Парфуми з ароматом картоплі фрі — McDonald випустив чергову інновацію

McDonald's Japan випускає лінійку парфумів, які пахнуть точно так само, як всесвітньо відома картопля фрі цієї мережі.

Як оголосила McDonald’s в соціальній мережі X (раніше Twitter), випуск обмеженого тиражу включатиме тріо ароматів, натхненних приправами для смаженої картоплі в Японії.

Три пікантні аромати включатимуть звичайну солену картоплю фрі, солену картоплю фрі з водоростями норі зі сливами та картоплю фрі, приправлену майонезом з часником і чорним перцем.

На жаль, McDonald’s Japan нічого не говорить дату випуску, тому користувачі мережі не впевнені, правда це чи просто жарт. Однак деякі із них відзначили, що для Першого квітня ще зарано, тому парфуми дійсно можуть з’явитися.

Тим паче, що подібний крок зробила мережа KFC, випустивши аромат, що пахне як легендарна смажена курка

Поки що думки поціновувачів McDonald’s розділилися. Дехто з нетерпінням чекає, щоб відчути запах парфуму, інші не розуміють необхідності випуску цього продукту.

Нагадаємо, раніше замовлення в McDonald’s почав приймати штучний інтелект. Точність – 85%. Система може приймати 80% замовлень, а кожне п’яте вимагає участі людей. Однак це може істотно скоротити клієнтам час очікування в черзі, а ресторанам – перерозподілити наявний штат співробітників на інші задачі.

Джерела: Twitter, Siliconera, TikTok

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Тонна щогодини. Німці створили промислове обладнання для рослинного м’яса

Обладнання позиціонується як промислове. Компанія розраховує, що воно стане ефективним рішенням для задоволення швидкозростаючого попиту на рослинні білкові замінники.«Завдяки...

Швейцарський роздрібний гігант взяв на “тест-драйв” морепродукти, створені мікробами

У рамках співпраці Migros оцінюватиме сприйняття споживачами нових альтернатив тунця та сига, а також їх потенціал зробити революцію на...

Білл Гейтс інвестує у стартап, що створює грудне людське молоко в лабораторії

Стартап з Північної Кароліни отримав фінансування від вже існуючого інвестора Breakthrough Energy Ventures, стійкої компанії VC, заснованої Біллом Гейтсом,...

Європейський інвестбанк вперше виділив 20 млн євро на альтернативне м’ясо

Компанія підписала кредитну угоду на 20 млн євро, що дозволить побудувати повномасштабний завод для виробництва котлет і фаршу на...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Німці розробляють технології виробництва котлет, тофу та макаронів із коноплі

Коноплі мають не лише величезний лікувальний потенціал, але й...

Упаковка із відбракованих яєць дозволяє зберігати фрукти та овочі довше та безпечніше

В Університеті Райса придумали як використовувати яйця, які з...

Uber купує алкогольний стартап в 15 разів дорожче за його реальну вартість

Drizly буде інтегрований з додатком Uber Eats, але компанія...

Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед,...

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман....

Вибір редактора
В продовження теми