивоварнею

18th Ward Brewing – це американська пивоварня, з локаціями...

Стартап планує заробити мільярд на печиві, яке готується 25 секунд

Щоб отримати свіже печиво, заготовки необхідно помістити на короткий...

Вибір редактора
В продовження теми