Тайська компанія створила вишукану шинку із кореня лотоса

Компанія із Бангкоку Thai J.Tip Food розробила вишуканий вегетаріанський продукт – шинку із кореня лотоса.

Шинку під брендом готової їжі Sun N Moon нещодавно продемонстрували на першій виставці THAIFEX-HOREC у столиці Таїланду.

“Наша головна мета – створювати смачну рослинну їжу, яка безпечно та гігієнічно виробляється і легко захоплює увагу споживача”, – говорять у компанії.

Коріння лотоса

Корінь лотоса вважається справжнім делікатесом у буддійській кухні. Його споживають сирим, тушкованим або смаженим. Хоча частіше він використовується як декор, адже вирізняється незвичайним зовнішнім виглядом, та має слабковиражений смак.

У Китаї корінь лотоса маринують скибочками у цукровому сиропі та, підфарбований у рожевий колір, продають як ласощі.

Тепер, завдяки тайській компанії, корінь лотоса можна покласти на хліб і замість шматка м’яса.

Thai J.Tip Food виготовляє їжу майбутнього, яка складається із рослин без ГМО. 

Thai J.Tip Food виготовляє інноваційну рослинну їжу вже 20 років

Продукти компанії багаті рослинним білком, який “не поступається білку м’яса”. При цьому вони не містять жодних антибіотиків, холестерину чи інших небезпечних речовин.

Часто інгредієнтами рослинного м’яса виступає білок із горіхів та зерна. Здорові жири отримують із рисових висівок або внаслідок додавання кокосового масла.

Також рослинне м’ясо насичують мінералами, такими як хлорид калію, кальцій, і залізо з морської та гімалайської солі.

Барвники рослинного м’яса Thai J.Tip Food – теж натуральні. Їх отримують із, наприклад, тайського рису.

Нагадаємо, раніше австралійські вчені створили інноваційний біопластик, який відштовхує рідини та бруд, як це робить лист лотоса у дикій природі.

Джерела: Thai J.Tip Food, The Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

ЄС профінансує створення та просування борошна з відходів артишоку та інноваційних продуктів із жолудів

Конкурс запрошував стартапи та масштабні компанії представити інновації, які покращують доступ до поживної та екологічно чистої їжі. Кожен із десяти...

FozzyGroup створює «магазин майбутнього»: продажами керуватиме штучний інтелект

Штучний інтелект розпізнає об’єкти, керує категоріями й товарними залишками, прогнозує та коригує цінники, забезпечує самообслуговування на касах.Для роботи FozzyGroup...

Крихітні комахи з горіховим смаком: у ресторанах Данії з’явилися бургери з фаршем із жуків

Продукт у вигляді фаршу виготовляється з горохового білка та сушених, подрібнених в порошок жуків буйволів.Це крихітна їстівна комаха з...

Швейцарський гігант Migros варить рослинні яйця з сої. Їх продаватимуть уже в листопаді

Це останнє доповнення до рослинної лінійки V-Love. Яйце під назвою The Boiled виготовлене з соєвого білка і буде доступне в...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Перша країна у світі дозволила стейки, вирощенні з клітин корови

Це робить Ізраїль, який все ще перебуває в центрі...

Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні

Нещодавно в Україні оголосили про створення справжнього інкубатора для...

Швейцарські вчені виростили лабораторний шоколад у біореакторі

Вчені Цюріхського університету прикладних наук (ZHAW) створили шоколад, вирощений...

Випустили джина: У Фінляндії виготовили перший джин на основі вівсяного молока

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue...

Вибір редактора
В продовження теми