Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Компанія Plezi Nutrition Мішель Обами створила фруктові газовані напої із вітамінами та низьким вмістом цукру, щоб переконати підлітків відмовитися від солодкого.

spot_img

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70% менше цукру, ніж у звичайних напоях, а також клітковину, калій та вітамін С.

Напій складається із води, фруктових соків та екстракту листя стевії

Plezi Fizz з’явиться у продажі уже цієї весни. Він буде представлений у трьох смаках: вишневий лайм, лимон-лайм та полуничний лимонад. 

Сем Касс, співголова правління Plezi та колишній шеф-кухар Білого дому говорить, що попередні тести нового продукту перевищили очікування. Однак, він розуміє, що переконати молодь відмовитися від солодкого вдасться не відразу. Але що критично важливо – у них з’явиться вибір. До того ж Plezi Fizz цілком зможе конкурувати із відомими масовими брендами, прогнозує він.

Plezi Nutrition акцентує, що споживання цукру дітьми та підлітками є дійсно великою проблемою.

Споживачі віком від 2 до 19 років отримують 16 чайних ложок доданого цукру на день, що становить 24 кілограми щороку.

Майже половину цього об’єму діти споживають із соками та напоями

До слова, запропонувати здорові напої замість пропозицій із доданим цукром намагається все більше компаній. Переважно це невеликі бренди, які створюють, наприклад, пребіотичну газовану воду. Частину ринку намагаються завоювати й великі компанії, як-от Coca-Cola, Keurig Dr Pepper чи PepsiCo. Наприклад, недавно Coca-Cola випустила «розумну воду» з женьшенем та кульбабою, а PepsiCo планує знизити вміст цукру в напоях на 50%.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інноваційна розробка робить смажені страви більш хрусткими та зменшує на 50% кількість жиру для приготування

«InnoBLQ — це мікробар’єрне покриття, яке наноситься на страви в клярі, панірування та смажені продукти. Воно збільшує вихід їжі...

Планктон для офісів. Снеками майбутнього будуть низькокалорійні чіпси з медуз

Команда данських дослідників розробила метод перетворення медуз, які багаті на поживні речовини, включаючи вітамін В12, магній і залізо, на...

«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли...

Українці відтворюють рецепти зі стародавнім суперфудом

Зокрема, житомирський майстер народної творчості Олег Земнухов під час фестивалю "Майстерний червень" приготував борщ з українських посівних конопель. Насіння конопель...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

Nestlé модернізує центр, де експерти дегустуватимуть інноваційну їжу для Азії

R&D-центр в Сінгапурі має стратегічне значення для компанії. Саме...

Вибір редактора
В продовження теми