Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Компанія Plezi Nutrition Мішель Обами створила фруктові газовані напої із вітамінами та низьким вмістом цукру, щоб переконати підлітків відмовитися від солодкого.

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70% менше цукру, ніж у звичайних напоях, а також клітковину, калій та вітамін С.

Напій складається із води, фруктових соків та екстракту листя стевії

Plezi Fizz з’явиться у продажі уже цієї весни. Він буде представлений у трьох смаках: вишневий лайм, лимон-лайм та полуничний лимонад. 

Сем Касс, співголова правління Plezi та колишній шеф-кухар Білого дому говорить, що попередні тести нового продукту перевищили очікування. Однак, він розуміє, що переконати молодь відмовитися від солодкого вдасться не відразу. Але що критично важливо – у них з’явиться вибір. До того ж Plezi Fizz цілком зможе конкурувати із відомими масовими брендами, прогнозує він.

Plezi Nutrition акцентує, що споживання цукру дітьми та підлітками є дійсно великою проблемою.

Споживачі віком від 2 до 19 років отримують 16 чайних ложок доданого цукру на день, що становить 24 кілограми щороку.

Майже половину цього об’єму діти споживають із соками та напоями

До слова, запропонувати здорові напої замість пропозицій із доданим цукром намагається все більше компаній. Переважно це невеликі бренди, які створюють, наприклад, пребіотичну газовану воду. Частину ринку намагаються завоювати й великі компанії, як-от Coca-Cola, Keurig Dr Pepper чи PepsiCo. Наприклад, недавно Coca-Cola випустила «розумну воду» з женьшенем та кульбабою, а PepsiCo планує знизити вміст цукру в напоях на 50%.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Cargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

Завдяки інвестиціям у $4 млн площа центру зросла вдвічі, до 3000 квадратних метрів Новий центр оснащений передовими технологіями. Тут є...

Лабораторне м’ясо вперше з’явилося у супермаркетах – по 200 гривень за упаковку

Вперше з моменту затвердження три з половиною роки тому культивоване м’ясо можна купити, щоб приготувати у себе вдома.«Це історичний...

Українські жінки можуть отримати до 1,3 млн грн на крафтове виробництво їжі

На відновлення бізнесу, розширення виробництва товарів та послуг, розвиток нових напрямків USAID планує надати близько 100 грантів на суму...

На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю

“Гуцало Джелато” має широкий асортимент. Це ягідні щербети, пивне морозиво, морозиво з лісовими шишками, гілочками смереки, вершкове з овечого...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Перша у світі культивована риба сьогодні стала доступною для дегустації

Рибні тефтелі виготовлені шляхом поєднання культивованих морепродуктів Umami з...

Жінки можуть отримати 40 тис. грн на створення нового бізнесу

Грантова програма організована завдяки проєкту «Посилення ґендерного реагування та...

Японці перетворили хміль, що лишається від виробництва пива, у нановолокно

Хміль є основним інгредієнтом майже кожного виду пива. Цей...

Шведи знайшли спосіб зробити зерно таким же поживним, як м’ясо

Цей прорив допомагає вирішити одну з основних проблем рослинної...

Вибір редактора
В продовження теми