Кондитерська у Києві створює десерти із буряком і зеленою гречкою

Кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві шоколадні цукерки-квіти.

Цукерки роблять вручну та фарбують натуральним какао-маслом із французькими барвниками.

“Ми використовуємо елітний бельгійський шоколад різних видів: чорний, білий, молочний, рубі”, – говорять засновниці бренду Юлія і Дарина.

Вони розповідають, що створили сет “Квіти України”, аби відобразити українську квітучість. Він містить шість смаків:

  • ромашка: лимонний мармелад та ромашковий ганаш з білого шоколаду
  • роза: малиновий мармелад та ганаш з розою із шоколаду Ruby 47,3%
  • фіалка: ганаш з фіалковим лікером та крустілант з пудрою смородини
  • лаванда: лавандовий ганаш з молочного шоколаду
  • мак: крустілант з насінням мака, праліне кешʼю та пудрою йогурту
  • бузина: ганаш з лікером квітки бузини та мигдалевим праліне

Тонкий шоколадний корпус цукерки виготовляють із шоколаду за традиційною технологією. Та наповнюють різноманітними начинками. 

Всередині цукерок може бути поєднання абсолютно різних начинок – із мармеладу, ганашу, маршмелоу, фісташок, кокосу, маракуї, липи та м’яти тощо. 

Candy Buffet міксує шоколад навіть з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та овочами, наприклад, буряком та чорною морквою.

Термін придатності цукерок – 45 діб.

Нагадаємо, інша українська кондитерська створює цукерки у вигляді арматури та протитанкових їжаків.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шведи знайшли спосіб зробити зерно таким же поживним, як м’ясо

Цей прорив допомагає вирішити одну з основних проблем рослинної дієти — низьку біодоступність мінералів у рослинній їжі, порівняно з...

Український ресторатор потрапив до ТОП-50 людей світу, які впливають і формують майбутнє світової гастрономії

Міжнародний рейтинг найпрестижніших ресторанів світу The World's 50 Best Restaurants оголосив список 50 Next, який визначає молодих людей з...

Стартап зі штаб-квартирою в Парижі створив рослинне сало, яке можна смажити на сковорідці

Топові продукти 77 Foods — бекон та сало. Проте вони планують створити цілу лінійку їжі на рослинній основі, яка...

Чехи виростили з водоростей та клітин дешеве м’ясо для гамбургерів

Інновація знаменує собою нову віху в секторі культивованого м’яса, оскільки це означає появу більш етичних та екологічно чистих м’ясних...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Сінгапур навчатиме студентів технологіям виготовлення альтернативного м’яса

Пройти перший в історії Азії курс вивчення альтернативного білку...

Перше в світі лабораторне м’ясо краба потрапило в ресторани. Ціна — $3000 за кілограм

Її провів шеф-кухар Хосе Луїс Дель Амо з компанії...

Морепродукти із гороху та водоростей підкорюють найбільший ринок Європи

Hooked Foods виклала веганську рибу на полицях відразу 400...

Mealhero — сервіс доставки заморожених продуктів з девайсом для їх розігрівання за передплатою

Бельгійський стартап доставляє своїм клієнтам заморожені набори для приготування...

Дефіцит морепродуктів закриють рослинні креветки, друковані кальмари та краби із пробірки

Проте пропозиція не зростає такими ж темпами. Кількість морепродуктів,...

Вибір редактора
В продовження теми