Тайська компанія створила вишукану шинку із кореня лотоса

Компанія із Бангкоку Thai J.Tip Food розробила вишуканий вегетаріанський продукт – шинку із кореня лотоса.

Шинку під брендом готової їжі Sun N Moon нещодавно продемонстрували на першій виставці THAIFEX-HOREC у столиці Таїланду.

“Наша головна мета – створювати смачну рослинну їжу, яка безпечно та гігієнічно виробляється і легко захоплює увагу споживача”, – говорять у компанії.

Коріння лотоса

Корінь лотоса вважається справжнім делікатесом у буддійській кухні. Його споживають сирим, тушкованим або смаженим. Хоча частіше він використовується як декор, адже вирізняється незвичайним зовнішнім виглядом, та має слабковиражений смак.

У Китаї корінь лотоса маринують скибочками у цукровому сиропі та, підфарбований у рожевий колір, продають як ласощі.

Тепер, завдяки тайській компанії, корінь лотоса можна покласти на хліб і замість шматка м’яса.

Thai J.Tip Food виготовляє їжу майбутнього, яка складається із рослин без ГМО. 

Thai J.Tip Food виготовляє інноваційну рослинну їжу вже 20 років

Продукти компанії багаті рослинним білком, який “не поступається білку м’яса”. При цьому вони не містять жодних антибіотиків, холестерину чи інших небезпечних речовин.

Часто інгредієнтами рослинного м’яса виступає білок із горіхів та зерна. Здорові жири отримують із рисових висівок або внаслідок додавання кокосового масла.

Також рослинне м’ясо насичують мінералами, такими як хлорид калію, кальцій, і залізо з морської та гімалайської солі.

Барвники рослинного м’яса Thai J.Tip Food – теж натуральні. Їх отримують із, наприклад, тайського рису.

Нагадаємо, раніше австралійські вчені створили інноваційний біопластик, який відштовхує рідини та бруд, як це робить лист лотоса у дикій природі.

Джерела: Thai J.Tip Food, The Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Всесвітньо відомий виробник алкоголю продаватиме ром у форматі морозива

У результаті співпраці створено новий унікальний смак морозива — BACARDÍ Ocho Guava Daiquiri. Незвичайне морозиво можна скуштувати протягом всього серпня,...

Збудували перший у світі завод для виробництва білка з каноли. З нього отримають яйця та морепродукти

Раніше компанія створила «ідеальний» білок з гороху, що має більш нейтральний смак за відомі аналоги, тому може застосовуватись для...

Coffee with lime. Conceptualist Khudo tells about new restaurants, lockdown delivery, and Instagram chandelier

NEWFOOD talked to the holding's co-founder, Andrii Khudo, about new venues, concepts, dishes, and the post-pandemic restaurant world. Recently, you've...

Німецький стартап перший у світі за допомогою точного бродіння створив шоколад без какао-бобів

QOA застосовує технологію точного бродіння, що дозволяє відтворити склад какао, використовуючи інші харчові матеріали.Вихідними інгредієнтами для створення лабораторного шоколаду...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree...

Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні...

Вода у кубі. Британці створили напої в мікрокубиках

Microdrink являють собою крихітні кубики без цукру на основі...

Макарони та цукерки із відходів – британський стартап перевинайшов їжу

Засновник стартапу Том Сіммонс провів чотири роки як науковий...

У легендарному британському стейк-хаусі подають стейки, надруковані на 3D-принтері

Запуск відбувся завдяки численним запитам клієнтів, що дотримуються рослинної...

Вибір редактора
В продовження теми