Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Компанія Plezi Nutrition Мішель Обами створила фруктові газовані напої із вітамінами та низьким вмістом цукру, щоб переконати підлітків відмовитися від солодкого.

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70% менше цукру, ніж у звичайних напоях, а також клітковину, калій та вітамін С.

Напій складається із води, фруктових соків та екстракту листя стевії

Plezi Fizz з’явиться у продажі уже цієї весни. Він буде представлений у трьох смаках: вишневий лайм, лимон-лайм та полуничний лимонад. 

Сем Касс, співголова правління Plezi та колишній шеф-кухар Білого дому говорить, що попередні тести нового продукту перевищили очікування. Однак, він розуміє, що переконати молодь відмовитися від солодкого вдасться не відразу. Але що критично важливо – у них з’явиться вибір. До того ж Plezi Fizz цілком зможе конкурувати із відомими масовими брендами, прогнозує він.

Plezi Nutrition акцентує, що споживання цукру дітьми та підлітками є дійсно великою проблемою.

Споживачі віком від 2 до 19 років отримують 16 чайних ложок доданого цукру на день, що становить 24 кілограми щороку.

Майже половину цього об’єму діти споживають із соками та напоями

До слова, запропонувати здорові напої замість пропозицій із доданим цукром намагається все більше компаній. Переважно це невеликі бренди, які створюють, наприклад, пребіотичну газовану воду. Частину ринку намагаються завоювати й великі компанії, як-от Coca-Cola, Keurig Dr Pepper чи PepsiCo. Наприклад, недавно Coca-Cola випустила «розумну воду» з женьшенем та кульбабою, а PepsiCo планує знизити вміст цукру в напоях на 50%.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Упаковка з бамбуку та соломи розкладається за 84 дні і повністю замінює пластик

В рамках співпраці ABB поставить роботизовані елементи, які дозволять Zume виробляти екологічно чисту упаковку в глобальному масштабі.Зокрема, протягом наступних...

Американці створили анти-енергетик: напій, що сприяє здоровому сну

Абдул Хан, він же президент компанії Getsom, виробника «сонного» напою, сам довгий час мав проблеми зі сном.Вирішення почали шукати...

Молоко за рецептом від штучного інтелекту буде краще звичайного

Ginkgo Bioworks, як платформа для клітинного програмування та біозахисту, використовуватиме свої потужності з виробництва білка та платформу генеративного штучного...

Побачення за яйця: виробник сніданків знайшов унікальний спосіб підтримати фермерів

Споживачі, які купують набір для приготування яєчні скрамбл Just Crack an Egg Scramble, отримують унікальний код для безплатної річної...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Інноваційний портативный генератор газує воду одним натисканням

Новий спосіб насолодитися газованою водою передбачає можливість зробити її...

Ні луски, ні хвоста. Рослинна риба припливла до України

Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі...

Стартап отримав 6 млн євро на завод, який вироблятиме харчову олію із тирси

Інвесторами стали Voima Ventures, 2C Ventures, Nordic Foodtech VC,...

Перестиглі банани пустили на еко-шкіру: з тонни отримують 50 кв. м полотна

Зі зростанням етичної моди бренди почали віддавати перевагу м’якій...

Вибір редактора
В продовження теми