Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Американський бренд Go Go Squeez, відомий своїми пакетами із фруктовими пюре, які можна легко стискаючи їсти на ходу, додав у них електроліти.

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а також антиоксиданти та вітаміни A, C і E.

Вийшов смачний спортивний перекус, який можна взяти з собою чи насолодитися вдома замість безлічі нездорової їжі

Суміші під назвою “Active Fruit Blend with Electrolyte” не містять доданого цукру чи штучних ароматизаторів і випускаються у трьох смаках: полуниця-ананас-апельсин, вишня-малина-лайм і чорниця-полуниця-лимон. 

Go Go Squeez говорить, що нова лінійка особливо приваблива для активної молоді і підлітків. Продукт розроблений для доповнення до рухливих занять, таких як баскетбол або їзда на велосипеді. 

Електроліти у складі сумішей є гарними зволожувачами для організму

Найближчими місяцями фруктові суміші з електролітами з’являться у великих мережах – Аmazon, Walmart і Kroger.

До речі, увага бренду саме до електролітів – невипадкова. Категорія гідруючих напоїв на світовому ринку зараз знаходиться на етапі розквіту, адже вони добре втамовують спрагу та ще й несуть додаткову користь організму. Такі продукти уже почала випускати Coca-Cola, Unilever і безліч дрібніших брендів. А ось електроліти у форматі закусок – дійсно щось нове. 

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що пивоварні, намагаючись угнатися за останніми трендами, теж заливають пиво електролітами.

Джерела: Go Go Squeez, fooddive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап отримав желатин без корів — допомогли мікроби

Традиційно желатин роблять із колагену корів чи свиней. Він має широкий спектр застосування — лікарські засоби, харчова промисловість, тканинна...

Відомий кіноактор Ештон Катчер інвестує в топовий стартап з вирощування лабораторного м’яса

Співпраця орієнтована на прискорення зростання компанії у розробці та комерціалізації власних технологій виробництва культивованого м’яса.MeaTech 3D вважає, що технології...

Аграрний гігант, зірки Болівуду та найбільший у світі виробник котлет взялися перевинайти м’ясо

Такі результати дослідження, оприлюдненого компанією ADM у свіжому звіті щодо тенденцій, які формуватимуть ринок альтернативного білку у 2022 році. Загалом...

$80 млн на хмарні біореактори: виробництво їжі майбутнього поставлять на потік

У сфері біоферментації не бракує інновацій. Натомість спостерігається явний дефіцит виробничих потужностей, де стартапи продовжували б розробку нових стійких...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Планктон для офісів. Снеками майбутнього будуть низькокалорійні чіпси з медуз

Команда данських дослідників розробила метод перетворення медуз, які багаті...

На відновлення постраждалого від війни бізнесу можна отримати 100 тис. грн

Програму грантової допомоги запустила міжнародна організація Save the Children...

Ізраїльтяни створили жуйки з інгредієнтом із Аюрведи — знижує потяг до солодкого

Співзасновниці стартапу Гітіт Лахав і Шімріт Лев використали екстракт...

Американці додали у гарячий шоколад адаптогенні гриби, щоб підвищити його користь

Компанія Laird Superfood, що базується в штаті Орегон, США,...

Вибір редактора
В продовження теми