Тайська компанія створила вишукану шинку із кореня лотоса

Компанія із Бангкоку Thai J.Tip Food розробила вишуканий вегетаріанський продукт – шинку із кореня лотоса.

Шинку під брендом готової їжі Sun N Moon нещодавно продемонстрували на першій виставці THAIFEX-HOREC у столиці Таїланду.

“Наша головна мета – створювати смачну рослинну їжу, яка безпечно та гігієнічно виробляється і легко захоплює увагу споживача”, – говорять у компанії.

Коріння лотоса

Корінь лотоса вважається справжнім делікатесом у буддійській кухні. Його споживають сирим, тушкованим або смаженим. Хоча частіше він використовується як декор, адже вирізняється незвичайним зовнішнім виглядом, та має слабковиражений смак.

У Китаї корінь лотоса маринують скибочками у цукровому сиропі та, підфарбований у рожевий колір, продають як ласощі.

Тепер, завдяки тайській компанії, корінь лотоса можна покласти на хліб і замість шматка м’яса.

Thai J.Tip Food виготовляє їжу майбутнього, яка складається із рослин без ГМО. 

Thai J.Tip Food виготовляє інноваційну рослинну їжу вже 20 років

Продукти компанії багаті рослинним білком, який “не поступається білку м’яса”. При цьому вони не містять жодних антибіотиків, холестерину чи інших небезпечних речовин.

Часто інгредієнтами рослинного м’яса виступає білок із горіхів та зерна. Здорові жири отримують із рисових висівок або внаслідок додавання кокосового масла.

Також рослинне м’ясо насичують мінералами, такими як хлорид калію, кальцій, і залізо з морської та гімалайської солі.

Барвники рослинного м’яса Thai J.Tip Food – теж натуральні. Їх отримують із, наприклад, тайського рису.

Нагадаємо, раніше австралійські вчені створили інноваційний біопластик, який відштовхує рідини та бруд, як це робить лист лотоса у дикій природі.

Джерела: Thai J.Tip Food, The Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені знайшли консервант, який дозволяє їсти м’ясо сирим

New Chua — закуска із ферментованого свинячого м’яса. Їдять її у сирому вигляді і вона не викликає харчових отруєнь....

Шоколад для сну, спокою та енергії — розробник поєднав ліки та ласощі

Компанія поєднує інгредієнти фармацевтичного рівня з шоколадом, який допомагає їм краще засвоюватися Сімеон Марголіс, головний операційний директор і співзасновник Good...

Виробники морозива, майонезу та олії з вишневих кісточок отримали по 400 тис. грн. Як це зробити?

Розмір кожного гранту – 10 000 євро або приблизно 400 000 грн Грантова програма від EU4Business спрямована на підтримку малих...

Преміум-бренд створив активовану воду, що посилює смак їжі у 10 разів

Вода, що проходить через швейцарську запатентовану технологію фільтрації, отримує додаткову "активацію" завдяки використанню технології електромагнітного резонансу, яка надає їй...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Світовий лідер з офісом в Україні запустив рослинне молоко з високим вмістом протеїну

Бренд дебютував із лінійкою несолодких напоїв рослинного походження з...

Курка та риба з грибів — глобальний інкубатор “пригрів” у себе нові стартапи

Серед новачків на платформі — виробники першого в світі...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила...

Рослинне м’ясо більше не схоже на тофу. Китайці розробили курятину з арахісу

Принаймні, у цьому запевняє шанхайська Haofood, яка першою розробила...

Виробник пребіотиків із цикорію інвестує 30 млн євро в розширення, щоб наздогнати попит

BENEO оголосив про багатомільйонну інвестиційну програму для розширення заводів...

Вибір редактора
В продовження теми