З’явилося перше у світі пиво з листям коки – слабоалкогольне, зі “смаком пригод”

Нідерландська компанія Pablo Beer представила нове пиво, основним інгредієнтом якого є листя коки.

spot_img

Ідея інноваційного пива виникла у телевізійного шеф-кухаря Джеремі Вермолена, який працював на нідерландському телеканалі RTL 4 та в австралійській телерадіокомпанії SBS. Саме він заснував бренд Pablo Beer та взявся розробити слабоалкогольне пиво, яке вражає смаком, при цьому залишаючись низькокалорійним і натуральним.

Щоб досягнути правильного смакового балансу, на розробку пива пішли роки

Вважається, що пиво Pablo Beer з листям коки як основним інгредієнтом є першим таким у світі.

Продукт зараз доступний у вибраних магазинах і закладах гостинності в Нідерландах. Згодом він буде продаватися у всьому світі.

“Коли сонце сідає над просторами Колумбії, світова спільнота шукачів пригод та піднімає келихи”, – говориться в описі унікального пива.

Листя коко, основний інгредієнт Pablo Beer
Листя коки як основний інгредієнт Pablo Beer

Pablo Beer має вміст алкоголю 3,5% та поєднує в собі яскраві аромати з відтінком цитрусових і тонку гіркуватість, що “запрошує перервати повсякденну суєту та відчути смак пригод.”

Розробник вважає це ідеальним варіантом напою для тих, хто цінує як вишукані смаки, та хоче перейнятися духом колумбійських джунглів.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що німці заварюють чай з листям коки, а також хочуть створити з нього спиртний напій. Засновники бренду під назвою Koka Mate говорять, що екстракт з листя коки викликає легке відчуття енергетичної піднесеності та має унікальний аромат.

Джерела: Bevenco, Foodingredientsfirst, Pablo Beer, Instagram

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ринок бульбашкового чаю сягне $4 млрд. Гіганти готуються до буму

Якщо зараз цей сегмент оцінюється в $2,46 млрд (станом на 2023 р.), то до 2030-го він сягне $4,08 млрд. Середньорічні...

З жиром, безалкогольною горілкою та кавовою гущою: топ безвідходних коктейлів до Різдва

Оскільки третина їжі у всьому світі викидається на смітник, пріоритетом стають максимально безвідходні напої, але без компромісів щодо якості...

Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в харчовій промисловості. У грудні минулого року компанія офіційно запустила виробництво...

Солому із рисових плантацій перетворили на міцну упаковку для гарячої їжі

Це – екологічно чисті компостовані лотки. Вони виготовлені з відновлюваних матеріалів – відходів рисових плантацій, зокрема, соломи. Упаковку можна утилізувати...

Український бренд зімітував лосось із пшениці та гороху — містить лише 40 калорій

За словами засновника компанії Романа Квашенка, його команда ставила собі за мету створити безкомпромісні альтернативи стравам тваринного походження. Сашимі виготовляється...

Замінить 100 млн пакетів: В упаковку із водоростей інвестували 24 млн євро

Отримані кошти допоможуть компанії розширити виробничі потужності, збільшити асортимент продукції, що не містить пластику, та зміцнити позиції на ринку,...

Може вас зацікавити

Moley, мила, не зупиняйся! У продажу з’явилися славетні кібернетичні кухні

Знає 5000 рецептів, не прогавить час обіду на зустрічі...

Чому виробництво їжі — це єдиний шлях виживання агрохолдингів в сучасних умовах

У структурі українського виробництва та експорту сільськогосподарської продукції домінує...

Вибір редактора
В продовження теми